首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Whole life is permanent insurance protection that protects you for your whole life, from the day you purchase the policy until y
Whole life is permanent insurance protection that protects you for your whole life, from the day you purchase the policy until y
admin
2018-01-16
54
问题
Whole life is permanent insurance protection that protects you for your whole life, from the day you purchase the policy until you die, as long as you pay the premiums(保险费).
Whole life can be a solid foundation. Upon this foundation you can build a long-term financial plan, because it guarantees lifetime protection for your family or business.
Whole life insurance provides basic insurance protection, plus mortgage protection, estate preservation, retirement funding, charitable giving, business needs…
A life insurance agent will help you determine an amount of insurance needed to protect your family or business in the event of your death.
Generally after the first year, the policy begins to increase cash value. The amount of cash value in your policy usually increases every year. This money can be used to help purchase a home, fund a child’s education, add to retirement income, or for any other purpose. You may also choose to leave it in the policy and allow it to grow.
A whole life policy can earn dividends. Dividends are determined by the company’s board of directors each year and are not guaranteed. When a dividend is payable, you may choose to take it in cash, use it to buy more insurance or to pay or reduce your premiums.
When you die, the company will pay your beneficiaries the death benefit, usually the face amount of the policy plus any dividend. This money is generally received by the beneficiaries free from income tax.
When you die, the death benefits of your life insurance will______.
选项
A、be lost immediately
B、be paid to your beneficiaries
C、be possessed by the insurance company
D、be given to the government
答案
B
解析
细节判断题。最后一段,When you die,the company will pay your beneficiaries the death benefit,说明在投保人死后,保险公司会把死亡抚恤金交给受益人。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mWCO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Olderpeoplemustbegivenmorechancestolearniftheyaretocontributetosocietyratherthanbeafinancialburden,accordi
Olderpeoplemustbegivenmorechancestolearniftheyaretocontributetosocietyratherthanbeafinancialburden,accordi
Alawyerfriendofminehasdevotedherselftotheserviceofhumanity.Herspecialareaiscalled,publicinterestlaw".M
Alawyerfriendofminehasdevotedherselftotheserviceofhumanity.Herspecialareaiscalled,publicinterestlaw".M
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisa【C1】______bywhichpeoplecanprotectthemselves【C2】______largelosses.Protecti
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisa【C1】______bywhichpeoplecanprotectthemselves【C2】______largelosses.Protecti
Manyofthemostdamagingandlifethreateningtypesofweather,suchastorrentialrainsandseverethunderstorms,beginquickl
Thewriterwasalwayslookingforsuitable______touseinhisnextstory.
TheAmericandefinitionofsuccessislargelyoneofacquiringwealthandahighmaterialstandardofliving.Itisnotsurprisi
______tohisresearchwork,theprofessorcaredlittleaboutanyotherthings.
随机试题
下面叙述中,正确的是_____________。
教育起源于儿童对成人的无意识模仿。
关于栓塞的叙述,下列哪项是正确的
关于戒酒综合征.错误的说法是
花坛花卉选用标准为()。
互斥投资方案的选优决策中,一般适宜采用()作为决策依据。
YouaresupposedtowriteaMemorandumofabout100wordstotheprospectiveparticipantsinaninternationalconferenceforaca
Researchhasshownthat—inbothsexesandacrossnumerouscultures—attractivepeoplearejudgedtobesmarter,kinder,morehone
Mori:I’mpleasedtomeetyouhere.Kaco:______
PersistentandEmergingChallengesVocabularyandExpressionshydrocarbonsegregationimplementationimpedeacceler
最新回复
(
0
)