首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because they had no drive and ambition. B、Because they had no electric lighting. C、Because they had the best sleep habits. D、B
A、Because they had no drive and ambition. B、Because they had no electric lighting. C、Because they had the best sleep habits. D、B
admin
2010-06-01
51
问题
Judging from the recent surveys, most experts in sleep behavior agree that there is virtually an epidemic of sleepiness in the nation. "I can’t think of a single study that hasn’t found Americans getting less sleep than they ought to," says Dr. David. Even people who think they are sleeping enough would probably be better off with more rest.
The beginning of our sleep-deficit recording and others can be traced to the invention of the light bulb a century ago. From diary entries and other personal accounts from the 18th and 19th centuries, sleep scientists have reached the conclusion that the average person used to sleep about 9.5 hours a night. "The best sleep habits once were forced on us, when we had nothing to do in the evening down on the farm, and it was dark." By the 1950s and 1960s, that sleep schedule had been reduced dramatically, to between 7.5 and eight hours, and most people had to wake to an alarm clock. "People cheat on their sleep, and they don’t even realize they’re doing it," says Dr. David. "They think they’re okey because they can get by on 6.5 hours, when they really need 7.5, eight or even more to feel ideally vigorous."
Perhaps the most merciless robber of sleep, researchers say, is the complexity of the day. Whenever pressures from work, family, friends and community increase, many people consider sleep the least expensive item on his programme. "In our society, you’re considered dynamic if you say you only need 5.0 hours’ sleep. If you’ve got to get 8.5 hours, people think you lack drive and ambition."
选项
A、Because they had no drive and ambition.
B、Because they had no electric lighting.
C、Because they had the best sleep habits.
D、Because they had nothing to do in the evening.
答案
B
解析
短文第二段提到when we had nothing to do in the evening down on the farm,and it was dark,与选项B内容一致。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mYV7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、mostsoutherly.B、Shapedlikeacomma.C、Mostrecentlydiscovered.D、Richinnaturalrecourses.D文中提到“becauseoftheextreme
A、Becausetheyareinteresting.B、Becausetheyarerequiredbytheschool.C、Becausetheyarebeneficialforfuturework.D、Beca
Forthispart,youareallowed30minutestowriteaposterrecruitingvolunteers.Youshouldwriteatleast120wordsfollowing
NonverbalCommunicationLikeallanimals,peoplecommunicatebytheiractionsaswellasbythenoisestheymake.Language
A、HethinksAdidaswouldcosthimquitealotofmoney.B、Hedoesn’tthinkthewomanwillrun.C、Hedoesn’tthinktheshoeswill
A、MichaelandTomhaveorderedallthefood.B、MichaelandTomhavemadeailthepreparations.C、Otherfriendswillbringallth
Forthispart,youareallowed30minutestowriteAnEmailofThanks.Youshouldwriteatleast120wordsfollowingtheoutline
Forthispart,youareallowed30minutestowriteaboutHowtoimproveourhealth.Youshouldwriteatleast120wordsfollowin
A、In1904.B、In1905.C、In1914.D、In1915.A此题为时间题。文中明确指出“thebookwaspossiblypublishedin1904orbefore”,A选项最为接近。
A、Prescriber.B、Doctor.C、Physicist.D、Lawyer.B
随机试题
克里奥尔语是指()
根据《行政复议法》的规定,公民、法人或者其他组织认为具体行政行为侵犯其合法权益的,申请行政复议的期限为自知道该具体行政行为之日起()
暑淫证的临床表现有
常与凡士林合用以调节渗透性与吸水性的软膏基质是()。
以下哪项不是借方科目( )。
融资租赁筹资的优点之一是“财务风险小,财务优势明显”,其原因在于,融资租赁无须大量资金就能迅速获得所需资产。()
民警张某酗酒滋事,不听同事劝阻,在所长办公室无理取闹,严重影响办公秩序,可以对其采取禁闭的措施。()
9岁的王小花没钱买玩具,向父母要钱遭拒绝,某日,王小花随父母到姨妈李某家玩,见梳妆台上有一个金戒指(价值2500元),随即偷偷放进自己的口袋。当日,王小花将金戒指以200元的价格卖给玩具店老板张某,并称这戒指是过生日时妈妈送她的礼物。次日,李某发现金戒指
InternetExplorer是目前流行的浏览器软件,它的主要功能之一是浏览______。
CaliforniaGovernorvisitedChinato______.
最新回复
(
0
)