首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The lawyer is a person with a very special knowledge of the law—both the civil and criminal. Because of this knowledge the lawye
The lawyer is a person with a very special knowledge of the law—both the civil and criminal. Because of this knowledge the lawye
admin
2016-06-24
49
问题
The lawyer is a person with a very special knowledge of the law—both the civil and criminal. Because of this knowledge the lawyer can help people plan their affairs in accordance with law. In other words,【B1】______He prepared agreements and contracts by which one person makes sure that another person will carry out his promises. He gives advice to people on domestic and family relationships and business problems.
【B2】______, although the cases the public usually hears or reads about are those that come to court. The lawyer presents or defends in court claimed violations of rights, or disputes arising out of differences as to what has happened or what is legal and just. The lawyer is not only an advocate of the rights of his client but also a legal practioner sworn to uphold the Constitution and the law.
Most lawyers today are generally college-trained men who have completed a course in a law school. Each state has its own rules about training and admission. In law school, students learn how to analyze and present problems for decision. They study the constitution, treaties, court decision , as well as prior ruling and precedents. 【B3】______
In some states, instead of going to a law school, a person may experience a long period of training in a law office【B4】______This method was more popular many years ago when education facilities were few and the body of law was small.
After a person has completed formal law-school training, he must take an examination, which is known as the bar examination, to enable the state to check whether he has learn the fundamentals of the law. Besides, the applicant must show he is of good character.【B5】______The applicant is interviewed, and after his character is approved, he is then licensed to practice law.
[A]Most of a lawyer’ s work is carried out outside the courtroom.
[B]The reliance on precedents permits us to plan our affairs with certainty because we can be reasonably sure of the results of our acts.
[C]he helps people keep out of troubles as well as helping those who are already in trouble.
[D]The lawyers should work hard to pass the bar examination.
[E]where he learns the various techniques and the basic knowledge that others get in a law school.
[F]A committee appointed by the court checks home training, college training and past behavior.
[G]They take tests to prove their qualifications and willingness to become a lawyer.
【B1】
选项
答案
C
解析
文章第一段提到“…the lawyer can help people plan theiraffairs in accordance with law”,in other words提示空缺处应该是和前面内容意思对应的句子,只有C项符合题意,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nIVd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Researchhasshownthatmotivationisveryimportantinlearningalanguage;youneedtobeenthusiasticaboutit,andtobeint
TheGovernmenthasalmostdoubleditsspendingoncomputereducationinschools.Mr.WilliamShelton,juniorEducationMinister,
TheGovernmenthasalmostdoubleditsspendingoncomputereducationinschools.Mr.WilliamShelton,juniorEducationMinister,
Americaisamobilesociety.FriendshipsbetweenAmericanscanbeclose,constant,intense,generous,andreal,yetfadeawayin
Nowadaysalmosteverycityhasanairport,【C1】______two,inthecaseofsomebigcities.Likearailwaystation,anairportisa
What’sthemainpurposeofthistalk?
Ingeneral,oursocietyisbecomingoneofgrandenterprisesdirectedbyabureaucraticmanagementinwhichmanbecomesasmall,
Whataretheman’shobbies?
Whataretheman’shobbies?
随机试题
萨维尼所代表的法学派是()
CT扫描中术语“矩阵”的含义是
A、红人综合征B、跟腱炎症C、5一羟色胺综合征D、急性肾衰竭、肾功能异常及肾小管损害E、致畸、胎儿异常、肿瘤和溶血性贫血抗抑郁药氟西汀、帕罗西汀若与单胺氧化酶抑制剂合用,易引起()。
在湿度大、不通风或有侵蚀性介质的厂房中,应选用的屋架料为()
若一平面简谐波的波动方程为y=Acos(Bt一Cx),式中A、B、C为正值恒量,则()。
基金管理人应在申购和赎回开放日前()个工作日在至少一种中国证监会指定的媒体上刊登公告。
消费者因购买、使用商品或者接受服务受到人身、财产损害的,享有依法获得赔偿的权利。消费者获得赔偿最基本、最常见的方式是()。
于某继承其父亲遗留下的一块玉石,并利用自己的雕刻技术在这块玉石上雕刻了飞天形象,这件艺术品在国际上享有盛誉,其价值已远远超出了原有价值。后高某找到于某称此玉石是高某借给于某的父亲观赏的,并拿出相关证据。则如何确定该玉石所有权的归属?()
离开家乡转眼近二十载,立业,成家,每日忙忙碌碌,即使回去,也是行色匆匆,没有机会走街串巷品尝家乡的美食。一把雪里蕻引起我对家乡美食的馋涎,也勾起我许多的乡愁。我怀念家乡的味道,不仅仅是这些美味,还有空气中那夹杂的某种浅浅的腥土味以及、混合着的一些青草花香的
Ifthereisasensitiveinvestigationintotheflawsofcrimefighters,themanthefedsoftencallintodothejobisWilliam
最新回复
(
0
)