首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They will think that the child is brave. B、They will think that the child is angry. C、They will think that the child does not
A、They will think that the child is brave. B、They will think that the child is angry. C、They will think that the child does not
admin
2013-11-21
53
问题
When you learn a foreign language you must learn more than just the words and the grammar. To communicate successfully in speech, you must also learn the non-verbal language, or "body language" of that culture. Body language refers to facial expressions, gestures, and other movements of the body that send messages. This means of communication is so important that we may actually say more with our movement than we do with our words. Speaking a foreign language is sometimes difficult because we may not understand the non-verbal signals of another culture, or they may mean something very different from what they mean in our culture. For example, in Spanish-speaking countries, children show respect to an older person by not looking directly into the person’s eyes during a conversation. In other countries, looking into a person’s eyes is expected. For example, if you don’t do it in the U. S., people may think you are afraid or angry.
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. What is also important for communication besides words and grammar?
24. According to the passage, why is speaking a foreign language sometimes difficult?
25. If a child looks directly into the eyes of an older person in a conversation, what will be the response of people from Spanish-speaking countries?
选项
A、They will think that the child is brave.
B、They will think that the child is angry.
C、They will think that the child does not respect the older people.
D、They will think that the child is uncomfortable.
答案
C
解析
细节题。根据文中提到的在讲西班牙语国家中的一些习俗,可知答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mVS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Heissurprised.B、Hefeelsveryhappy.C、Heisindifferent.D、Hefeelsveryangry.C
A、Angry.B、Indifferent.C、Satisfied.D、Regretful.A男士最终未能达到退款目的,赌气说店家可以将这件衬衣送到宠物店卖给小狗穿。由此可知他很气愤,选A。
A、Theydonotperformwellatschool.B、theylookmoretired.C、Theylookveryenergetic.D、Theyareeasilyangry.C讲话人提到疲劳的孩子与成
A、Hefeelsangry.B、Heneedsattention.C、He’stooquiet.D、He’sverynervous.B男士说,Mark的情况是他想被人注意,女士说这是文章中提到的下一种原因,即对于attention
A、Confident.B、Worried.C、Surprised.D、Angry.Bcouldn’tfeelworse表示“再糟糕不过了”,可知B正确。
A、Theyareafraidoffacingtheconflicts.B、Theymeetsometroubleinwork.C、Theyfeelhungrywhentheyareangry.D、Theydon’
A、Hewasextremelyangry.B、Hewouldn’tforgiveBen.C、Hewasquitedisappointed.D、Hecouldn’tunderstandBen.A由女士提到的Nowonder
A、Tomakethewomanangry.B、Topleasetheman’smother.C、Davidistheman’sgoodfriend.D、Davidisgoodatcarryingonconver
随机试题
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesplacetheminnursinghomes.Theyareleftinthe【C1】
配置酚甘油滴耳剂有时呈浅蓝色,如加入少量枸橼酸钠可防止,其原因是
ARN的治疗中,最重要的是()
某零件年需要量16200件,日供应量60件,一次订货成本25元,单位储存成本1元/年。假设一年为360天,需求是均匀的,不设置保险库存并且按照经济订货量进货,则下列各项计算结果中,错误的是()。
某市进出口企业(增值税一般纳税人)2月发生如下业务:进口设备一批,合同规定货款50000美元,进口海运费(起卸前)1000美元,报关费及港口至企业的内陆运费200美元(均取得普通发票),买方另支付进口货物到达我国关境内输入地点起卸前的保险费100美元,向自
上海自然旅游资源的山地类中,山体由熔凝灰角砾岩和正长斑岩组成的是()。
简述奥苏贝尔的认知结构迁移理论。
食品添加剂是指用于改善食品品质、延长食品保存期、便于食品加工和增加食品营养成分的一类化学合成或天然物质。食品添加剂大大促进了食品工业的发展,下列关于四种食品添加剂的描述正确的是()。
ComputersTheinitialimpactofcomputerswasintheareaofentertainment.Ifyouwalkedbyavideoarcadeintheearly198
Wheredidthemanseethewomanyesterday?
最新回复
(
0
)