首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Londoners are great readers. They buy a vast number of newspapers and magazines and even of books—especially paperbacks, which a
Londoners are great readers. They buy a vast number of newspapers and magazines and even of books—especially paperbacks, which a
admin
2014-04-07
61
问题
Londoners are great readers. They buy a vast number of newspapers and magazines and even of books—especially paperbacks, which are still relatively cheap in spite of the ever-increasing rises in the cost of printing. They still continue to buy "proper" books, too, printed on good paper and bound between hard covers.
There are many streets in London containing shops which specialize in bookselling. Perhaps the best known of these is Charring Cross Road in the very heart of London. Here the bookshops of all sorts and sizes are to be found, from the famous one which boasts of being "the biggest book-shop in the world" to the tiny, dusty little places which seem to have been left over from Dickens time. Some of these shops stock, or will obtain, any kind of books, but many of them specialise in second-hand books, in art books, in books on philosophy, politics or any other of the many subjects about which books may be written. One shop in this area specializes in books about ballet(芭蕾舞)!
选项
A、more costly
B、more valuable
C、more difficult to read
D、more enjoyable to read
答案
A
解析
题干意为“与文中的paperbacks相比较,proper books是…”。该题为细节题。由第一段最后一句"They still continue to buy ’proper’ books,too,on good paper and bound between hard covers".可以看出"proper" books是很昂贵的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mPYK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
ItwasthoseyearsthatI______(visit)myhometownandIwasdeterminedtoenjoymystay.
ARoadAccidentItwasraining(11)asIwaswalkingupthehilltowardsthestationatsixo’clockonaSaturdaymorning.
Whatshouldstudentsbringwiththemtotheexams?Studentsshouldbring________withthem.
DearSirs,Thisisthethirdmonthrunningthatyourdeliveryhasbeenlateinarriving.Ourcurrentorderforstationeryis
A、Yellowandwhite.B、Blueandgreen.C、Greenandblack.D、Blueandblack.B该题为细节题,根据女士所说“Ablueshirt,andwhiteshoes,carryin
Accordingtothewriter,insuranceispossiblebecause______.By"thepoolofcontributions"thewritermeans______.
WhatishappeningifLarry’sphoneringsat3o’clockinthemorning?Itmeanssomeoneonthebridgeisattemptingto______.
—Youruncletoldmethatheoversleptthismorning.—Oh,myunclerarelyusedtooversleep,?
Itwasproposedthatthematter(discuss)______atthenextmeeting.
Theworktheyaredoingis______greatvalue.
随机试题
成人识字率是指
患者,女,28岁,妊娠2月余,近日觉下腹隐痛,阴道"见红",伴口苦、口干,舌红苔黄,脉滑数。用药宜首选
甲公司依据生效判决书向人民法院申请执行乙公司应支付的货款100万元。在执行程序中,甲公司发现乙公司虽然无财产可供执行,但是对丙公司享有90万元的到期债权。下列哪些做法是正确的?()
在基金募集所需的资料中,基金管理人用来说明自身优势和投资计划的文件是()。
一国货币升值对其进出口收支产生何种影响( )。
下列各项中,属于《中华人民共和国人民警察法》所规定的公安机关职责的是()。
A.toobtainB.madeofC.isworthA.itischeaper【T1】______silverB.thecoinswereactually【T2】______silverC.thes
Atschoolwewentoveroursocialnetworkingguidelines.【C1】______theobvious—don’tbeinappropriatewithstudentsthroughtexti
Achild’s______oftenchangesinthepresenceofstrangers.
Wheninterviewed,__________________________(这位著名的科学家将自己的成功归因于勤奋的工作).
最新回复
(
0
)