首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most students in grades K-12 attend school for 6 to 7 hours a day, 180 days per year. Some schools offer extended learning by ad
Most students in grades K-12 attend school for 6 to 7 hours a day, 180 days per year. Some schools offer extended learning by ad
admin
2015-01-03
51
问题
Most students in grades K-12 attend school for 6 to 7 hours a day, 180 days per year. Some schools offer extended learning by adding extra time to the school day or increasing the length of the school year. Some states are moving to this type of schedule in an attempt to increase student achievement. Is it worthwhile?
Longer days allow for more instruction in core classes, individualized attention and additional tutoring time for struggling students. Schools that switched to longer days reported significant gains in language arts, math and science. The most notable change was a gain of about 20 percent more proficiency in math from 2006 to 2010. However, the additional time must be accompanied by quality instruction to have an impact.
Longer school days also have positive implications for teachers, allowing for more collaboration with colleagues, planning time and opportunities for on-campus professional development. Some districts that use extended time have raised salaries and increased benefits to compensate teachers for the extra hours.
Longer days can also help close the achievement gap between socioeconomic groups. Families who can afford it often supplement their children’s education with additional classes and tutoring. With longer days, children from less-wealthy families would have these same opportunities. Students in schools with extended days average seven hours of instruction in art, music and physical education, which is double the national average.
Advocates of longer days argue that American students spend less time in school than their counterparts in other nations and are consequently lagging behind. In fact, American students attend school for 900 to 1,000 hours per year. Finland, which consistently performs well on standardized tests, averages 608 hours of instruction at the elementary level per year. By middle school, many American students have received many more instructional hours than students in Japan, Korea and Finland, yet these three countries continue to post high scores.
Additional time in school means more energy costs, higher salaries and more resources. While adding time appears to have positive effects, it comes at a cost that some schools cannot afford. Adding time to the school day increases school budgets an additional 6 to 20 percent more per year. Cash-strapped schools may not be able to cover this additional cost without revising their budgets. The question that schools must answer is whether the additional instruction and enrichment time is worth the additional costs.
As a result of extended school days,______.
选项
A、teachers in related schools can benefit financially
B、teachers have fewer opportunities to interact
C、quality instruction has become hardly accessible
D、students spent 20% more time on math than on other subjects
答案
A
解析
第二段说明学生的数学成绩提高20%,而不是用于数学的时间增加20%。本段最后一句说明要取得良好的教学效果,增加的课时也要保质保量。第三段提到有些学校为相关教师涨工资或增加补贴,也就是使教师增加了收入。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mGHO777K
0
研究生英语学位课统考(GET)
相关试题推荐
JimClark,55,isthefirstpersonevertostartthreecompaniesthateachgrewtobeworthmorethan$1billion—anachieveme
Negotiationislimitedtothecorporateboardroomortohigh-stakesbusinesssettings.Bybecomingfamiliarwithsimplenegotia
Byalmosteverymeasure,PaulPfingstisanunsentimentalprosecutor.LastweektheSanDiegoCountydistrictattorneysaidhef
Anycountryhasgoodreasontowantitscitizenstobeashealthyaspossible,sinceoneofitsgreatestresourcesisanactive
Aspeoplecontinuetogrowandage,ourbodysystemscontinuetochange.Atacertainpointinyourlife,yourbodysystembegan
Itisawisefatherthatknowshisownchild,buttodayamancanboosthispaternal(fatherly)wisdom—oratleastconfirmthat
Insuchachanging,complexsocietyformerlysimplesolutionstoinformationalneedsbecomecomplicated.Manyoflife’sproblems
ItissaidthatinEnglanddeathispressing,inCanadainevitableandinCaliforniaoptional.Smallwonder.Americans’lifeexp
Afeelingoftirednessalmost______thesoldierondutyandhehadtostrugglehardtokeepawake.
(中国矿业大学2010年试题)Morethan600milliongirlsliveinpovertyinthedevelopingworld.Manyofthemare【C1】______inschooland
随机试题
在微机中,存储容量为5MB,指的是____________。
肺泡动脉氧差在下列哪种情况增加最少
上颌窦癌的叙述正确的是()
诊断原发性肝细胞癌最具特异性的标志物是
A.糠酸莫米松B.哈西奈德C.醋酸氢化可的松D.卤米松E.醋酸地塞米松外用糖皮质激素的药理作用强度中效药为
朱某,1983年5月21日出生。2001年4月20日,朱某因涉嫌盗窃罪被公安机关缉拿归案。2001年5月30日,人民法院开庭审理此案,在审理的过程中,朱某以指定辩护人牛律师的父亲与自己的父亲曾一起做生意,后来交恶为由,拒绝牛律师为其进行辩护,并由自己的父亲
矩阵组织最先起源于()。
对供应商业绩的评定方法有()。
下列哪一种不属于《3~6岁儿童学习与发展指南》倡导的幼儿学习方式?()
有关承兑的以下说法中,哪些是正确的?()
最新回复
(
0
)