首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Future Kitchen In a house, the kitchen is most likely to change in the future. The refrigerator may be able to talk to the o
Future Kitchen In a house, the kitchen is most likely to change in the future. The refrigerator may be able to talk to the o
admin
2011-05-17
70
问题
Future Kitchen
In a house, the kitchen is most likely to change in the future. The refrigerator may be able to talk to the owner when some part of it wears out. So before it stops working, the refrigerator itself may let you know that there’s a problem. In addition, your fridge will also be able to tell you what are inside it. You don’t need to stand in front of an open refrigerator and look for what you want. When you have taken out the food from your refrigerator, your table may suggest recipes based on what you put on it. How is this possible? The reason is the tiny computer chips, called RFIDs. They will be put in all the equipment in your kitchen, and even in furniture.
Besides refrigerator and table, other equipment in your kitchen will benefit you because of the chips. The washing machine will know how to wash plates cleaner. And you will be able to control your oven with your cell phone. You put your dinner into the oven before you leave home, and your phone will tell the oven when to start cooking, so that the meal has been ready when you get home. When you go to a grocery store, the RFIDs will also help you a lot. You put the chips in your shopping bag before leaving home, and then they will tell you what you already have in your refrigerator. And the chips will charge your credit card, so that you don’t need to wait for a long time before the cash desk any more.
If you love all the things today’s kitchen can do for you, you’ll love what tomorrow’s kitchen will do for you.
The main purpose of the passage is to .
选项
A、give advice on how to use your kitchen
B、discuss what our life will be like in the future
C、tell how the kitchen will be developed in the future
D、describe how we will go grocery shopping in the future
答案
C
解析
主旨题。依据是第一段第一句话:In a house, the kitchen is most likely to change in future。接下来就分别从refrigerator、table、washing equipment、oven等方面来说明厨房未来的发展趋势。文章并非是为了教大家如何使用厨房, 只是介绍厨房的发展前景而已, 排除A选项;B选项过于宽泛;D选项太狭窄, 不足以概括本文写作的目的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/n6md777K
本试题收录于:
职称英语卫生类B级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类B级
职称英语
相关试题推荐
1.Television—thatmostpervasiveandpersuasiveofmoderntechnologies,markedbyrapidchangeandsophisticationandversati
Playistheprincipalbusinessofchildhood,andinrecentyearsresearchhasshownthegreatimportanceofplayinthedevelopm
"WelcometoU.S.A.!Majorcreditcardsaccepted!"Bythemilliontheyarecoming—nolongerthetired,thepoor,thewretch
1.Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsareformed.It’snoteasytoexplainwhyoneperso
1.Accidentsarecaused;theydon’tjusthappen.Thereasonmaybeeasytosee:anoverloadedtray,ashelfoutofreach,apatc
1.Accidentsarecaused;theydon’tjusthappen.Thereasonmaybeeasytosee:anoverloadedtray,ashelfoutofreach,apatc
Readthefollowingarticleandanswerquestions9~18onthenextpage.Happy75thBirthday,SocialSecurit
Theytriedtheirbesttoresolvetheresidualproblems.
Wepackedupthethingswehadaccumulated(积累)overthelastthreeyearsandleft.
HitchhikingWhenIwasinmyteens(十几岁)and20s,hitchhikingwasamainformoflong-distancetransport.Thekindnessorcu
随机试题
女性新生儿,G1P1,胎龄37周剖宫产,出生体重4200g,生后1~5分钟.Apgar评分9~10分,生后1.5小时出现全身青紫,呼吸急促,呻吟,转入儿科,查体:全身青紫,鼻翼翕动,呼吸65次/分,三凹症,心率175次/分,心音有力,律齐,未闻及杂音,双
试述按投资主体及资金来源为标准的股票分类。
风湿心痹早期的主要病机是
某护士在给乙型肝炎病毒(HBV)携带者注射时,不慎被患者血液污染的针头刺伤手指。为预防乙型肝炎病毒感染,应首先采取的紧急预防措施是
进出口货物收发货人、报关企业向海关工作人员行贿的,撤销其报关注册登记,并处10万元以上罚款;构成犯罪的,依法追究刑事责任,并不得重新注册登记为报关企业。报关员向海关工作人员行贿的,取消报关资格,并处10万元以下罚款;构成犯罪的,依法追究刑事责任,并不得重
下列自产货物中,实行增值税即征即退的有()。(2010年真题)
下列历史事件时间排序正确的一组是()。
下列化合物能发生碘仿反应的是()。
在新加坡,政府不会为个人发放养老金,个人所能花的钱就是自己年轻时积存的公积金,而公积金的多少完全取决于自己的工资收入。在这种机制下.每个人都要为自己的养老负责,年轻时就必须努力工作,为自己的老年生活进行储蓄和准备。该制度不仅比较有效地解决了新加坡的养老难题
[*]
最新回复
(
0
)