首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
A few common misconceptions. Beauty is only skin-deep. One’s physical assets and liabilities don’t count all that much in a mana
A few common misconceptions. Beauty is only skin-deep. One’s physical assets and liabilities don’t count all that much in a mana
admin
2011-01-17
40
问题
A few common misconceptions. Beauty is only skin-deep. One’s physical assets and liabilities don’t count all that much in a managerial career. A woman should always try to look her best.
Over the last 30 years, social scientists ’have conducted more than 1,000 studies of how we react to beautiful and not-so-beautiful people. The virtually unanimous conclusion: Looks do matter, more than most of us realize: The data suggest, for example, that physically attractive individuals are more likely to be treated well by their parents, sought out as friends, and pursued romantically. With the possible exception of women seeking managerial jobs, they are also more likely to be hired, paid well, and promoted.
Un-American, you say, unfair and extremely unbelievable? Once again, the scientists have caught us mouthing pieties (虔诚)while acting just the contrary. Their typical experiment works something like this. They give each member of a group-college students, perhaps, or teachers or corporate personnel managers a piece of paper relating an individual’s accomplishments. Attached to the paper is a photograph. While the papers all say exactly the same thing the pictures are different. Some show a strikingly attractive person, some an average-looking character, and some an unusually unattractive human being. Group members are asked to rate the individual on certain attributes, anything from personal warmth to the likelihood that he or she will be promoted.
Almost invariably, the better looking the person in the picture, the higher the person is rated. In the phrase, borrowed from Sappho, that the social scientists use to sum up the common perception, what is beautiful is good.
In business, however, good looks cut both ways for women, and deeper than for men. A Utah State University professor, who is an authority on the subject, explains: In terms of their careers, the impact of physical attractiveness on males is only modest. But its potential impact on females can be tremendous, making its easier, for example, for the more attractive to get jobs where they are in the public .eye. On another note, though, there is enough literature now for us to conclude that attractive women who aspire to managerial positions do not get on as well as women who may be less attractive.
The result of research carried out by social scientists show that ______.
选项
A、people do not realize the importance of looking one’s best
B、women in pursuit of managerial jobs are not likely to be paid well
C、good-looking women aspire to managerial positions
D、attractive people generally have an advantage over those who are not
答案
D
解析
作者在第2段就给出了结论,第3、第4段用具体的实验情况说明这一结论的得出过程。D项就是这个结论。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/n0Yi777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
A:Excuseme,madam,______knowwherethenearestpostofficeis?B:I’msorry,I’vegotnoidea.I’mastrangerhere,too.
Therealestatecorporationislookingfor______.Whichofthefollowingdotheynotprefer?
WhatisthemostappropriatetitleforthispassageaboutChina’semployment?Whichofthefollowingpeopleareposinggreater
WhichofthefollowingisNOTshownabove?______.Whowillbeinterestedinthispassage?______.
Intheimaginedworld______wouldrestrictchildren’swildestthoughts.LOGOis______.
Regularchildcareprovidedoutsidehomeorbysomeoneotherthanthemotherdoesnotinitselfunderminehealthyemotionalconn
Somepsychologistsmaintainthatmentalactssuchasthinkingarenotperformedinthebrainalone,butthatone’smusclesalso
Jim:IhaveapairofticketsforanoperaSaturdaynight.Wouldyouliketogo?Cindy:Idon’tthinkso.______.
Onthegiantplanethereare______thejetneeds.
Inordertobuyherahouseshehadtogeta______fromthebankshelikes.
随机试题
子宫内膜脱落不全功血患者,正确的是
关于准分子激光器的描述错误的是
县级以上各级人民政府应当采取措施加强对中医药文献的
细胞质内出现大小不等,圆形均质红染物质的病变,见于
关于对全面推进依法治国基本原则的理解,下列哪些选项是正确的?(2015年卷一51题)
国际上对一个国家或地区经济发展阶段划分的理论有()。①霍夫曼定理;②工业发展阶段论;③产业成长阶段论;④产业结构演化论;⑤罗斯托“起飞论”;⑥产业进化论
甲公司拟向乙公司订购一批办公家具,授权本单位员工李某携带一张记载有本单位签章、出票日为2001年5月9日、票面金额为18万元的转账支票(同城使用,下同)前往采购。5月10日李某代表甲公司与乙公司签订了价值18万元的买卖合同。该合同约定:甲公司于合同签订当日
获得导游人员资格证后,申领导游证必须具备()条件。
相对而言,下列类型的文件中,不易感染病毒的是()。
Newswritersareexpectedtobeclearandaccurate;theforminwhichtheywriteorspeakis______tothatrequirement.
最新回复
(
0
)