首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
At least an hour of physical activity a day may be required to offset the harmful effects of sitting at a desk for eight hours,
At least an hour of physical activity a day may be required to offset the harmful effects of sitting at a desk for eight hours,
admin
2021-02-21
77
问题
At least an hour of physical activity a day may be required to offset the harmful effects of sitting at a desk for eight hours, according to the latest study to highlight the harm of a desk-bound lifestyle. The World Health Organisation (WHO) guideline, adopted by PHE (Public Health England), recommends 150 minutes of exercise a week but research, based on data from more than one million people, suggests that is insufficient for many.
A team of international experts found that the risk of dying during a follow-up period of two to 18 years was 9.9% for those who sat for eight or more hours a day and engaged in low activity, compared with 6.8% for those who sat for less than four hours a day and were active for at least one hour a day.
But they also found that the increased risk of death associated with sitting for eight hours a day was eliminated for people who did a minimum of one hour of physical activity a day. Lead author Prof Ulf Ekelund, from the Norwegian School of Sports Sciences and Cambridge University, said: "You don’t need to do sport; you don’t need to go to the gym. It’s OK doing some brisk walking, maybe in the morning, during lunchtime, after dinner in the evening. You can split it up over the day, but you need to do at least one hour."
The paper, published in the Lancet on Wednesday, analysed data from 16 previous studies, mainly involving people aged over 45 from the USA, Western Europe and Australia. The authors found that one hour of "moderate intensity" exercise, such as walking at 5.6 km/h or cycling for pleasure at 16 km/h, was enough to offset the ill effects of sitting for long periods.
Ekelund acknowledged that work pressures made taking lengthy breaks—the legal minimum in the UK is one 20-minute break—unrealistic for some. But he also said a five-minute break at work every hour, even to go to the printer, would be beneficial and said it was in employers’ interests to facilitate culture change.
Another study, published in the Lancet on Wednesday as part of the same series, estimates that physical inactivity costs the global economy $67.5bn (S51.5bn) per year—the UK equivalent is £1.7bn— comprising $58.8bn in healthcare and $13.7bn in lost productivity.
Independent experts who reviewed Ekelund and team’s research said it was encouraging that it suggested desk-bound time could be mitigated. Dr Erika Borkoles, senior lecturer in sports science at Bournemouth University, said: "People who sit for longer hours should be concerned and could take the findings of this research as an opportunity to be proactive."
A WHO spokesman said: "Recommendations related to sitting and inactivity are not available yet. However, WHO already recommends governments implement policy actions around making environments where people live and work more conducive to physical activity." PHE said even 10-minute bursts of activity could be beneficial.
Ekelund and his team found that sitting watching TV for over three hours per day was also associated with an increased risk of death during the follow-up period, except among the most active.
[A] has created conditions and environments for people to work out.
[B] suggests two-and-a-half-hour physical exercise per week.
[C] indicates that even a short time of exercise can do some good.
[D] has collected data from previous studies on middleagers’ exercise habits.
[E] admits that it’s difficult for some working people to get ample rest.
[F] has printed a research paper on the negative effects of physical inactivity.
[G] thinks desk-bound people should respond aggressively to the research finding.
WHO
选项
答案
B
解析
WHO在第一段和倒数第二段均有出现,解题句在第一段。该段第二句提到英国公共卫生署采纳了世界卫生组织的指导方针,该指导方针建议每周运动150分钟。也就是说此建议是WHO给出的。B项所述与原文相符,其中two-and-a-half-hour physical exercise对应文中的150 minutes of exercise。故本题选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mhY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Oneofthequestionsthatiscomingintofocusaswefacegrowingscarcityofresourcesofmanykindsintheworldishowtodiv
Whichofthefollowingcanbethebesttitleofthispassage?Thereasonwhythebraincellsofthepersonwhobothsmokesand
Excitement,fatigue,andanxietycanallbedetectedfromsomeone’sblinks,accordingtopsychologistJohnStern(21)Washington
Theauthorbelievesinthepassagethat______.Thepropertitleforthispassageshouldbe______.
Leadingdoctorstodayweighinonthedebateoverthegovernment’sroleinpromotingpublichealthbydemandingthatministersi
WetendtothinkofthedecadesimmediatelyfollowingWorldWarIIasatimeofprosperityandgrowth,withsoldiersreturningh
Themanageriscallingona______customertryingtotalkhimintosigningthecontract.
IfAmericanmedicinewereapatient,hewouldweigh350poundsandbegainingfast.Despitebeingrepeatedlycounseledaboutthe
Britain’suniversitiesareinanawfulspin.Topuniversitieswereoverwhelmedbythe24%ofA-levelapplicantswithindistingui
随机试题
国际信贷业务中,长期贷款利率主要有()
在组织目标制定的过程中,战术性行政组织目标的制定应坚持的原则是
电子商务在四个方面改变了国际企业国际营销的方式,下列说法错误的是()
肾盂造影所见:肾盏变形,受压拉长,多为哪种疾病之影像肾盂造影所见,肾盂内充盈缺损影,多为哪种疾病之影像
医患关系是建立在医疗保健活动中产生的最重要、最基本的医疗
1997年《有效银行监管的核心原则》确定了一个有效监管体系所必须具备的25项基本原则,分7类,以下属于这7类的是( )。
地理老师讲到地形时,使用彩色图片的效果比只用黑白图片的效果好,这主要体现了知觉的()
下列说法错误的是()。
恩格斯在谈到事物普遍联系的“辩证图景”时指出:“当我们深思熟虑地考察自然界或人类历史或我们自己的精神生活的时候,首先呈现在我们眼前的,是一幅由种种联系和相互作用无穷无尽地交织起来的画面。”联系具有普遍性,表现在()
「すみません、この本がだれのですか。」「________。」
最新回复
(
0
)