首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A generation of e-mailing, followed by an explosion in texting, has pushed the telephone conversation into serious decline, crea
A generation of e-mailing, followed by an explosion in texting, has pushed the telephone conversation into serious decline, crea
admin
2012-05-28
42
问题
A generation of e-mailing, followed by an explosion in texting, has pushed the telephone conversation into serious decline, creating new tensions between baby boomers and millennials (千禧一代)—those in their teens, 20s and early 30s.
Nearly all age groups are spending less time talking on the phone; boomers in their mid-50s and early 60s are the only ones still yakking as they did when Ma Bell was America’s communications queen. But the fall of the call is driven by 18-to-34-year-olds, whose average monthly voice minutes have plunged from about 1 200 to 900 in the past two years, according to the research by Nielsen. Texting among 18-to-24-year-olds has more than doubled in the same period, from an average of 600 messages a month two years ago to more than 1 400 texts a month, according to Nielsen.
Young people say they avoid voice calls because the immediacy of a phone call strips them of the control that they have over the arguably less-intimate pleasures of texting, e-mailing, or Facebooking. They even complain that phone calls are by their nature impolite, more of an interruption than the blip (提示音) of an arriving text. The bias against unexpected phone calls stems in good part from the way texting and e-mail have conditioned young people to be cautious about how they communicate when they are not face to face, experts say.
Deborah Tannen, a linguistics professor at Georgetown University who studies how people converse in everyday life, said older generations misinterpret the way younger people use their cellphones. "One student told me that it takes her days to call her parents back and the parents thought she was intentionally putting them off," she said. "But the parents didn’t get it. It’s the medium."
The difference in communications preferences has created a palpable (明显的) perception gap between young adults and their parents. Jane Beard, who coaches business leaders on public speaking, said that when her niece, Lindsay Spencer, 20, "is in classes at the University of Maryland, I’ll never hear from her until she comes over to do the laundry. We text multiple times a day."
But Beard is understanding about the change in ways of conversing. Not all parents are quite that open to new ways. "My mom gets offended," said Muggaga Kintu, 32, an administrative assistant at Walter Reed Army Medical Center who prefers texting or calling on his own time when he’s not around patients. "She thinks I don’t want to hear from her, and that’s not the case. One day she called me when I was at work, and I told her, ’Instead of calling me, can you text me?’ ’What? You don’t like to hear from me? You don’t like the sound of my voice?’ She said."
What do experts say about young people’s bias against unexpected phone calls?
选项
A、It is because they are afraid that they may be seen as rude or intrusive.
B、It roots in the way that e-mails and texts enable them to make more careful responses.
C、They tend to make an appointment by texting before they call.
D、They become less addicted to face-to-face communication.
答案
B
解析
细节辨认题。定位句提到,专家认为,对预料之外的电话有偏见源于一点,即短信和电子邮件让年轻人在不是面对面的情况下注意如何进行交流.因此答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/mwE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Telephoneandthelightbulb.B、Phonographandmoviecamera.C、Sewingmachineandrefrigerator.D、Moviecameraandtelephone.
Notlongafterthetelephonewasinvented,Iassume,acallwasplaced.Thecallerwasaparentsaying,"Yourchildisbullying
Notlongafterthetelephonewasinvented,Iassume,acallwasplaced.Thecallerwasaparentsaying,"Yourchildisbullying
Notlongafterthetelephonewasinvented,Iassume,acallwasplaced.Thecallerwasaparentsaying,"Yourchildisbullying
A、Inanoffice.B、Atthewoman’shome.C、ViatheInternet.D、Onthetelephone.D对话中,男士问女士是否可以替他带个口信;女士回答说Yeah.MayIaskwhoisc
A、Itisaffectingourhealthseriously.B、Ithindersourreadingandwriting.C、Itischangingourbodiesaswellasourculture
A、LostGeneration.B、BeatGeneration.C、TheJazzAge.D、TheRoaringTwenties.C文章的开头提到Fitzgerald被认为是“迷惘的一代”中的一员,是二十年代美国的年代记录者,而他
A、Itisaseriousthreattoitscompetitors.B、Itisnotpowerfulenoughtoaffecttheworldmarket.C、Theears’qualityisgood
Autism(儿童自闭症)isaseriousmentalillness,especiallyofchildren,inwhichonebecomesunabletocommunicateorformrelation
Autism(儿童自闭症)isaseriousmentalillness,especiallyofchildren,inwhichonebecomesunabletocommunicateorformrelation
随机试题
确诊不完全性远端肾小管酸中毒首选对疑诊近端肾小管酸中毒者应做
下列指标中的对微小心肌损伤可以诊断的是
动物卵巢上有功能性黄体存在,致使长期无卵泡生长,也无发情表现,最有效的处理方法是()。
处方:己烯雌酚0.5g苯甲醇0.5g注射用油加1000ml关于己烯雌酚注射液的叙述正确的是
下列属于现场海关已经放行但尚未结关的进境货物是()。
试述幼儿自我意识的发展。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
下列哪项不属于第三产业?()
Thepurposeofyourresumeisto________enoughinterestinyoutohaveanemployercontactyouforaninterview.
(1)Preschools—educationalprogramsforchildrenwhoareundertheageoffive—differsignificantlyfromonecountrytoanother
最新回复
(
0
)