首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If you’ve been thinking about giving up your job, here are two reasons you should change your mind: Everyone has to start somewh
If you’ve been thinking about giving up your job, here are two reasons you should change your mind: Everyone has to start somewh
admin
2022-09-06
35
问题
If you’ve been thinking about giving up your job, here are two reasons you should change your mind: Everyone has to start somewhere.
Starting a career isn’t necessarily smooth sailing (一帆风顺). There will be times when you have to learn from mistakes, too. This experience may not be the most exciting. However, it’s important to remember you can only go up from there.
Although your first job in the real world might not be your dream job, it doesn’t mean you need to give up just yet.
If you aren’t exactly in love with your first job, focus on what you’re learning from your current experience. These experiences give you the opportunity to learn the details of your field and what it takes to reach the next level of your career. You need more time to explore your position.
Giving up your job after three months doesn’t give you enough time to determine whether or not the position was a good fit. Take your first job as an opportunity to learn about the projects, tasks, and tools associated with your field of work. This experience is a stepping stone for the rest of your career.
The writer believes that starting a career is not always________.
选项
A、an easy process
B、a hard decision
C、a difficult thing
D、a rewarding experience
答案
A
解析
同义替换题。由题干中的starting a career定位到文章第二段的第一句。定位句提到,创业不一定会一帆风顺。题干中的starting a career与原文表述一致,is not always与Isn’t necessarily是同义转述。A项中的an easy process是对原文smooth sailing的同义转述。因此答案为A项“一个容易的过程”。原文未提及B项“一个困难的决定”、 C项“一件困难的事”和D项“一次有益的经历”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nNSK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Joblettersandresumesmustattracttheattentionofbusyreaders,whomayspendonly60secondsdecidingwhethertoconsidery
Iwanttowriteanarticlethatwillattractpublicattentiontothemoralandlegaleducation.
A、Sheisafraid.B、Shehasnevertakenthebusbefore.C、Sheisnewhere.D、Shedoesnotwanttotellhim.C男士问路,女士回答说“我不知道,我刚到这
Mr.Brown’sowncareerhasbeenaperfectexampleofpersonalinterestandprofessionaldevelopment.
Afriendofmineisadepartmentmanageratalargecompany.Hissecretaryrequesteda10%salaryraise.Theproblemwastha
Businessmemoisfrequentlyusedincompanies.Itiscalledanintra-companycommunicationbecauseitisusedbypeopleintheir
Acollegegraduatejuststartedajobandhefoundsomethingstrange.Oneofhiscolleagueswouldplayhisdigitalcameraorlis
DearSir,Irecentlypurchasedacomputerfromyourstore.WhenIgotithome,thecomputerwasunabletoconnecttoanynetwork
A、Becauseofmorechancestolearnnewskills.B、Becauseofflexibleworkhours.C、Becauseofahighersalary.D、Becauseofjob
Itisimportantthatshe______inanappropriateposition.
随机试题
以下不符合茶艺师在涉外礼仪时的要求的有
某客户向银行申请500万元的信用额度,贷款利率为15%,客户实际使用金额为500万元。请计算该银行贷款的税前收益率。
等渗性缺水亦称
关于黑社会性质组织的特征,下列哪些选项是正确的?()
《施工企业安全生产管理规范》(GB50656--2011)是对建筑施工企业安全管理行为提出的最高要求,是建筑施工企业安全管理的行为规范。()
下列各项中,会引起企业期末存货账面价值发生变动的是()。
债务人A公司的债权人会议正在对和解协议进行表决。已知A公司有10位债权人,债权总额为1200万元,其中债权人甲、乙的债权额为300万元,有破产企业的房产作抵押,债权人甲、乙未放弃优先受偿权;10位债权人均出席了本次会议,债权人甲、乙未参加表决。根据企业破产
合理化防御指为了替自己的行为提供解释而给出某些看似合理但并不真实的理由。下列属于合理化防御的是()。
下列关于宋朝法律制度的表述,正确的有()。
Togetasenseofhowwomenhaveprogressedinscience,takeaquicktourofthephysicsdepartmentattheUniversityofCalifor
最新回复
(
0
)