首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I rushed into an ugly shop to have the heels (鞋后跟) of my shoes repaired. "Please hurry," I begged. The shoemaker looked at m
I rushed into an ugly shop to have the heels (鞋后跟) of my shoes repaired. "Please hurry," I begged. The shoemaker looked at m
admin
2010-03-03
53
问题
I rushed into an ugly shop to have the heels (鞋后跟) of my shoes repaired. "Please hurry," I begged.
The shoemaker looked at me over his glasses. "Now, lady, we won’t be long. I want to do a good job. You see, I have a tradition to live up to. My father always told me to do the best job on every shoe that comes into the shop, and be proud of the fine work."
I left the shop with a warm and grateful feeling. This was the beginning of our friendship. Since then I went into his shop every few days just to talk with him.
One day I went in disappointed and angry because o{ a poor job some painters had done for me. I thought they just wanted to collect their money for doing nothing. He told me mo matter what sort of work a man did, if he gave it his best each day, he was starting a tradition for his children to live up to and making lots of happiness for himself.
I went to Europe for a few months, When I returned, I learned that the old shoemaker suddenly had got sick two weeks ago and died a few days later. I went home with a heavy heart. He had left me something—an important piece of wisdom (名言) I shall always remember: "If you have a prideful tradition, you must carry it on; if you have not, then start building one now."
According to the old shoemaker’s opinion, if one didn’t do a good job, he ______.
选项
A、just wanted to collect other’s money
B、just wanted to do nothing
C、wasn’t proud of his work
D、didn’t have a prideful tradition
答案
D
解析
推理判断题。由文章最后一句老鞋匠所说的话可知,老鞋匠非常看重传统的重要性,认为如果有了值得骄傲的传统习惯,人们才会好好工作。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/n7uK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Shoppingforclothesisnotthesameexperienceforamanasitisforawoman.Amangoesshoppingbecauseheneedssomething.
A、Socialproblems.B、Governmentalfunctions.C、Housingproblems.D、Educationalproblems.A对话一开始,女士问男士认为政府应该最关注哪些社会司题,接下来两人就政府应该关
A、Inabank.B、Inafurniturestore.C、Inanappliancemarket.D、Inapark.C男士问48英寸的电视机多少钱,女士说了价格,并告诉男士这个月电视机搞活动。由此可以推断,该对话发生在家
Somefindingsareissuedrecentlyaboutattendingacommunitycollege.Mostworkerswhohavea【C1】______fromacommunitycollege
Directions:Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowritealetteraccordingtothefollo
Themanageraskedthesecretaryto(short)______thereportto600words.
A--NoTurnB--OnSaleorReturnC--PleaseShuttheDoorAfterYouD--ProtectPublicPropertyE--ReplacetheNewspapersAfterRea
A、No,thanks.B、Ioftendrinkteaathome.C、Notlikely.D、Noproblem.AWouldyoulikeanothercupoftea?本题问的是“Wouldyoulike
Wedonotallow(eat)______intheclassroom.
Humansaresocial(11).Theyliketoliveandworkingroups,andtherefore,theyformcouplesandfamilies,villagesandcitie
随机试题
大众传播媒介具有哪些特点()
软组织不包括
下列哪项不符合胸壁疾患所致胸痛的特点()
A.抗凝治疗B.溶栓治疗C.血液稀释疗法D.脱水降颅压治疗E.抗血小板聚集剂
函数y=cos2在x处的导数是()。
在简谐波传播过程中,沿传播方向相距为λ(λ为波长)的两点的振动速度必定有下列中哪种关系?
《母育学校》堪称世界第一部学前教育专著,其作者是()
某个南方城市给合格居住人口每人发360元,总计2.2亿元。有人赞成。有人反对,对此你怎么看?
明朝各地设立数量最多、范围最广的学校是()。
有如下程序#include<stdio.h>#include<string.h>main(){chara[]="1234",*b="ABC";printf("%d,%d,%d,%d\n",strl
最新回复
(
0
)