首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It may attract more and more investment to the states. B、It brings the states more freedom for education reform. C、It helps th
A、It may attract more and more investment to the states. B、It brings the states more freedom for education reform. C、It helps th
admin
2013-09-16
56
问题
On 25 October, 1881, a little boy was born in Malaga, Spain. (26)It was a difficult birth and to help him breathe, cigar smoke was blown into his nose. But despite being the youngest ever smoker, this baby grew up to be one of the 20th century’s greatest painters—Pablo Picasso.
Picasso showed his truly exceptional talent from a very young age. He learned to draw before he could talk. He was the only son in the family and very good-looking, so he was thoroughly spoilt. (27)He hated school and often refused to go unless his parents allowed him to take one of his father’s pet pigeons with him.
Apart from pigeons, his great love was art, and when in 1851 his father, who was an amateur artist, got a job as a drawing teacher at a college, Picasso went with him to the college. One evening Picasso’s father was painting a picture of their pigeons when he had to leave the room. (28)He returned to find that Pablo had completed the picture, and it so amazingly beautiful and lifelike that he gave his son his own painting board and brushes and never painted again. Pablo was just 13.
From then onward there was no stopping for him. But he was always breaking the rules of artistic tradition and shocked the public with his strange and powerful pictures. His paintings of people were often made up with triangles and squares with their features in the wrong place. (29)His work changed our ideas about art, and to millions of people modern art means the work of Picasso.
Picasso created over 6, 000 paintings, drawings and sculptures. Today a "Picasso"costs several million pounds. He died of heart failure during an attack of influenza in 1973.
26. Q: What was done to help Picasso breathe on his birth?
27. Q: How could his parents make young Picasso go to school when he refused to go to school?
28. Q: Why did Picasso’s father stop painting?
29. Q: What was the significance of Picasso’s works?
选项
A、It may attract more and more investment to the states.
B、It brings the states more freedom for education reform.
C、It helps the states compete for federal financial support.
D、It makes American students more and more competitive.
答案
C
解析
文中提到父母允许毕加索带着宠物鸽子他才肯去上学。故选A)项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nO97777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Parentshavealegalobligationtoensurethattheirchildren______(受到与他们年龄相适应的有效教育).
ProperstreetbehaviorintheUnitedStatesrequiresanicebalanceofattentionandinattention.Youaresupposedtolookata【
Withtherecentrapidadvancesininformationtechnologies,【B1】______researchersateverylevelandinevery【C2】______havedeve
A、Avictim.B、Apolicedetective.C、Arobber.D、Apetbird.D细节题。原文中说“aparrotnamedBaby”,而鹦鹉是一种宠物鸟。
Todaytheworld’seconomyisgoingthroughtwogreatchanges,bothbiggerthananAsianfinancialcrisishereoraEuropeanmone
Eachculturehasitsownformofacceptablegreetingbehavior,usuallybasedonthelevelofformalityfoundwithinthesociety.
A、Drivingacab.B、Drivingabus.C、WorkinginSwitzerland.D、WorkinginFrance.A语意理解题。题目问男士会尝试什么职业。根据对话中男士所说的"I’mgoingtotr
A、Thespeakergaveupthelastopportunity.B、Thespeakerfinallymanagedtogetthejob.C、Thespeakerhadtokeeponlookingf
A、Ascarcityofjobsintheirfield.B、Inadequatetraininginmethodsofbiologicalresearch.C、Difficultiesinclassifyingall
A、Forscientificstudy.B、Forfieldguides.C、Forentertainment.D、Forsomefilmbackground.C细节题。本题目的关键点在于注意题目中的“not”。原文中提到记录动物
随机试题
虚拟存储器的最大极限容量_______。
通过海绵窦外壁的脑神经()
病原携带者作为传染源意义的大小不取决于
A、孢子出芽增殖B、复制增殖C、二分裂方式增殖D、分枝生长方式增殖E、有性增殖细菌的增殖方式为
A.人流术后3天下腹剧痛B.人流术后流血,经久不止C.人流术后继发不孕D.人流术后闭经,周期性下腹痛E.人流术后月经紊乱宫颈宫腔粘连综合征
临时使用土地期限一般不超过()年。
下列关于行政行为必须具备的要件表述中不正确的是()。
对被继承人遗产代位继承的,每位继承人可从应纳税遗产总额中扣除( )万元。
根据土地增值税相关规定,房地产开发企业如果同时兼有免税和征税项目单位,纳税申报表正确的填报方法是()。
Shortlybeforehediedoflymphoma,thegreatwriterandphysicianLewisThomas,whosebooksturnedscienceintoawayofapprec
最新回复
(
0
)