首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The Spanish. B、The American. C、The Arabian. D、The British. C推理题。通过浏览选项可知,本题考的是“哪国人”,听短文时要关注选项所示的四个地方人的相关信息。根据文章结尾处“In the Midd
A、The Spanish. B、The American. C、The Arabian. D、The British. C推理题。通过浏览选项可知,本题考的是“哪国人”,听短文时要关注选项所示的四个地方人的相关信息。根据文章结尾处“In the Midd
admin
2012-12-13
64
问题
Whether the eyes are "the windows of the soul" is true or not, it is a fact that they are especially important in interpersonal communication. In a conversation, eye-contact is important because more or less eye-contact can create communication barriers. In relationships, eye-contact serves to show intimacy, attention, and influence.
Eye-contact can mean different things in different cultures. In some Spanish-speaking countries, children show respect to an older person by not looking directly into the person’s eyes during a conversation. In other countries, looking into a person’s eye is expected. For example, if you don’t do it in the United States, people may think that you are -afraid, embarrassed, or angry. Too little eye- contact may be viewed negative, because it may express a lack of interest, attention and even trust. "Never trust a person who doesn’t look you in the eyes. " In the Middle East, direct eye-contact during a conversation lasts longer than in many other parts of the world. Some westerners who are not used to this may feel uncomfortable for they think it rude to stare, especially at strangers.
32. What can we learn from this passage?
33.Why do children not look directly into the eyes of an older speaker in Spain?
34.What are you expected to do when you have a conversation with an American?
35.Who keeps eye-contact longest in a conversation?
选项
A、The Spanish.
B、The American.
C、The Arabian.
D、The British.
答案
C
解析
推理题。通过浏览选项可知,本题考的是“哪国人”,听短文时要关注选项所示的四个地方人的相关信息。根据文章结尾处“In the Middle East, direct eye-contact during a conversation lasts longer than in many other parts of the world.”中东地区的人说话时目光接触时间持续最长,中东人口最多的是阿拉伯人。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mSw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Learningtousecomputerisgettingeasierallthetimebecauseprogramsaredesignedtobeconvenientandarebecomingreadily
A、It’snotashardasexpected.B、It’stootoughforsomestudents.C、It’smuchmoredifficultthanpeoplethink.D、It’sbelieve
A、Itwasbeautiful.B、Itwasmessedup.C、Itwaswell-organized.D、Itwasclean.B由女士提到的...couldn’tstandthemess...soIcleane
Theotherdaymysonaskedmeifhecouldrideuptohiselementaryschoolonhisbikeandmeethisfriend.Hewantedthebotho
A、Light-heartedbecauseofherfellowworkers.B、Happybecausethebuildingisfullylit.C、Tiredbecauseoftheheavyworkload.
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;inotherwords,theoriginoflanguageisa【C1】______.Allwereallyknowist
Howmenfirstlearnedtoinventwordsisunknown;inotherwords,theoriginoflanguageisa【C1】______.Allwereallyknowist
Researchershaveidentified1.4millionanimalspeciessofar—andmillionsremaintobediscovered,named,andscientificallyd
Allovertheworld,yourchancesofsuccessinschoolandlifedependmoreonyourfamilycircumstancesthanonanyotherfactor
A、Toburnitonthefiretoseewhetheritcanbreak.B、Topressitinthesizeofanegg.C、Addwatertoittoseewhetheriti
随机试题
设f(x)的一个原函数是lnz,求∫f(x)f’(x)dx。
A.声嘶B.咽部异物感C.痰中带血D.呼吸困难E.颈部肿块声门癌较典型的临床表现是
以下哪项属于大肠病变所致腹泻的特点
女,6岁。晚饭后突然出现喘憋,大汗,烦躁不安,不能平卧,患儿在幼年时曾两次患毛细支气管炎,查体,痛苦面容,呼气性呼吸困难,两肺闻及哮鸣音,体温正常。该患儿的临床诊断最大可能是
二灰稳定材料以配合比设计结果为依据,综合考虑施工过程气候条件,含水率可增加()。
(2009年)波长分别为λ1=450nm和λ2=750nm的单色平行光,垂直入射到光栅上,在光栅光谱中,这两种波长的谱线有重叠现象,重叠处波长为λ2谱线的级数为()。
列入建设工程概算的安全作业环境及安全施工措施费用应主要用于()等方面。
关于信用权,以下说法不正确的是()
在本年度大学生艺术节期间,某主管部门举办了一次别开生面的音乐会,其中一半节目是摇滚乐,另一半是爵士乐。演出结束后的调查显示,观看演出的大学生,半数以上表示更喜欢其中的摇滚乐节目。有关人士得出结论,这说明,那种认为对音乐类型的喜好与受教育程度有关,受教育程度
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonalrelationships.Onestrengtho
最新回复
(
0
)