首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
•Read the article below about an insurance company. •For each question (23-28) on the opposite page, choose the correct answer.
•Read the article below about an insurance company. •For each question (23-28) on the opposite page, choose the correct answer.
admin
2010-08-16
54
问题
•Read the article below about an insurance company.
•For each question (23-28) on the opposite page, choose the correct answer.
•Mark one letter (A, B or C) on your Answer Sheet.
Success Story
Journalist Mark Stretton examines the growth of on insurance company
which now has sales of £300 million per year.
In 1993, American-born Henry Eastman got a call from a recruitment consultancy, inviting him to give up his successful marketing career in one insurance company to become the head of another. This new job was to work for an investment company called Brinscombe’s, who wanted him to create a brand new car insurance company. Despite the risks involved, Eastman agreed.
A lot of young drivers in the 20 to 35 age range, especially the ones who have already had accidents, have difficulties in getting car insurance because most companies think they are too big a risk. However, Eastman believes there ore no problems if their annual payments are large enough. He offered them insurance cover through television commercials and attracted many customers by giving out folders in which to keep their policies safe. His strategy was a good one. Within eight years he had built the business into o national company with 500,000 customers and sales of £300 million per year.
The company is based in Manchester. The authorities there wanted to increase employment and offered Eastman a £1 million grant to start up after he promised to create 350 new jobs. He is now e major employer in the area with 1,400 staff and has also created new specialist insurance companies for women, credit card users and people using the internet.
Eastman believes in American management methods: working as a team to get better results; net being allowed to miss lunch because you ore too busy; and having fun. This belief has recently won him a place in a ’50 Best Companies to Work For’ survey.
In 1999, Brinscombe’s decided to withdraw their investment and offered the company to the management team. They said ’yes’, borrowed £80 million from a bank and bought it. Eastman is pleased with his success. ’We’re a great and growing company’, he says, ’and we give our customers better service than they can dream of!’
The company is now owned by
选项
A、Brinscombe’s.
B、Eastman and his colleagues.
C、a co-operative of customers.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mnbO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
•Readthearticlebelowaboutthedifficultiesofmanagingasmallbusiness,andthequestionsontheoppositepage.•Foreachq
•ReadthearticlebelowaboutthecentralproblemofEconomics.•Choosethebestwordtofilleachgap,fromA,B,CorD.•For
•Readthearticlebelowaboutchangesinworkingtime.•Choosethebestsentencetofillineachofthegaps.•Foreachgap8—12
•Readtheadvicebelowaboutsellingabusiness.•Choosethebestsentencefromtheoppositepagetofillineachofthegaps.•
•lookatthestatementsbelowandapassageaboutHalloweenattheOffice.ontheoppositepage.•Whichsection(A,B,C,orD)
•Readthesesentencesandthefollowingadvertisements.•Whichproductdoeseachsentence(1-7)describe?•Foreachsentence,ma
Readthearticlebelowaboutprofit.Choosethebestsentencetofilleachofthegaps.Foreachblank8—12markoneletter(A—G
Readthetextbelowabouttheuseofpaperinoffices.Inmostofthelines(34-45),thereisoneextraword.Iteitherisgramm
Readthetextbelowabouttheuseofpaperinoffices.Inmostofthelines(34-45),thereisoneextraword.Iteitherisgramm
Afterasharpfallin2000,companyprofitsrecoveredslightlythefollowingyear.Profitsshowedstronggrowthin1999butlev
随机试题
女性输尿管进入膀胱前,从其前上方跨过的结构是
根据我国《民事诉讼法》和相关司法解释的规定,下列关于审判组织的哪些表述是正确的?()
A公司拟购买某公司债券作为长期投资(打算持有至到期日),要求的必要收益率为6%。现有三家公司同时发行5年期,面值均为1000元的债券,其中:甲公司债券的票面利率为8%,每年付息一次,到期还本。债券发行价格为1041元;乙公司债券的票面利率为8%,单利计息,
甲公司为境内上市公司。2×13年10月20日,甲公司向乙银行借款5亿元。借款期限为5年,年利率为6%,利息按年支付,本金到期一次偿还。借款协议约定:如果甲公司不能按期支付利息,则从违约日起按年利率7%加收罚息。2×13年、2×14年,甲公司均按时支付乙银行
下面正确地表述了法律效力的原则是()。
沵迆平原,南驰苍梧涨海,北走紫塞罹门。拖以漕渠,轴以昆岗。重江复关之陕,四会五达之庄。当昔全盛之时,车挂轊,人驾肩,廛闸扑地,歌吹沸天。孳货盐田,铲利铜山。才力雄富,士马精妍。故能侈秦法,佚周令,划崇墉,刳浚洫,图修世以休命。是以板筑雉堞之殷,井斡烽橹之勤
【南明】中国人民大学2005年中国古代史真题
千兆位以太网标准是_______。
某二叉树中有n个度为2的结点,则该二叉树中的叶子结点数为()。
科学给我们的生活带来了许多变化。
最新回复
(
0
)