首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)Just when Transport for London (TfL) thought the bike hire scheme provided an answer to London’s carbon emissions problem, th
(1)Just when Transport for London (TfL) thought the bike hire scheme provided an answer to London’s carbon emissions problem, th
admin
2018-05-11
65
问题
(1)Just when Transport for London (TfL) thought the bike hire scheme provided an answer to London’s carbon emissions problem, they found a
snag
—bikes cannot be provided without producing emissions.
(2)TfL uses Serco contractors to move hire bicycles around London, so there are enough in each dock to meet demand, while ensuring there is space for users to drop theirs off. Included in the fleet of vehicles are Alke electricity-powered cars, used to tow trailers of bikes.
(3)The vehicles are narrower than the trailers of bikes, which critics say has led to accidents involving cyclists. A Freedom of Information request by the bike blog reveals that 24 road accidents have involved Serco transport vehicles since the scheme’s launch last summer, including four which also involved a cyclist.
(4)In November, David Ellis, a 37-year-old cyclist was knocked off his bike by one of the vehicles. He said the trailers were a danger to cyclists because their width is greater than that of the tow truck. None of the recorded Serco/cyclist collisions were fatal. Compare this with 13 cyclist deaths caused by HGVs in London last year.
(5)The vehicles used by Serco produce on average 1884g/km C02 a day in transporting the 862 bikes they’re capable of moving daily, meaning around 431kg C02 has been emitted so far.
(6)But what level of emissions has been prevented by the scheme? Not much so far, it seems. One of TfL’s aims was to reduce overcrowding on the bus and tube networks, not to remove buses from the road, and there is no indication that the number of buses being used has dropped as a result of the scheme.
(7)In a survey of bike scheme users it was found that 35% are tube converts, 29% used to walk and 23% have switched from bus rides. That leaves only a possible 13% who previously drove around the capital. TfL’s target of 50,000 people a day using hire bikes should widen the gap between emissions caused by Serco vehicles and emissions abated (减少) by the onset of the scheme,
(8)There are 5,000 bikes available, which at times have struggled to cope with the 94,500 bike hire members. For the 50,000 mark to be reached by March Serco will need a more organized pattern of distribution, to limit the number of their vehicles on the road.
(9)The scheme’s users have a role to play. If London’s cyclists want to keep their journey down to within 30 minutes so as to pay just £1 (which they do, TfL research has found) there will always be too many people trying to jam their two-wheeler into the busiest docks. But if attitudes changed and people became more flexible about paying slightly more, or walking a bit further to complete their journey, there would be less congestion around the hubs and, by default, fewer Serco vans would be needed to shift them from one to another. And that would mean fewer accidents and emissions too.
TfL must make sure that there is enough space in each dock for______.
选项
A、the trailers to be efficiently towed
B、the hire bicycles to be returned
C、parking Serco contractors’ vehicles
D、parking Alke’s electricity-powered cars
答案
B
解析
本题实际上考查第2段第1句中their的所指,根据其前面的users和drop off可推断theirs是租赁自行车的用户可以“放下”的东西,在四个选项中,只有选项B符合这个推理。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/n3xK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、Hebecamerelaxedwhenhestartedtosing.B、Hewasnotnervousduringthewholeprocess.C、Hethoughthewasthebestsinger
DealingwithLifeAbroadI.Cultureshockoflifeabroad1)Moreandmorepeopletendtogoabroad—Goabroadtowork,studyort
DealingwithLifeAbroadI.Cultureshockoflifeabroad1)Moreandmorepeopletendtogoabroad—Goabroadtowork,studyort
A、Mentaldiseases.B、Sleepproblems.C、Highbloodpressure.D、Heartproblems.A本题考查细节。由句(2—1)和(2—2)可知,不活动的人可能会有睡眠问题或者容易得感冒,并且缺乏锻
A、Shecan’thelpdaydreamingatwork.B、Sheiswastingalotofhertimeonworkdays.C、Shehasasleepingproblembeforeworkda
A、Itwastoughbutnatural.B、Itjusthappenedinthebubbleeconomy.C、Peoplewerenotinterestedinclubs.D、Peopledidn’tkno
Althoughitis_____ateenageproblem,acnecanoccurinearlychildhood.
Youmustinsistthatstudentsgiveatruthfulanswer_____withtherealityoftheirworld.
随机试题
我国青光眼常见类型是
污染物随着污水排放河流后,()。
某些气体即使在没有氧气的条件下也能发生爆炸。其实这是一种分解爆炸,下列气体中,属于分解爆炸性气体的是()。
企业获得的捐赠利得应该记入营业外收入中,影响利润总额。()
辅助账簿也称备查账簿,是为备忘备查而设置的账簿。在实际会计实务中,主要包括()等。
根据我国法律规定,下列各项中可以作为合伙人出资形式的是()。
某肉食加工厂与某养猪大户签订合同,约定以现行市场价格加上一定的价格预期涨幅购买该养猪大户饲养的优良种猪,并于一年后结付所有款项。货币在这里执行的职能是()。
n维列向量组α1,…,αn-1线性无关,且与非零向量β正交.证明:α1,…,αn-1,β线性无关.
以下关于控件数组的叙述中,错误的是
DoIhaveFreeWill?AfterconsideringtheevidenceforthethreeviewsIhaveconcludedthatsoftdeterminismisbest【S1】______
最新回复
(
0
)