首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Which of the following is TRUE accoding to the text? Which is the real reason for Robert Scoble to leave Microsoft?
Which of the following is TRUE accoding to the text? Which is the real reason for Robert Scoble to leave Microsoft?
admin
2014-06-13
46
问题
Which of the following is TRUE accoding to the text?
Which is the real reason for Robert Scoble to leave Microsoft?
选项
A、He doesn’t get along with Microsoft any longer.
B、He wishes to have a single office.
C、He wants to earn more money.
D、He doesn’t think that Microsoft has been able to move with times.
答案
C
解析
第三段第二句和第四句:Mr. Scoble has denied several of the theories circulating in the blogosphere, including that...fed up with having his expenses challenged or with sharing an office; that Microsoft challenged his views too often; that he had become frustrated; and that the firm had not tried hard enough to keep him. He views Mr. Scoble’s departure as evidence that Microsoft has been unable to move with the times: "I’m glad to see my old friend didn’t go down with the ship";第四段末句:...$85000 a week..."as I made in an entire year working at Microsoft".这是道细节题,可从第三段和第四段找答案。第三段开头列举了很多原因,但都被Scoble一一否定。第四段第三句说Mr. Scoble is off to join PodTech. net, a rising star in video podcasting, which is now far more fashionable than blogging and potentially far more lucrative,由此可知Scoble之所以离职,是因为准备加入PodTe ch.net公司(注:位于硅谷),这是一家新兴的视频播客公司,播客如今比博客更时尚,也更有利可图。末句某报道引用Scoble的话称PodTech.net公司向广告客户收取每周85000美元的广告费,相当于他在微软公司干上一年挣的钱。这说明PodTech.net公司发展迅速、经营良好,这样就能使Scoble赚取更多的钱。C符合题意。"微软没有与时俱进"这个观点是他的朋友Dave Winer所提出的,而Scoble对此没有表态,这也不是他真正离职的原因,故D不对。A和B都被Scoble予以否认。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mkO4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Anattempttowardstherectificationoftherotthathassetinthesocialandnationallifeofthecountryisbeingmade,with
Generallyspeaking,aBritishiswidelyregardedasaquiet,shyandconservativepersonwhois【1】onlyamongthosewithwhomhe
Generallyspeaking,aBritishiswidelyregardedasaquiet,shyandconservativepersonwhois【1】onlyamongthosewithwhomhe
In1999,thepriceofoilhoveredaround$16abarrel.By2008,ithad【1】the$100abarrelmark.Thereasonsforthesurge【2】fro
Americansusuallyconsiderthemselvesafriendlypeople.Theirfriendships,however,tendtobeshorterandmorecasualthanfri
CollegesportsintheUnitedStatesareahugedeal.AlmostallmajorAmericanuniversitieshavefootball,baseball,basketball
Inthefollowingarticle,somesentenceshavebeenremoved.ForQuestions41-45,choosethemostsuitableonefromthelist[A]-
Largelyfor"spiritualreasons",NancyManosstartedhome-schoolingherchildrenfiveyearsagoandhasstudiouslyavoidedpubli
【F1】Imagineeverystudenthasatirelesspersonaltutor,anartificiallyintelligentcompanionthatmagicallyknowseverything,
随机试题
关于深Ⅱ度烧伤,下列哪项是错误的【】
李某,32岁,初孕妇,宫内孕39周,于昨天晚上感觉腹部一阵阵发紧,每半个小时一次每次持续3~5秒钟,今天早上孕妇感觉腹部疼痛,每5~6分钟一次,每次持续45秒左右请问。下午3pm,该妇女经阴道分娩出一正常男婴,胎儿娩出后正确的处理应
患者,女,38岁。有"血管性头痛"史,近日头痛如针刺,以枕项部为主,舌质暗,脉弦涩。治拟活血化瘀,宜选何药引经
适合保存检查癌细胞标本的是
某项目投资建设期为3年,第1年投资额是1000万元,且每年以15%的速度增长,预计该项目年均投资价格上涨率为5%,则该项目建设期间涨价预备费为()万元。
下列汽车库或修车库应设集中采暖的是()。
市盈率指标可以用于不同行业公司的比较。()
下列各项不属于我国《证券法》规定的证券交易内容的是( )。
TwoyearsagoIboughtabike.Ifyouliveinatown,itisoften(1)thanacarandyoudon’thavetoworry(2)parking(车辆
Astheearth’ssurfaceswarm,evaporation(蒸发)isdryingoutforestsandsoils,increasingsusceptibilitytofire.Lastsummer,m
最新回复
(
0
)