首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why do adults believe that alcoholic awareness programs teach young people not to over-drink? Recently, reading an article about
Why do adults believe that alcoholic awareness programs teach young people not to over-drink? Recently, reading an article about
admin
2010-05-25
73
问题
Why do adults believe that alcoholic awareness programs teach young people not to over-drink? Recently, reading an article about the alcohol-induced deaths of two students from two different universalities in Colorado, I came across a theme on teen drinking applicable to parents, school administration, and local government: they just don’t get it.
To use a pun by New York Times columnist Thomas Friedman, who changes WMD to PMD (people of mass destruction), I call much of the adult generation PMNs--people of mass naivete I say this because adults seem to believe that no child of theirs would touch alcohol before 21. Since that’s unrealistic, the issue should be: how can kids learn to drink responsibly? The answer: by practising. Like figuring out how to throw a baseball, a person needs to learn by trial and error.
Now, I am not proposing that under-age kids should have access to alcohol at all times, but they will never known when they have reached their limit without drinking alcohol first. Trust me, we feel when we have surpassed our limit.
It has often been stressed to my generation that there should always be a designated driver who does not drink. But, realistically, when people go to a bar, are they not supposed to drink? My friend, a willing designated driver, was asked by a friend on the bar why he did not have a drink in his hand. He responded, "I am driving." She then repeated her question while laughing. In other words, college students face intense pressure to drink when they are out socially, even though some manage to withstand it.
The solution I propose is two-fold. First, to parents: ff you have children in high school, understand that your kids will drink at parties. Despite the legal drinking age, they will find a way to obtain beer or liquor. While you are home drinking this holiday season, have a drink with your kids and their friends, or at the very least, allow the to have a drink. Ensure they are safe, but also guarantee that they know what they are doing. Please introduce them to alcohol before they go off to college so that, on the first weekend, they don’t drink themselves into the ER. They do this not because they want to drink to get drunk, but because they do not know any better.
Second, to lawmakers: How are teenagers supposed to learn to drink responsibly when they cannot even drink legally with their parents? Having a drink with your parents at a restaurant is a much more adult experience than drinking with them at home. The truth of the matter is that almost all under-age drinking is done outside the home, in social circles. So lawmakers should make an exception and allow teenagers, who are one or two years under the drinking age and accompanied by their parents, to have a drink at a restaurant.
Most of us live in an environment that is geared toward drinking and overdrinking, and adults must face this truth. If they do not wake up and see reality, their kids one morning might not wake up from a night of drinking.
Which of the following statements can NOT be inferred from this passage?
选项
A、Lawmakers should permit teenagers to drink.
B、The lawful age for people to drink in America is 21.
C、The author has the experience of drinking beyond the limit.
D、Under-age kids are sometimes pressed to drink when they are out socially.
答案
A
解析
事实细节题。第二段第二句话暗示了法定饮酒年龄是21岁,排除选项B ;选项C 是一个强干扰项,虽然没有提及,但根据文章第二段最后两句话和第三段第一句话后半句及第二句话可知作者有切身体会,只有实践才知道自己的酒量,才可能以后不会喝多,并要别人相信他,所以他肯定有过喝多的经历,所以排除C ;第四段最后一句以及第六段第三句谈到年轻人面临社会上喝酒的压力,第五段第二句也提到聚会要喝酒,所以排除选项D ;文章倒数第二段第四句作者指出“so lawmakers should make an exception and allow teenagers to have a drink at a restaurant”可见作者只是呼吁立法者适度宽容,并不是要他们允许未成年人饮酒,所以选项A 为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mw2K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
WhatdidHelenrecentlypass?
Ofallthingsintheworld,Imostdislikefillingupforms;infact,Ihaveapositivehorrorofit.Applyingforadrivinglic
Computerpeopletalkalotabouttheneedforotherpeopletobecome"computer-literate",inotherwords,tolearntounderstan
Thisyoungmancametothemetropolisin______ofstartinghisnewcareer.
InAmerica,olderpeoplerarelylivewiththeiradultchildren.Butinmanyothercultureschildrenareexpectedtocare【C1】____
Little______aboutherownsafety,thoughsheherselfwasingreatdanger.
Thefootballplayerhadstudiedeconomicsintheuniversityfor______ofroughlysixyears.
WhowontheWorldCup1998footballgame?WhathappenedattheUnitedNations?Howdidthecriticslikethenewplay?【C1】______
Jealousytypicallyreferstothethoughts,feelings,andbehaviorsthatoccurwhenapersonbelievesavaluedrelationshipisbe
Youshouldtakeanumbrellawithyou___________itrains.
随机试题
生成组织液的有效滤过压等于
患儿,男,7岁,昨起发热37.5~38℃,今起出皮疹,主要为红色斑丘疹,分布在头面部和躯干,部分皮疹已形成疱疹。该患儿最可能的临床诊断是
按环比法计算,1991~2002年的12年间,累计节约和少用能源约7亿t标煤,节约和少用能源相当于减少二氧化硫排放()万t。
对基层施工中的控制要点有哪些不妥之处,请改正。在什么情况宜选用石灰稳定土作基层?
根据《中华人民共和国城市居民委员会组织法》的规定,居民委员会的任务有哪些?
生态整体主义的核心思想是:把生态系统的整体利益作为最高价值而不是把人类的利益作为最高价值,把是否有利于维持和保护生态系统的完整、和谐、稳定、平衡和持续存在作为衡量一切事物的根本尺度,作为评判人类生活方式、科技进步、经济增长和社会发展的终极标准。生态整体观古
用5、6、7、8四个数字组成五位数,数字可重复,组成的五位数中至少有连续三位是5的数字有()个。
很认同网友的一段话:文明的意义除了不当街便溺,还有善意与宽容,前者是表象,后者才是___________。真正的文明,是碰到这样的情况,走过去善意咨询那位母亲是否需要帮忙,或者指引她找到厕所,而不是冷漠地拍照当成___________大陆人素质低下的又一个
地壳厚度的——和硅铝层的——分布状态,是地壳结构的主要特点。
数据流图中带有箭头的线段表示的是()。
最新回复
(
0
)