首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Kevin Hines, a manic-depressive(躁狂抑郁症患者), was 19 and in one of his weekly downswings on an overcast Monday morning in 2000. He w
Kevin Hines, a manic-depressive(躁狂抑郁症患者), was 19 and in one of his weekly downswings on an overcast Monday morning in 2000. He w
admin
2016-01-05
34
问题
Kevin Hines, a manic-depressive(躁狂抑郁症患者), was 19 and in one of his weekly downswings on an overcast Monday morning in 2000. He went to the nearby Golden Gate Bridge to kill himself mostly because, with only a four-foot(1.2 metres)railing to leap, "I figured it was the easiest way. "He dived over, but flipped and hit the water at 75mph with his feet first. His legs were crushed, but he somehow stayed conscious and started paddling with his upper body until the Coast Guard fished him out.
Wallace, the reporter of The Economist, who paid a lot of attentions on the suicides, said Mr. Hines is one of 26 people who have survived suicide attempts at the bridge, but 1,223 are known to have succeeded(i. e. , were seen jumping or found floating). People are throwing themselves off the bridge at the rate of two a month, which makes it the most popular place in the world for suicides. One book on the subject says that the Golden Gate is " to suicide what Niagara Falls is to honeymooners".
Many San Franciscans think that the solution is to emulate the Empire State Building, the Sydney Harbour Bridge, the Eiffel Tower, St. Peter’s basilica and other such places and put up a simple barrier. This, however, is a decision for the 19 board members of the Golden Gate Bridge, Highway and Transportation District, an entity that oversees the bridge itself and the buses and ferries that operate in the area. Most of its revenues come from tolls and fares, and the district loses money. A barrier would cost between $15 million and $25 million.
So the Psychiatric Foundation of Northern California, which has adopted the barrier as its cause, considers it a success that the board has merely allowed a feasibility study, for which various private and public donors have raised $2 million. Mel Blaustein, a director at the foundation, has heanl several arguments against a barrier over the years— too ugly, too expensive, and so forth—but the most persistent has been that people would simply kill themselves somewhere else, so why bother? This is nonsense, he says;"Most suicides are impulsive and preventable. " A bridge without a barrier, adds Pat Hines, Kevin’s father, is "like leaving a loaded gun in the psychiatric ward. "
Why does the author mention Niagara Falls and honeymooners?
选项
A、Because Niagara Falls and honeymooners are as well-known as the Golden Gate Bridge.
B、Because Niagara Falls is the resort for couples who spend their holidays.
C、Because Niagara Falls attracts honeymooners the same way the Bridge does to suicides.
D、Because Niagara Falls is a magnificent place for honeymooners to gather around there.
答案
C
解析
由题干关键词mention Niagara Falls and honeymooners定位到第二段最后两句。可知,作者将“尼亚加拉瀑布吸引度蜜月者”和“金门大桥吸引自杀者”这两个事物的相似点进行类比,故答案是C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mpQ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Herwaysofbecomingfamous.B、Thethemesofhersongs.C、Herschoollife.D、Herexperienceofgrowingup.D短文中提到,在长达30分钟的会谈中,
Angerisanemotionthatcanbedifficulttodealwith.Sometimesit’sexperiencedasafleeting【B1】______whileothertimesitc
A、Theyrequiredsomekidstodosomephysicalexaminations.B、Theyaskedparentsabouttheirkids’sleepingcondition.C、Theytr
ApowerfulearthquakestruckanareanearthenortherncoastofChileonWednesday.Theearthquakecameadayafteranevenstro
TheAmericaneconomicsystemisorganizedaroundabasicallyprivate【B1】______.It’smarket-orientedeconomyinwhichconsumersde
TheAmericaneconomicsystemisorganizedaroundabasicallyprivate【B1】______.It’smarket-orientedeconomyinwhichconsumersde
It’swidelyagreedthatgirlsgenerallystarttalkingearlierthanboys,andusemorecomplexvocabulary.Whenthey【C1】______sc
A、Callherinmornings.B、Callherinlunchtime.C、Meetherintheclassroom.D、Meetherinthelunchroom.B女士说打Jenny的电话总是打不通。男士
Commonindoorplantsmayprovetobeavaluableweaponinthefightagainstrisinglevelsofindoorairpollution.Thoseplants
Here’sawarningfromhealthexperts:Sittingisdeadly.Scientistsareincreasinglywarningthatsittingforprolongedperiods
随机试题
李某购买了一支“英雄”牌高级钢笔,而且该钢笔中还包含一项实用新型专利,那么,李某享有()。
对于CMOS门电路,多余输入端不允许【】
患者,女,27岁。停经50天,阴道少量流血1天。晨5时突发下腹剧痛,伴恶心、呕吐及一过性晕厥。面色苍白,血压70/40mmHg,脉搏120次/分。妇科检查:阴道通畅,有少量血液,宫颈举痛明显,阴道后穹饱满,盆腔触诊不满意,该患者可能是
图7-51所示电路中,ui=10sinωtV,二极管VD2因损坏而断开,这时输出电压的波形和输出电压的平均值为()。
撤回要约的通知应当在()到达受要约人。
StacyhadrecentlymovedfromNewYorkCitytoStoneybrook,Connecticut.Itwas【C1】______forhertomakenewfriendsbutshefin
袋中有1个红球、2个黑球与3个白球。现有放回地从袋中取两次,每次取一个球。以X,Y,Z分别表示两次取球所取得的红球、黑球与白球的个数。(Ⅰ)求P(X=1|Z=0};(Ⅱ)求二维随机变量(X,Y)的概率分布。
Ofallthesciences,onlytwoaresubjectsthathaveadirect(直接的)andnoticeableeffectonourliveseveryday.Oneismeteoro
What’sthewomen’sopinionofthemovie?
Somepeoplefeelthattelevisionshouldgiveless______tosport.
最新回复
(
0
)