首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The saying "Clothes Make the Man" dates back some 400 years and it refers to the fact that when people see a well-dressed person
The saying "Clothes Make the Man" dates back some 400 years and it refers to the fact that when people see a well-dressed person
admin
2016-11-03
42
问题
The saying "Clothes Make the Man" dates back some 400 years and it refers to the fact that when people see a well-dressed person, they assume that person is a professional, capable, and (especially in the old days) rich. Therefore, you had to dress like how you wanted to be perceived, what you wanted to eventually achieve. Fast forward 400 years, lots of folks still think the same way. But does it really make a difference?
I happen to be one of those who do not put faith in the old saying. I suppose I might be in the minority but I am a member of an elite club with the likes of Steve Jobs and Bill Gates in my camp.
Perception is not reality; perception is halfway to discovering reality. Perception is drawn from our own impressions, our own belief systems. Is it powerful and influential? Absolutely! Is it all that it seems? Less often than you think. How many times have you cast an initial judgment only to surprise yourself later and learn how you missed out on a great opportunity, person or idea?
Comment 1:
In the present era, many associate the well-dressed with being the most successful. It took folks in the business world a long time to overlook the way Steve Jobs wore jeans on the public stage. I did not know Mr. Jobs, though I wish I had. I have heard it said that he invented the concept of "business casual. " In my mind that is as much a matter of self-confidence as it is a matter of taste in clothing.
Comment 2:
You are wrong about Steve Jobs. He certainly did care about how he was perceived and his appearance was very much calculated to achieve his desired effect. From his early formal business clothing down to the aggressive casualness of his eventual black turtle neck and jeans uniform, his clothes and the impact they made were clearly foremost in his mind.
Comment 3:
It reminds me of the story about the philosopher who goes to a formal dinner party in jeans. When asked if he felt out of place because of his clothes, he looked around and said he hadn’t noticed.
The writer of Comment 1 seems to________.
选项
A、dislike the way Steve Jobs dressed for business occasions
B、suggest that business people have no taste in clothing
C、believe that the well-dressed are the most successful
D、think that Steve Jobs’ casualness reflected his self-confidence
答案
D
解析
细节题。题目问的是第一篇评论的作者看起来_________。根据评论l中“我还听说是他发明了‘商务休闲装’的理念。在我看来,这不仅是自信的问题,也是衣着品味的问题。”可知,作者认为乔布斯穿衣服很有自信,是信心的表现,D项相符。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/msLi777K
0
在职申硕(同等学力)英语
相关试题推荐
Startingasa______campusmovement,initiallyobservedonMarch21,EarthDayhasbecomeamajoreducationalandmediaevent.
InhiscomicstripDilbert,ScottAdams______Theword"ordeal"inParagraph3probablyrefersto______
Hepointedoutthata(considerable)gap(existing)betweenthenumberofhourspeople(arepaid)forworkingandthenumberof
Themainpurposeofthispassageistodiscuss______AccordingtoLucas,richerpeople’shappiness______
IftwoscientistsatLosAlamosNationalLaboratoryarecorrect,Peoplewillstillbedrivinggasoline-poweredcars50yearsfro
Oneofthereasonsfornotstudyingaforeignlanguageinthepastis______.Peopleinaforeigncountrywilltreatyouwithmo
InParagraph2,"decompressionzone"istheareameantto______.Pathintelligenceusesatechnologyto______.
Discoveriesinscienceandtechnologyarethoughtbymanytocomeinblindingflashesorastheresultofdramaticaccidents:Si
ThesenewlyunearthedculturalrelicsontheoriginofChinesecharacters______theintelligenceofourremoteancestors.
Onhowtheworldhaschangedoverthelast50years,notallofithasbeengood.Asyouarelookingfororganicfoodinformatio
随机试题
酸性最强的化合物是()。
凯氏定氮法测罐头中蛋白质含量生成的氨用()吸收。
A.哌醋甲酯B.丙戊酸钠C.氟哌啶醇D.盐酸丙米嗪E.苯巴比妥钠遗尿症
A.瞬时B.1~2周C.2~3周D.3~4周E.8~12周糖化血浆蛋白A反映取血前血糖水平的时间是
香港地区企业生产的药品取得何证后方可进口()
以下项目中,属于计提固定资产折旧范围的是()。
Youmust______therubbishbeforeyouleavetheoffice.
关于假释,下列表述正确的是()。
王某在某商厦买了一台电视机,使用不到3个月,发生爆炸事故。家中财产损失达30000元。经查属于质量事故,王某要求商厦赔偿其经济损失。商厦认为产品质量责任在生产厂家,让王某找生产者予以赔偿。依照有关法律规定,王某可向谁提出赔偿请求?()
①きっかけにして②以上に③のうち④に基づいて⑤という点から⑥たしか⑦きっと⑧簡潔に⑨できるだけ⑩具体的な次の会議では()問題を
最新回复
(
0
)