首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To tell us that accidents may take place at any time. B、To prove that it is wise to spend money on insurance. C、To prove that
A、To tell us that accidents may take place at any time. B、To prove that it is wise to spend money on insurance. C、To prove that
admin
2012-06-20
21
问题
In some countries certain kinds of insurance are compulsory. In others, most kinds are practically unknown. In addition, the cost of insurance and the type of coverage provided vary widely from country to country. But the basic principle of insurance remains the same, that is, to share the possible risk.
Is it wise to spend money on insurance even though a claim may never be made? Is keeping a spare tire in the car a wasted investment, even if the tire is never needed? The sense of security to the car driver may make the expense of the extra tire worthwhile. While financial compensation cannot make up for certain losses, it may compensate for other losses.
Much of the insurance bought by individuals falls into the categories of property, health, disability and life insurance.
Property insurance is to insure against the loss of property — home, business, cars, or other possessions. It is among the most common form of risk management. Health insurance pays some medical expenses or may pay for only certain medical care. In many places workers may receive insurance as a condition of their employment.
Disability insurance provides some income if a person is injured and cannot work. Life insurance provides financial assistance to a person’s dependents in the case of his or her death. Such insurance has enabled many families to pay off outstanding debts and carry on their routine of life after the injury or the death of their main breadwinner.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. What is the basic principle of insurance?
31. Why does the speaker mention the spare tire?
32. What kinds of insurance are mentioned in this talk?
选项
A、To tell us that accidents may take place at any time.
B、To prove that it is wise to spend money on insurance.
C、To prove that buying insurance is a wasted investment.
D、To tell us that the sense of security is very important in driving.
答案
B
解析
选项均以不定式开头表明,本题可能考查某种行为的目的。短文中问Is it wise to spend money on insurance even though a claim may never be made?,接着引出Is keeping a spare tire in the car a wasted investment,even if the tire is never needed?,说话者是想从司机在车上放备用轮胎来说明买保险也同样是为了以防万一,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nKf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theycanraiseone’sbloodpressure.B、Theycancauseheartattack.C、Theyarenotacceptabletomostpeople.D、Theycandamag
China’sGrowthPosesOpportunityandRiskChinawelcomingforeigncompaniesandinvestmentWhenJapan,atthehighestpoint
China’sGrowthPosesOpportunityandRiskChinawelcomingforeigncompaniesandinvestmentWhenJapan,atthehighestpoint
A、Aboutopeningarestaurant.B、Aboutworkinginthelaboratory.C、Abouthowtospendthevacation.D、Aboutwheretotravel.C
Wegenerallyviewthefamilyasbeingoneofourmoststableinstitutions:yet,ourfamilysystemhas【B1】______anumberofchang
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupply--allthesewereimportant【C1】______inhelpingEng
A、MoneyB、JewishindependenceC、UniversitysettingD、TheoryD细节题。文中也有直接答案——Hewasinterestedintheory。实际上,因为Freud是个著名人物,而短文所讲的
A、Shefeelsthathewon’tacceptanything.B、She’ssurehealreadyhasapocketcalculator.C、Shethinkshehasalmosteverythi
Everyonewantstobehealthyandhappy.【C1】______,illnessoraccidentsmayoccurwithoutany【C2】______.Frequentlythepersonw
Everyonewantstobehealthyandhappy.【C1】______,illnessoraccidentsmayoccurwithoutany【C2】______.Frequentlythepersonw
随机试题
A.血间接胆红素增高,贫血,网织红细胞增高B.血间接胆红素增高,贫血,网织红细胞正常C.血间接胆红素正常,贫血,网织红细胞减低D.血间接胆红素正常,贫血,网织红细胞增高溶血性贫血表现为
对某3跨混凝土简支空心板桥,每跨横向由10片空心板组成,对桥梁进行技术状况评定,请依据JTG/TH21—2011回答以下问题。若该桥下部结构、桥面系的技术状况评分分别为75.00、80.00,则该桥总体技术状况评定结果正确的有()
某工程采用固定总价合同,合同执行过程中,在发生()时,发包方才对合同总价作相应调整。
下列各项中,不属于借款费用的是()。
贷款风险评价的基础是()
用于检验员工能否经过适当的训练掌握某项工作技能的心理测验方法属于()。
企业“应付账款”科目所属明细账的借方余额,应作为资产在资产负债表“应收账款”项目中列示。()
教学体态语分为三类:表情语、手势语、动作语。()
事业单位工作人员当年考核确定为不合格等次,可以()。
Theboyregrettedhavingspentsomuchtimeplayingwhenhe______.
最新回复
(
0
)