首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Is that 6a.m. workout getting in the way of good sleep? Don’ t think your fat cells won’ t notice. A new study published in The
Is that 6a.m. workout getting in the way of good sleep? Don’ t think your fat cells won’ t notice. A new study published in The
admin
2020-11-14
22
问题
Is that 6a.m. workout getting in the way of good sleep? Don’ t think your fat cells won’ t notice. A new study published in The Annals of Internal Medicine (a medical journal) finds that inadequate shut-eye has a harmful effect on fat cells, reducing their ability to respond to insulin (胰岛素) by a-bout 30 percent. Over the long-term, this decreased response could set the stage for type-2 diabetes (a medical condition in which someone has too much sugar in his or her blood) , fatty liver disease and weight gain.
The study adds to a growing body of evidence that there’ s "an intimate relationship between the amount of sleep we get and our ability to maintain a good, healthy body weight, " says sleep expert Helene Emsellem, director of the Center for Sleep and Wake Disorders in Chevy Chase, Maryland. But Americans don’t seem to be getting the message that we need seven to nine hours per night. More than 1 in 5 of us, according to a report from the Centers for Disease Control and Prevention, is getting six or fewer hours of sleep per night, on average.
So how did researchers study fat cells in the Annals paper? Matthew Brady of the University of Chicago and a group of colleagues selected and persuaded seven volunteers to take part in the research project. They were all young, thin and healthy and agreed to sleep for eight nights in a sleep lab. "For four nights they were allowed to stay in bed for 8. 5 hours a night, " says Brady. Then, a month later, they came back for four additional nights—but this time they were allowed just 4. 5 hours of sleep per night. And after each visit, researchers got a sample of their fat. Brady explains that the fat cells responded significantly to the loss of sleep. "I was very surprised to be honest, " he says.
Bad things can happen when fat cells become less responsive to insulin. "Fat cells are actually your friend, " he says. "They’ re there to store lipids (血脂). " when lipids stay inside the cells, your body can utilize the fat when you’ re exercising or sleeping or going about your day. " However, when fat cells start to become insulin resistant, the lipids start to leach out of the fat cells and rise in the bloodstream, " Brady says.
According to the passage, lack of sleep for a long while can probably lead to all of the following EXCEPT______.
选项
A、heart disease
B、weight gain
C、diabetes
D、liver disease
答案
A
解析
根据文章第一段最后一句“Over the long-term,this decreased response could set the stage for type-2 diabetes(a medical condition in which someone has too much sugar in his or her blood),fatty liver disease and weight gain.”可知,长期缺乏睡眠会导致体重增加、Ⅱ型糖尿病和脂肪肝,并没有说会导致心脏病。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nEtO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Ispenthalfanhour()thisdifficultmathproblem.
Weallknowthatitispossibleforordinarypeopletomaketheirhomesontheequator(赤道),althoughoftentheymayfeeluncomfo
Thoughsomepeoplehavesuggestedthatwomenshouldreturntohouseworkinordertoleavemorejobsformen,theideahasbeenr
Thoughsomepeoplehavesuggestedthatwomenshouldreturntohouseworkinordertoleavemorejobsformen,theideahasbeenr
Thoughsomepeoplehavesuggestedthatwomenshouldreturntohouseworkinordertoleavemorejobsformen,theideahasbeenr
Treesareusefultomaninthreeimportantways:theyprovidehimwithwoodandotherproducts:theygivehimshade:andtheyhel
Englandisnotabigcountry:fromnorthtosouthandfromeasttowestitisonlyaboutthreehundredmilesacross.Butforas
Microblogging(微博)appearedin2006andhasmovedfromitsearly,perceivedlimitationstogrowinpopularityandbecomeapowerfu
ScientistsinIndiahaveinventedanewwaytoproduceelectricity.Theirinventiondoesnotgetitspowerfromoil,coaloroth
Shelikeshearingherownvoice.Sheneverstops______.
随机试题
简述经济法的调整对象。
对用户的潜在需求分析属于()
下列甲状腺功能减退症的临床表现,除外
如何对类风湿关节炎病人进行关节护理?
调查项目是调查时向被调查者所要搜集的问题,它是反映调查单位特征的标志。()
某建设工程项目施工过程中,收集到的分部工程A的资料如表1所示,则分部工程A的施工成本节约()元。
对某高校本科生的某项调查统计发现:在因成绩优异被推荐免试攻读硕士研究生的文科专业学生中,女生占有70%,由此可见,该校本科生文科专业的女生比男生优秀。以下哪项如果为真,能最有力地削弱上述结论?
Recruitingtherightcandidatetofillavacancycanbeadifficultandcostlytask.Appointingthewrongpersoncouldbeanexp
A、Aneveningparty.B、Awelcomeparty.C、Afarewellparty.D、Abirthdayparty.C本对话中女士说“欢迎来参加我的告别会。”由此可知,男士应该是去参加了这位女士的告别会,故选C。
Imaginingbeingaskedtospendtwelveorsoyearsofyourlifeinasocietywhich【B1】_____onlyofmembersofyourownsex,how
最新回复
(
0
)