首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Adaptation of Living Things Certain animals and plants develop characteristics that help them cope with their environment be
Adaptation of Living Things Certain animals and plants develop characteristics that help them cope with their environment be
admin
2015-08-08
61
问题
Adaptation of Living Things
Certain animals and plants develop characteristics that help them cope with their environment better than others of their kind. This natural biological process is called adaptation. Among the superior characteristics developed through adaptation are those that may help in getting food or shelter, in providing protection, and in producing and protecting the young. That results in the evolution of more and more organisms(生物体)that are better fitted to their environments.
Each living thing is adapted to its way of life in a general way, but each is adapted especially to its own distinct class. A plant, for example, depends upon its roots to fix itself firmly and to absorb water and inorganic chemicals(无机物). It depends upon its green leaves for using the sun’s energy to make food from inorganic chemicals. These are general adaptations, common to most plants. In addition, there are special adaptations that only certain kinds of plants have.
Many animals have adaptations that help them escape from their enemies. Some are hidden by their body color or shape, and many look like a leaf or a little branch. The coats of deer are colored to mix with the surroundings. Many animals have the ability to remain completely still when an enemy is near.
Organisms have a great variety of ways of adapting. They may adapt in their structure, function, and genetics; in their development and production of the young; and in other respects. An organism may create its own environment, as do warm-blooded mammals(哺乳动物), which have the ability to adjust body heat exactly to maintain their ideal temperature despite changing weather. Usually adaptations are an advantage, but sometimes an organism is so well adapted to a particular environment that if conditions change, it finds it difficult or impossible to readapt to the new conditions.
In the first paragraph, the word "environments" could best be replaced by______.
选项
A、contexts
B、surroundings
C、neighbors
D、enemies
答案
B
解析
在不认识“environments”的情况下,我们可以通过上下文来猜测该词的意思。根据第一段内容,主要讲什么是生物适应,其实根据常识也可以判断,适应无非是针对生存环境而言的,那么可以初步断定“environments”意为“环境”。而A.contexts意为“上下文,语境”,C.neighbors意为“邻居”,D.enemies意为“敌人”,都不符合题干要求。B.surroundings出现在倒数第二段“The coats of deer are colored to mix with the surroundings.”因此正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/n3md777K
本试题收录于:
职称英语卫生类B级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类B级
职称英语
相关试题推荐
Readthefollowingpassageandanswerquestions9-18.1.TheAmericanbabyboomafterthewarmadeunconvincingadvicetothepo
Readthefollowingarticlefromanewspaperandanswerquestions19-25.Forquestions19-25,choosethecorrectanswerA,B,
Readthefollowingpassageandanswerquestions9-18.1.FromDr.R.S.ScorerofBritain’sImperialCollegeoftheSciencecomes
Lookatthetenstatementsforthispart.YouwillhearabriefintroductiontoCharltonHeston,afamousAmericanactor.
Youwillhearfivepeopletalkingabouttheshortcoursestheyattended.Forquestions9-13,choosefromthelistA-Fwhate
Onatrain,youoverhearawomanphoningheroffice.Whyhasshephoned?
AJOBWITHRISKSHaveyoueverbeentothecinemaandwonderedinamazement.how AMAZEfilmstarsmanaget
CAMPINGAlthoughsomegroupsofpeoplehavealwayslivedoutdoorsintents,campingasweknowittodayonlybegantobe
Primitivehumanslookedlikeanimals.Hippocratespointedthathumanwell-beingisinfluencedbyalotoffactors.
Whenhegotoutofthemanager’soffice,fromhisfacialexpressionweknewthathisproposalmusthavebeenturneddown.
随机试题
张老师撰写了一篇学术论文,拟投稿于大学学报,发表之前需要根据学报要求完成论文样式排版。根据考生文件夹下“Word素材.docx”完成排版工作,具体要求如下:依据“论文正样1格式.jpg”中的标注提示,设置论文正文前的段落和文字格式。并参考“论文正样1.
我国《反不正当竞争法》规定,附奖促销所附最高奖的绝对额度是人民币。【】
劳力性日射病常见于
暴风客热最早见于:天行赤眼最早见于:
平面系数K是指( )。
基金募集失败,基金管理人应当自募集届满后( )日内返还投资者已缴纳的款项,并加计银行同期存款利息。
下列实验方案中,能达到实验目的的是()。
2007年10月15日至21日,中国共产党第十七次全国代表大会在北京召开。大会的主题是:高举()伟大旗帜,以邓小平理论和“三个代表”重要思想为指导,深入贯彻落实()。继续解放思想,坚持改革开放,推动科学发展,促进社会和谐,为夺取全面建设
(95年)
Whatifarchitectscouldbuildlivingsystemsratherthanstaticbuildings—dynamicstructuresthatmodifytheirinternalande
最新回复
(
0
)