首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
It is physically impossible for a well-educated, intellectual , or a brave man to make money the chief object of his thoughts; a
It is physically impossible for a well-educated, intellectual , or a brave man to make money the chief object of his thoughts; a
admin
2015-10-30
67
问题
It is physically impossible for a well-educated, intellectual , or a brave man to make money the chief object of his thoughts; as physically impossible as it is for him to make his dinner the principal object of them.
All healthy people like their dinner, but their dinner is not the main object of their lives. So all healthy-minded people like making money—ought to like it and to enjoy the satisfaction of winning it; but the main object of their lives is not money; it is something better than money. A good soldier, for instance, mainly wishes to do his fighting well. He is glad of his pay—very properly so, and just complains when you keep him ten months without it; still, his main opinion of life is to win battles, not to be paid for winning them.
So of doctors. They like fees no doubt—ought to like them; yet if they are brave and well educated, the entire object of their lives is not fees. They would rather cure their patient and lose their fees than kill him and get it. And so with all other brave and rightly trained men; their work is first, their fees second, very important always, but still second.
The passage implies that healthy-minded people best enjoy______.
选项
A、the happiness of accomplishing their work
B、the satisfaction of making money
C、the pleasure of having their dinner
D、the fun of fighting battles
答案
A
解析
文章第一段讲剑,所有心智健康的人都喜欢金钱并享受拥有钱的满足感,但他们的人生目标并不是金钱。他们的目标是什么呢?第二段和第三段的例子给出了答案,那就是工作。因此,可以推断本题的正确答案是A项:完成工作所带来的幸福。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nNYC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Mostpeopledonotthinkoffishesandotherseaanimalsashavingvoices,andofthosewhoareawareofthefactthatmanyoft
Mostpeopledonotthinkoffishesandotherseaanimalsashavingvoices,andofthosewhoareawareofthefactthatmanyoft
ManypeoplebelievethatAmericanslovetheircarsalmostmorethananythingelse.Theyare【21】aboutcars.Notonlyisthecart
ManypeoplebelievethatAmericanslovetheircarsalmostmorethananythingelse.Theyare【21】aboutcars.Notonlyisthecart
Parentshavetodomuchlessfortheirchildrenthantheyusedtodo,andhomehasbecomemuchlessofaworkshop.Clothescanb
Parentshavetodomuchlessfortheirchildrenthantheyusedtodo,andhomehasbecomemuchlessofaworkshop.Clothescanb
SpeakerA:Billy,haveyouheardthelatestnews?Itappearsthatwewon’tbelaidoff(解雇)afterall.SpeakerB:______
Theangrywomansatinthestationoffice."Therailwayshouldpayme$12."ShesaidtoHarry,themanwho【21】theticket."Myti
TheIndian’Oceanisthethirdlargestoceanintheworld.OnlythePacificandtheAtlanticarelarger.Morethanone-fifthof
Mysoleobjectwastogetshelter______thesnow,togetmyselfcoveredandwarm.
随机试题
女,65岁。口内多数残根要求拔除。若既往有风湿性心脏病史,手术前拟使用青霉素拔牙术前评估病人血液系统时应注意,除了
某学校食堂数十名学生在进食奶油糕点后2~4小时,出现恶心、剧烈呕吐,伴有强烈的腹痛,腹泻轻,体温正常或低热。初步诊断
市残疾人联合会和市牙防组针对全市5千多残疾儿童的口腔保健现状,拟订了改进方案以促进口腔预防保健工作,考虑到残疾人丧失或部分丧失了自我口腔保健能力和本市发展现状。给残疾人进行口腔治疗比较困难,专业人员应该
影响隧道围岩稳定的因素包括()等。
背景材料:某机电设备安装公司中标一项中型机电设备安装工程,并签订了施工承包合同。工程的主要内容有静设备安装、工艺管道安装、机械设备安装等,其中静设备工程的重要设备为一台高38m、重60t的合成塔,该塔属于压力容器,由容器制造厂整体出厂运至施工现场,机电
下列不属于基金销售机构的准入条件的是()。
下列不属于基金销售机构人员从事的工作范围的是()。
个人独资企业和合伙企业的经营所得要缴纳企业所得税,并对投资者个人取得的生产经营所得征收个人所得税。()
下面关于气候变化与森林碳汇的说法正确的有()。
下列选项中,以登记作为物权取得的生效条件的是()。
最新回复
(
0
)