首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Comics in America have broadened their appeal by marketing to adults. Prior to World War II , usually only adolescents bought co
Comics in America have broadened their appeal by marketing to adults. Prior to World War II , usually only adolescents bought co
admin
2011-03-01
55
问题
Comics in America have broadened their appeal by marketing to adults. Prior to World War II , usually only adolescents bought comics. During World War I1, the comic book industry in the United States began to undergo a major change. When the war started, the government subsidized the comics industry in order to take advantage of the powerful propaganda effects, regulating them for purposes of military defense. By the time the war was over, the taste for comic books had reached the adult population. Publishers from this point on expanded this portion of the market that was to become the largest sales increase in the history of the comic industry.
The editor of Exciting Comics, Ed O’ Donnell, was important in extending the success of this marketing drive. Here organized comic drawing to encourage artists’ innovation. The market had declined slightly since the late forties. O’ Donnell, against conventions, hired adroit illustrators. He abandoned the low-cost budget publication, a step considered risky to his peers in the publication industry; however, his begin environment for artistic creation eventually proved successful. Kenny Bar was one of the artists that helped spawn the most innovative titles to come out of Exciting Comics. He insisted on revising the concept of the comic book radically; he proposed to create characters designed to capture markets that had previously not been successfully explored by comic books. This revolutionary idea laid the foundation for the now thriving market for sophisticated adult-oriented comic books.
The largest increase in comic industry sales happened ______.
选项
A、after World War Ⅱ
B、when the government subsidized comics
C、after the introduction of color printing
D、when Ed O’ Donnell arranged a new team of artists
答案
D
解析
从第一段最后一句可以看出成人市场在二战后将构成该行业销售有史以来最大的增长。注意其中“Was to become...”表示增长还未出现,再由第二段可知。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mMkd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
In1954aturningpointinmedicalhistory,resultingfromappliedbionics,wasthefirst"openheart"surgerydoneinMinneap
In1954aturningpointinmedicalhistory,resultingfromappliedbionics,wasthefirst"openheart"surgerydoneinMinneap
WhendoSpanishpeopleusuallygotobed?
WhendoSpanishpeopleusuallygotobed?
In1954,aturningpointinmedicalhistory,resultingfromappliedbionics,wasthefirst"openheart"surgerydoneinMinneapo
ItwasfifteenpastnineasMariehurriedintotheofficebuildingwhereshewasgoingtowork.Herbushadinchedalongthrough
ItwasfifteenpastnineasMariehurriedintotheofficebuildingwhereshewasgoingtowork.Herbushadinchedalongthrough
ItwasfifteenpastnineasMariehurriedintotheofficebuildingwhereshewasgoingtowork.Herbushadinchedalongthrough
YouhavereadthefollowingmagazineadvertisementinwhichaAmericangirlislookingforpen-friendsandyouwanttocontacth
随机试题
Allthestudents____theirholidaystotakepartinplantingtrees.
ItissaidthatinEnglanddeathispressing,inCanadainevitableandinCaliforniaoptional.Smallwonder.Americans’lifeexp
与Austin-Flint杂音发生有关的因素是
如果沉淀反应体系中抗原抗体处于最适比例(即等价带),那么
在与设备工程形成过程有关的其他费用中,属设备工程设计费的有( )。
流动资产评估的特点表现在哪些方面?
公司召开董事会,7位董事坐在一排从西到东排列的7把椅子上。所有这7个董事都面向北坐。其中有4个是男董事:赵、钱、孙和李;3个是女董事:张、周和陈。这些董事按以下条件就座。(1)每个董事坐一把椅子。(2)所有的男董事都不相邻。(3
设A,B为n阶矩阵,证明:当P可逆时,Q也可逆.
下列模板声明中,有语法错误的是()。
A、Itistough.B、Someonewashurtbyit.C、Moved.D、Therewerenocowsthen.BWhichofthefollowingistrueaboutthecowshed?
最新回复
(
0
)