首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
If you are interested in job creation—and who isn’t this days? —you should talk to someone like Morris Panner. In 1999, Panner a
If you are interested in job creation—and who isn’t this days? —you should talk to someone like Morris Panner. In 1999, Panner a
admin
2017-11-20
47
问题
If you are interested in job creation—and who isn’t this days? —you should talk to someone like Morris Panner. In 1999, Panner and some others started a Boston software company called Ope-nAir. By 2008 they sold it for $31 million. The firm had then grown to about 50 workers. It turns out that entrepreneurship (essentially, the funding of new companies) is crucial to the job creation. Of course, Panner’ s success is often a slog.
What’ s the frustrating and perplexing about the present job dearth is that the US economy has long been a phenomenal employment machine. Here is a record: 83 million jobs are added from 1960 to 2007, with only six year of declines. Conventional analysis blames today’s poor performance on weak demand. Because people aren’t buying, businesses aren’t hiring. Though true, this omits the vital role of entrepreneurship.
In any given year, employment may reflect the ups and downs of the business cycle. But over longer periods, almost all job growth comes from new businesses. The reason: the high death rate of exiting firms. Even successful firms succumb to threats: new competitions and technology; mature market; the death of flinders; shifting consumers’ tastes; poor management and unprofitability. A company founded today has an 80% chance of disappearing over the next quarter century, reports a study by Dane Stangler and Paul Kedrosky of the Kauffman Foundation.
True, some blue-chips firms endure. Four fifth of the Fortune 500 were founded before 1970. But they are exception, and many blue chips have died.
The debate over whether small or big firms create more jobs is misleading. The real distinction is between new and old. American workers are roughly split between firms with fewer or more than 500 employees. In healthy times, older companies of all sizes do create a lot of jobs. But they also lose jobs, as some businesses shrink or vanish. On balance, job creation and destruction cancel. All the network increases occur among startups, finds a study of the 1992—2005 period by economists John Haltiwanger of university of Maryland and Ron Jarmin and Javier Miranda of the Census Bureau.
To be sure, entrepreneurship has a downside: booms and busts. Remember the dotcom "bubble", but more damaging are widespread popular misconceptions about what it isn’t the engine of job adding. Although the entrepreneurial instinct seems powerful and American ambition and creative, venture capital for startups is scarce and that political leaders seem largely oblivious to burdensome government policies. This needs to be addressed. Entrepreneurship won’t instantly cure American job deficit, but without, there will be no strong recovery.
The reasons for the high death rate of exiting firms is_____.
选项
A、political bias
B、new market
C、high level of consumers’ need
D、lacking of funding
答案
D
解析
根据题关键词定位到文章第三段。该段指出“即使是成功的公司,也会屈服于 威胁:新科技、新竞争;成熟的市场;投资人的过世;消费者需求的变化;管理方式欠佳以及 利润的缺失”。故D项“资金短缺”符合题意。A项“政治倾向”、B项“新销路”和C项“消费 者的高层次的需求”均未在原文中提及,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/n7IZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Childrenidentify【C1】______aparen
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Childrenidentify【C1】______aparen
Dopeoplegethappierormorefoul-temperedastheyage?Stereotypesofirritableneighbors【C1】______,scientistshavebeentryin
Dopeoplegethappierormorefoul-temperedastheyage?Stereotypesofirritableneighbors【C1】______,scientistshavebeentryin
Dopeoplegethappierormorefoul-temperedastheyage?Stereotypesofirritableneighbors【C1】______,scientistshavebeentryin
TheU.S.systemofhighereducationiswidelyconsideredtheworld’sbest.Acollegeeducation【C1】______substantialbenefits—abo
Mammalsvaryenormouslyinsize,fromweighinglessthanapennytomeasuringmorethanthreeschoolbusesinlength.Somegroup
Asimpleideasupportsscience:"trust,butverify".Resultsshouldalwaysbe【C1】______tochallengefromexperiment.Thatsimple
Asimpleideasupportsscience:"trust,butverify".Resultsshouldalwaysbe【C1】______tochallengefromexperiment.Thatsimple
Peopleusedtothinkthatlearningtwolanguagescreatedconfusioninthemind.Far【C1】______itwasthought,togetonerightth
随机试题
Itwashisself-confidencethat______(able)himtobecomeacompetentengineer.
A.冰硼散B.黄氏响声丸C.桂林西瓜霜D.锡类散E.栀子金花丸患者,女,40岁,患慢性喉痦,症见寒热头痛,声音嘶哑,咽喉肿痛,咽干灼热,证属风热外束,痰热内盛,宜选用的成药是()。
根据行政法规规定,县级以上地方各级政府机构编制管理机关应当评估行政机构和编制的执行情况。关于此评估,下列哪一说法是正确的?
影响净资产收益率的指标不包括()。
下列关于商业银行流动性辅助监管指标的说法,不正确的是()。
B公司是一家化工企业,其2002年和2003年的财务资料如下:(单位:万元)公司2003年的销售增长率5.8%,预计今后的销售增长率可稳定在6%左右,且资本支出、折旧与摊销、营运资本以及利润等均将与销售同步增长,当前的国库券利率8%,平均风险溢价2
“能不能接受教育和接受什么样的教育是区别社会地位的标志。”这集中体现了古代教育的()特征。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
在考生文件夹下有一个工程文件sjt4.vbp(相应的窗体文件名为sjt4.frm),其功能是通过调用过程Sort将数组进行降序排序。程序运行后,分别向四个文本框中各输入一个整数(如图1所示),然后单击命令按钮,即可使数组按降序排序,并显示在文本框中(如图2
Itwastoolateto______ofthecontract.
最新回复
(
0
)