首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Not many of the elements occur in nature as pure substances, lying around waiting for someone to pick them up. A few do, and it
Not many of the elements occur in nature as pure substances, lying around waiting for someone to pick them up. A few do, and it
admin
2010-04-12
57
问题
Not many of the elements occur in nature as pure substances, lying around waiting for someone to pick them up. A few do, and it is not surprising that these were known and collected for various uses in societies around the globe as far back as several thousand years B. C. Sulfur is one of those elements. It was known to burn with smelly results and have an odd appearance. Its use was probably confined to religious ceremonies. Carbon was also known since antiquity, because the charred (烧焦的) bones of animals and portions of partially burned trees consist largely of carbon in the form of charcoal. Although we don’t know all the uses primitive peoples made of charcoal, we do know that it was the key to releasing many other elements from their chemical combination in rocks. For example, if a copper-containing rock was heated in a hot fire with charcoal present, the carbon in the charcoal would combine with the other elements in the rock, leaving free metallic copper. In ways like this people were able to discover the elements copper, iron, lead, tin, and zinc, although they didn’t necessarily appreciate that these substances were elementary. They just knew that they were useful
Iron also arrived occasionally from the heavens in the form of iron-containing meteorites (陨石). Because of this, one might think that iron would have been thought of as a "heavenly" element, a gift from the gods. Instead, this honor has always fallen to the element gold. Gold doesn’t fall from the skies, but it is found in its pure state in some places. It has the unusual property of never tarnishing (锈蚀) like other metals do. Gold objects don’t rust, as iron does, nor do they turn green or black on the surface as do many other metals.
The ancient Egyptians used gold for jewelry and for coins. Gold is still used for jewelry, although pure gold is too soft for this purpose. Coins and jewelry, instead, are made of alloys. These are metals made by melting two or more metals in a pot together in such a way that they dissolve in one another. Gold coins are usually 90 per cent copper. An alloy of gold and silver is called white gold.
Which of the following statements about gold is NOT true?
选项
A、It doesn’t fall from tile skies.
B、It doesn’t rust or tarnish.
C、It is used for jewelry.
D、Pure gold is optimal material for jewelry.
答案
D
解析
该题也是判断题,但问的是有关黄金的四句表述中哪一句不正确。源信息在第二段和第三段,文中将黄金和其它金属作了比较。第三段的第二句“Gold is still used for jewelry, although pure gold is too soft for this purpose”说明纯金不宜用来制作首饰。故选D)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nNj7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
TheRightAmountofEnergyWeallenjoybeingaroundpeoplewithenergy.Theyinspireus.Theyarestimulating,fun,andupli
Ithasbeenprovenmanytimesthatfarmersfarmtheirownlandmorecarefullyandproductivelythantheycultivatesomeoneelse’
Ithasbeenprovenmanytimesthatfarmersfarmtheirownlandmorecarefullyandproductivelythantheycultivatesomeoneelse’
Ithasbeenprovenmanytimesthatfarmersfarmtheirownlandmorecarefullyandproductivelythantheycultivatesomeoneelse’
Ithasbeenprovenmanytimesthatfarmersfarmtheirownlandmorecarefullyandproductivelythantheycultivatesomeoneelse’
Ithasbeenprovenmanytimesthatfarmersfarmtheirownlandmorecarefullyandproductivelythantheycultivatesomeoneelse’
Ithasbeenprovenmanytimesthatfarmersfarmtheirownlandmorecarefullyandproductivelythantheycultivatesomeoneelse’
Ithasbeenprovenmanytimesthatfarmersfarmtheirownlandmorecarefullyandproductivelythantheycultivatesomeoneelse’
随机试题
A.白色B.淡红色C.淡黄色D.淡蓝色E.淡绿色麻醉药品处方的颜色是
金属钠在氯气中燃烧生成氯化钠晶体,其反应的熵变是()。[2017年真题]
证券公司自营业务的主要风险是( )。
根据会计法律制度的规定,下列行为中,属于伪造会计资料的是()。
蛋白质按营养价值分为完全蛋白质、半完全蛋白质和不完全蛋白质。()
属于信用创造型创新的是()。
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,naturalsciencesorsciencesdealingwithnaturalworld,and
Adinerisasmallrestaurant.Old-timedinerswerebuiltinafactoryand【B1】______totheirplaceofbusiness.Dinersusually
Teachersalwaysplandowntotheminutewhattheirstudentswillbedoing.Thisisgoodforkids,becauseitteachesthemtosta
TheFrenchdivisionofMcDonald’shasrunadvertisementsthatincludedasurprising【C1】______:Kidsshouldn’teatatMcDonald’s
最新回复
(
0
)