首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Fatter people are more likely to lose their memories and brain power quicker than those who are thinner, according to British re
Fatter people are more likely to lose their memories and brain power quicker than those who are thinner, according to British re
admin
2013-10-17
52
问题
Fatter people are more likely to lose their memories and brain power quicker than those who are thinner, according to British research.
Those who are obese(肥胖的), and have other health problems such as high blood【B1】______, lose their memory and thinking skills almost a【B2】______faster. The study was based on almost 6,500 【B3】______, whose health was monitored between the ages of 50 and 60. They were weighed and measured, their hearts were checked, and they were also asked what【B4】______they were taking.
In addition, they were asked to【B5】______mental tests three times during the decade, which were used to【B6】______memory and other cognitive skills.
Of the 6,401 people in the study, nine percent were obese. Of those, 350 had two additional【B7】______factors such as heart attack, and were taking medicines for either【B8】______.
The researchers found the obese tended to lose their mental powers faster than their thinner colleagues,【B9】______. The latter group experienced a 22. 5 percent faster decline on the cognitive test scores over the decade than those who were healthy.
It is still not known【B10】______, but with obesity levels on the rise, it will be important to explore a little deeper into this association. Meanwhile, it is also suggested that【B11】______.
【B2】
Fatter people are more likely to lose their memories and brain power quicker than those who are thinner, according to British research.
Those who are obese(肥胖的), and have other health problems such as high blood(36)pressure, lose their memory and thinking skills almost a(37)quarter faster. The study was based on almost 6,500(38)participants, whose health was monitored between the ages of 50 and 60. They were weighed and measured, their hearts were checked, and they were also asked what(39)medication they were taking.
In addition, they were asked to(40)perform mental tests three times during the decade, which were used to(41)assess memory and other cognitive skills.
Of the 6,401 people in the study, nine percent were obese. Of those, 350 had two additional(42)risk factors such as heart attack, and were taking medicines for either(43)condition.
The researchers found the obese tended to lose their mental powers faster than their thinner colleagues,(44)while those who also had additional factors lost their memory and thinking skills fastest of all. The latter group experienced a 22. 5 percent faster decline on the cognitive test scores over the decade than those who were healthy.
It is still not known(45)why obesity is linked to poorer brain performance, but with obesity levels on the rise, it will be important to explore a little deeper into this association. Meanwhile, it is also suggested that(46)a healthy diet, regular exercise, not smoking and controlling blood pressure in midlife can also help keep away from brain diseases.
选项
答案
quarter
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mSc7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Nowadays,itwasfashionabletospeakofagenerationgap,a【S1】______betweenyoungpeopleandtheirelders.Parentscomplained
A、Becausethequalityofwaterdecidesitsvolume.B、Becausehealthconditionsaffecttheamountofwaterneeded.C、Becausether
A、EveryoneunderstandsEinstein’stheorytoday.B、Einsteinachievedmorethananyotherscientistsinhistory.C、TheTheoryofR
A、It’sverytraditional.B、It’sterrific.C、It’stoomodern.D、It’senjoyable.C女士说这场戏并不精彩(notreally表明其观点),她更喜欢传统的戏剧。由此可推知这场戏剧表
A、Abook.B、Aclock.C、Ashirt.D、Asuitcase.B信息明示题。讲话者明确提到,她为父亲买了个钟表。
Infamily,sheshowedherspecialfavortowardtheyoungestson,________________(这使得其他几个孩子嫉妒).
GeneticTestingGenetictestingistransformingmedicineandthewayfamiliesthinkabouttheirhealth.Asscienceuncovers
A、Onthejobmarket.B、Attheirformerschools.C、Intheirhomes.D、Atthelocalhighschoolsorcolleges.D事实细节题。短文最后一段指出“After
Althoughhelivedagoodlife,______(但他喜欢幻想的世界甚于现实世界).
三国公元220年开始的300年里,中国分成了三个小王国。一个是魏国,位于中国北部,由曹氏家族统治。还有一个王国叫作蜀汉,位于中国的西南部,由刘备统治。另外一个王国叫作吴国,位于中国的东南部,由孙权统治。中国文化里最伟大的书籍之一——《三国演义》就
随机试题
A、Whethertheyshouldtakethechildhome.B、WhatDr.Mayer’sinstructionsexactlywere.C、Whoshouldtakecareofthechildat
高分化鳞癌最典型的病理特点是
某年冬季,有一42岁男子,因发热,头痛、腰痛3天,体温在40~40.6℃之间,急诊来院就诊。检查发现:血压70/40mmHg,脉搏110次/min,面部潮红,眼球结膜充血水肿,软腭有网状充血并有出血点,腋下及胸前见散在出血点,心肺未见异常,双肾区叩击痛阳性
A.A型药品不良反应B.B型药品不良反应C.C型药品不良反应D.新的药品不良反应长期用药后致心血管疾病属于
《建设工程质量管理条例》规定,工程监理单位有下列行为之一的,责令改正,处以罚款,降低资质等级或者吊销资质证书;造成损失的,承担连带赔偿责任()。
陡直的收益率曲线的特征有()。Ⅰ.一般出现在紧随经济衰退后的经济扩张初期Ⅱ.一般出现在紧随经济繁荣初期Ⅲ.经济停滞已经压抑短期利率Ⅳ.一般出现在经济即将缓慢下来的时期
因不可抗力或者有其他正当理由,当事人不能在法定1年的仲裁时效期间申请仲裁的,仲裁时效()。
过度学习达到50%,学习效果最佳。()
提高教师应聘标准并不是引起目前大学优质师资短缺的主要原因。引起大学优质师资短缺的主要原因,是近年来大学生去行政化的努力进展不畅,以及教师工资的增长缓慢。以下哪项,如果为真,最能加强上述断定?()
Manygenerationsago,theIroquoispeoplelivedinastateofperpetualwarthroughouttheirhomelandsinwhatisnowNewYorkS
最新回复
(
0
)