首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Doctors are researching the health benefits of red wine, specifically the apparently wondrous powers of resveratrol, a polypheno
Doctors are researching the health benefits of red wine, specifically the apparently wondrous powers of resveratrol, a polypheno
admin
2015-02-12
47
问题
Doctors are researching the health benefits of red wine, specifically the apparently wondrous powers of resveratrol, a polyphenol that is found in the skin of grapes and is thought to prevent illness and promote longevity. This wasn’t the first time "60 Minutes" trumpeting the virtues of red wine; in 1991, it called attention to the so-called French Paradox, which assumed that the low rate of heart disease in France, despite a national diet gloriously abundant in rich foods, was due to the country’s huge consumption of red wine. That report fanned an obsessive interest in the nutritional and therapeutic properties of wine. This seems to be a particularly American fixation, and it raises an intriguing question: Why are we—Americans—so anxious to find justifications for drinking wine beyond the fact that it tastes good and we like it?
Obviously, scientists aren’t investigating wine’s physiological impact because they are
camouflage
for the wine industry and want to encourage Americans to drink; the research is being pursued and the results disseminated because it appears that there really is a link between red wine and well-being. It is now widely recognized that moderate red wine consumption—generally defined as one or two 5-ounce glasses a day for women and two or three for men, drunk with food—increases HDL cholesterol, the "good" cholesterol that removes fatty deposits from arteries. In addition, scientists have determined that the flavonoids in red wine have an anticoagulant effect that can help prevent blood clots leading to heart attacks.
Resveratrol is also said to have a role in preventing clots and is believed to inhibit the production of LDL cholesterol—the bad kind. Resveratrol seems to be the omnipotent ingredient in red wine— a "vascular pipe-cleaner," as Dr. Christoph Westphal and Harvard biochemist David Sinclair put it, whose research suggests that resveratrol can delay the aging process and prevent many gerontological diseases. A few years ago, scientists reported that resveratrol may discourage the onset of one such illness, Alzheimer’s. It is also claimed that this antioxidant can boost stamina, reduce lung inflammation stemming from chronic pulmonary disease, and help prevent cancer. In the fall of 2008, University of Pittsburgh scientists even reported that resveratrol might offer some protection against radiation poisoning.
We can learn from Paragraph 2 that______.
选项
A、there’s no obvious connection between red wine and people’s health
B、drinking 15-ounces red wine can do good to women’s health
C、a cholesterol in red wine can form fatty deposits in arteries
D、an ingredient in red wine may prevent heart attack
答案
D
解析
属信息推断题。选项A属于曲解文意,文章第二段第一句后半句提到,红酒与人的健康间确实存在联系,故选项A错误。选项B犯了偷梁换柱的错误,第二段第二句中提到适量饮酒对女性而言是每天1.2杯(5盎司的玻璃杯),男性为2—3杯,因此每天15盎司应属于男性的合理范围,而非女性,故错误。选项C属于反向干扰,文章提到红酒中含有一种有益处的胆固醇可以清除脂肪沉积物,故选项C错误。第二段最后一句提到红酒中的一种成分(flavonoid)可以预防导致心脏病发作的血栓,因此有可能预防心脏病,故选项D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mb74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Studythefollowingdrawingcarefullyandwriteanessayin"whichyoushould1)describethedrawing,2)analyzethepurposeo
TheDisturbingStateofAmerican’sHealthIfAmericanshavebeenslowtorealizethedisturbingstateofourcollectiveheal
TheImportanceofAmericanBusinessInformationProtectionItneverrainsbutitpours,Justasbossesandboardshavefinal
DogandHumanHealthPeoplewholettheirdogssleepwiththemorallowthemtolicktheirfacesarenomorelikelythanoth
HealthySocialNetworkingSitesBenefitKidsTheotherdayIaskedsomewhattongue-in-cheek(幽默讽刺的)whetherTomFriedmanhad
HealthySocialNetworkingSitesBenefitKidsTheotherdayIaskedsomewhattongue-in-cheek(幽默讽刺的)whetherTomFriedmanhad
TheGovernmentsAggressiveDealingswithU.S.AutomakersIntheory,agovernmentbailoutshouldprovideashort-terminfusi
Globally,recoveryisgoingslightlybetterthanexpected,accordingtotheIMF,whichreleaseditslatestWorldEconomicOutloo
TheauthorbeginshisarticlewithGeorgeBushesfather’swords______.Whatdoestheauthorthinkofunilateralism?
Therehasarisenduringthistwentiethcentury(asitarosebefore,inageswhichweliketocalldark)apronouncedantiintell
随机试题
多家金融机构拥有职业证书的专业人士与李女士联系,李女士很困惑,前来某银行咨询。下列关于CFP商标核心理念的问题,理财经理回答正确的是()。
正常人骨髓涂片PAS染色呈强阳性的细胞是()。
以y1=ex,y2=e-3x为特解的二阶线性常系数齐次微分方程是:
对于合同当事人的资格,《合同法》规定,当事人订立合同,应当具有相应的()。
某建设工程项目承包合同的计价方式是单价合同,地基与基础分部工程完成后,其钢筋混凝土工程实际完成的工程量是2007m3,而投标时工程量清单中该分项的工程量是1995m3。在这种情况下,业主应根据( )计算该分项应付的工程款。
与超声波探测法相比,声发射探测的特点是()。
下列人员不能构成贪污罪主体的是()。
在区域风险分析当中,银行必须重视对区域政府行为的分析,重视对区域产业政策合理性的判断。()
某模拟网站的主页地址是HTTP://LOCALHOST:65531/ExamWeb/INDEX.HTM,打开此主页,浏览“天文小知识”页面,查找“木星”的页面内容,并将它以文本文件的格式保存到考生目录下,命名为“muxing.txt”。
A、Earlythismorning.B、Earlythisafternoon.C、Beforelunch.D、Afterlunch.C
最新回复
(
0
)