首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Joy of Living Alone More and more Americans are living alone. Some live alone because of divorce or the death of a partne
The Joy of Living Alone More and more Americans are living alone. Some live alone because of divorce or the death of a partne
admin
2012-12-22
61
问题
The Joy of Living Alone
More and more Americans are living alone. Some live alone because of divorce or the death of a partner. (1) According to a recent US census (人口普查), 25 per cent of all households in the US are made up of just one person. This is a dramatic change from the extended families of just a couple of generations ago.
The typical person living alone is neither old nor lonely.(2) The majority of these people have chosen to live alone. They are responding to decreasing social pressure to get married and have a family.
It’s now socially acceptable, even fashionable, to live alone. As people get better jobs and become financially independent, it becomes possible for them to maintain a one. Person household.(3) However, people who do get married are marrying at a later age and divorcing more often.
The number one reason given by most people for living alone is that they simply enjoy doing what they want when they want to do it. "Living alone is a luxury," says Nina Hagiwara, "Once you do it, you can’t ever go back to living with others." David C’ Debaca, agrees.(4) Children think that being grown up means being able to do exactly as they please.(5).The chance to discover whether that freedom is as wonderful as it sounds is a chance more and more Americans are taking.
A. There’s more pressure to get married nowadays.
B. The growing number of women with good jobs has done much to increase the number of people living alone.
C. However, even more people are living alone because they have chosen to.
D. It seems that many grown-ups today are realizing that childhood dream
E. In fact, a quarter of the 23 million single people in the US are under the age of 35.
F. He says, "I like being by myself."
选项
答案
D
解析
空格前面句子中出现了grown up,该词在D中正好有呼应,所以重点关注。后句中的“自由”也是“梦想”中的一个部分,所以D是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/n7Gd777K
本试题收录于:
职称英语综合类C级题库职称英语分类
0
职称英语综合类C级
职称英语
相关试题推荐
AthevolunteersdoBbecauseshedoesnothaveaweightproblemCbecausethelifetherecanbeveryboringDmakepeopleovere
RenewableEnergySourcesTodaypetroleum(石油)providesaround40%oftheworld’senergyneeds,mostlyfuellingautomobiles.Co
Abouteightmillionschool-agechildrenarehomealoneafterschool.Thesearethehourswhenthenumberofviolentcrimespeaks
AsheisgoingtoworkinHollandfortwoyears,hewillbepartedfromhistwochildren.
Whatisthemysterythatresearchersfindhardtoexplain?Researchersareseriouslyconcernedwiththephenomenonofcolony-co
Indonesiawasincrisisbecauseofthedrought.Waterwasusedtotrytobreakupthesmog.
ExperimentwithbeesdescribedinthefirstandsecondparagraphstellusthatbeesregardblueasacolonTheexperimentdescr
TransportationFormanyyearsinthedesert,camelsusedtobetheonlyformoftransportation(运输).Beforethe(51)ofmoderntrai
随机试题
继发性主动转运的主要特点是【】
A.C6PD缺乏B.丙酮酸激酶缺乏C.影响血红素合成D.红细胞膜支架缺陷E.外部因素
在小儿年龄分期中,幼儿期指的是
项目利益相关者的划分中不包括()。
国家赔偿的构成要件包括()。
对于专业技术人员及操作人员的培训与开发目标应着眼于提高他们的()。
下列关于项目投资决策中的有关概念的表述中,错误的是()。
下列人员中,不得录用为公务员的是:
Manyofthetechindustry’sbiggestcompanies,likeAmazon,Google,IBMandMicrosoft,arejockeyingtobecometheleaderforar
A、Ajoblisting.B、Apersonalresume.C、Apermissionslip.D、Asalaryrequirement.B细节题。文中提醒学生咨询时besuretobringaresume(一定要带上
最新回复
(
0
)