首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When global warming finally came it stuck with a vengeance(异乎寻常地). In some regions temperatures rose several degrees in less tha
When global warming finally came it stuck with a vengeance(异乎寻常地). In some regions temperatures rose several degrees in less tha
admin
2015-01-31
47
问题
When global warming finally came it stuck with a vengeance(异乎寻常地). In some regions temperatures rose several degrees in less than a century. Sea levels shot up nearly 400 feet flooding coastal settlements and forcing people to migrate inland. Deserts spread throughout the world as vegetation shifted drastically in North America Europe and Asia. After driving many of the animals around them to near extinction, people were forced to abandon their old way of life for a radically new survival strategy that resulted in widespread starvation and disease. The adaptation was farming: the global-warming crisis that gave rise to it happened more than 10000 years ago.
As environmentalists convene in Rio de Janeiro this week to ponder the global climate of the future earth scientists are in the midst of a revolution in understanding how climate has changed in the past—and how those changes have transformed human existence. Researchers have begun to piece together an illuminating picture of the powerful geological and astronomical forces that have been combined to change the planet’s environment from hot to cold, wet to dry and back again over a time period stretching back hundreds of millions of years.
Most important scientists are beginning to realize that the climatic changes have had a major impact on the evolution of the human species. New research now suggests that climate shifts have played a key role in nearly every significant turning point in human evolution from the dawn of primates(灵长目动物)some 65 million years ago to human ancestors rising up to walk on two legs from the huge expansion of the human brain to the rise of agriculture. Indeed the human history has not been merely touched by global climate change, though some scientists argue that there are some instances having been driven by it.
The new research has profound implications for he environmental summit in Rio. Among other things the findings demonstrate that dramatic climate changes is nothing new for planet Earth. The benign(宜人的)global environment that has existed over the past 10000 years—during which agricultural writing cities and most other features of civilization appeared—is a mere bright spot in a much larger pattern of widely varying climate over the ages. In fact the pattern of climate change in the past reveals that Earth’ s climate will almost certainly go through dramatic changes in the future—even without the influence of human activity.
Earth scientists have come to understand that climate______.
选项
A、is going through a fundamental change
B、has been getting warmer for 10000 years
C、will eventually change from hot to cold
D、has gone through periodical changes
答案
D
解析
细节题。根据earth scientists将答案定位到第二段Researchers have begunto piece together an illuminating picture of the powerful geological and astronomicalforces that have been combined to change the planet’s environment from hot to cold wetto dry and back again over a time period stretching back hundreds of millions of years.“研究者已经开始拼凑出一幅有关强大的地质和天文力量发生作用的具有启发性的图画,在过去的数亿年间,这两种力量结合在一起改变着地球的环境,使之从炎热到寒冷,从潮湿到干燥,然后过一段时间又如此反复,循环不止。”可知反复循环就是指气候已经经历了阶段性的变化,和选项D的表达一致,所以答案选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nVh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
WhenIwasachild,myteethusedto【B1】______inseveraldifferentdirections,and【B2】______thatinvolvedratherexpensive【B3】_
WhenIwasachild,myteethusedto【B1】______inseveraldifferentdirections,and【B2】______thatinvolvedratherexpensive【B3】_
WhenIwasachild,myteethusedto【B1】______inseveraldifferentdirections,and【B2】______thatinvolvedratherexpensive【B3】_
WhenIwasachild,myteethusedto【B1】______inseveraldifferentdirections,and【B2】______thatinvolvedratherexpensive【B3】_
TheInternet,e-commerceandglobalizationaremakinganeweconomicerapossible.Bythemiddleofthe21century,capitalistm
TheInternet,e-commerceandglobalizationaremakinganeweconomicerapossible.Bythemiddleofthe21century,capitalistm
TheInternet,e-commerceandglobalizationaremakinganeweconomicerapossible.Bythemiddleofthe21century,capitalistm
随机试题
关于基金产品风险评价应当依据的因素,表述错误的是()。
男性,42岁。右下肢疼痛、肿胀3周,诊断股深静脉血栓性静脉炎,抗凝治疗效果不显著。3天前开始气急,呈进行性加重,咳嗽伴血痰,右侧胸痛,X线和超声检查确认右侧胸腔积液,则胸腔内积液考虑为
对长期待摊费用等其他资产的评估通常发生在()。
客户甲将一笔1000万元的资金划人期货公司从事期货交易。某日,客户甲需从期货公司出金100万元,期货公司和客户应通过()账户进行转账。
密歇根大学研究小组耗费了十年时间,调查了一万多位人力资源管理人员和直线经理,发现优秀的人力资源专业人员应具有的能力特征有()。
明茨伯格关于战略的定义“一系列或整套的决策或行动方式”可以通过战略的层次加以细分。其中,更好地配置企业内部资源,为各级战略服务,提高组织效率的层次是()。
与上月相比,30个大中城市中,价格下降的城市有5个,上涨的城市有21个,持平的城市有4个。环比价格变动中,最高涨幅为6.8%,最低为下降0.4%。与上年同月相比,30个大中城市中,价格下降的城市有11个,上涨的城市有19个。4月份,同比价格变动中
社会工作者张丽在对社区10岁的玲玲开展个案辅导时发现,玲玲的手背和眼角都起了大包,背上也是青一块紫一块的。发现这种情况后,张丽首先应该()。
如果你学习了一种新的监狱管理方法,有利于罪犯的改造工作,很希望能用到监狱的工作中,你应该怎么办?
A、Undertheriverbed.B、Onthefloorofthesea.C、Inthevolcanoes.D、Atthefootofthemountains.C选项为地点,可预测考查的是钻石的出处。短文说,钻石
最新回复
(
0
)