首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
If soldiering was for the money, the Special Air Service (SAS) and the Special Boat Service (SBS) would have disintegrated in re
If soldiering was for the money, the Special Air Service (SAS) and the Special Boat Service (SBS) would have disintegrated in re
admin
2020-08-21
77
问题
If soldiering was for the money, the Special Air Service (SAS) and the Special Boat Service (SBS) would have disintegrated in recent years. Such has been the explosion in private military companies (PMCs) that they employ an estimated 30,000 in Iraq alone—and no government can match their fat salaries. A young SAS trooper earns about £ 2,000 ($3,500 ) a month; on the "circuit", as soldiers call the private world, he could get £ 15,000. Why would he not’?
For reasons both warm-hearted and cool-headed. First, for love of regiment and comrades, bonds that tend to be tightest in the most select units. Second, for the operational support, notably field medicine, and the security, including life assurance and pension, that come with the queen’s paltry shilling.
Although there has been no haemorrhaging of special force (SF) fighters to the private sector, there has been enough of a trickle to cause official unease. A memo recently circulated in the Ministry of Defence detailed the loss of 24 SF senior non-commissioned officers to private companies in the past year. All had completed 22 years of service, and so were eligible for a full pension, and near the end of their careers. Yet there is now a shortage of hard-bitten veterans to fill training and other jobs earmarked for them, under a system for retaining them known as "continuance."
America has responded to the problem by throwing cash at it, offering incentives of up to $150,000 to sign new contracts. The Ministry of Defence has found a cheaper ploy. It has spread the story of two British PMC employees, recently killed in Iraq, whose bodies were left rotting in the sun.
Paragraph 2 is written to______.
选项
A、advance both warm-hearted and cool-headed causes
B、reinterate the significance of queen’s paltry shilling
C、shed light on the love of regiment and comrades
D、interpret why young SAS troopers would not get £ 15,000
答案
D
解析
本题是一道文章段落结构题。本文作者写第二段的目的是解释说明第一段尾句所提出的问题。故本题的正确答案是D“interpret why young SAS troopers would not get£15,000”(解释年轻的特种空军军人为什么不会挣到15000英镑)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nW1Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofan【C1】______shouldbemade
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofan【C1】______shouldbemade
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofan【C1】______shouldbemade
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofan【C1】______shouldbemade
ThejournalScienceisaddinganextraroundofstatisticalcheckstoitspeer-reviewprocess,editor-in-chiefMarciaMcNuttann
Forhundredsofmillionsofyears,turtleshavestruggledoutoftheseatolaytheireggsonsandybeaches,longbeforetherew
Forhundredsofmillionsofyears,turtleshavestruggledoutoftheseatolaytheireggsonsandybeaches,longbeforetherew
It’slongbeenknown,butlittlediscussedinpolitehigh-techcircles,thatinformation-agetechnologyisnotthecleanindustr
It’slongbeenknown,butlittlediscussedinpolitehigh-techcircles,thatinformation-agetechnologyisnotthecleanindustr
It’slongbeenknown,butlittlediscussedinpolitehigh-techcircles,thatinformation-agetechnologyisnotthecleanindustr
随机试题
我国《就业促进法》中规定的具体负责全国就业促进工作的部门是_________。
拟诊上颌窦癌并骨质侵犯的患者应首选的摄影位置是
[2006年第62题]建筑地面工程中的不发火(防爆的)面层,在原材料选用和配制时,下列哪项不正确?
下列是关于有限责任公司经营规模较大的,需设立临事会,其成员最低数应是( )。
大通公司有关资料如下:(1)2011年12月31日,“应收账款”账户借方余额200000元,提取坏账准备前“坏账准备”账户余额为0。(2)2012年7月5日,应收账款5000元无法收回,确认为坏账损失。(3)2012年12月31日,“应收账款”账户借
当事人在法定期限内不申请行政复议或者提起行政诉讼,经依法催告仍不履行行政决议的,没有行政强制执行权的行政机关可以自履行期届满之日起()内,依法向有管辖权的人民法院申请强制执行。
人生如山,高低起伏连绵不断,这样才精彩。人生如峰,一峰高过一峰,不断前进。不能想象,没有谷的山是什么样子,也不能想象没有起伏的峰是什么样子。也不敢想象没有经历过低谷的人生是什么样子。历史上的伟人之所以伟大,不是因为他们离开了低谷,而是因为他们更好地利用了低
商业贷款理论最早是由______________在________________一书中提出的。()
Peoplethinkingabouttheoriginoflanguageforthefirsttimeusuallyarriveattheconclusionthatitdevelopedgraduallyas
A、Heisthemanageroftheapartment.B、Heisthewoman’shusband.C、Heistheowneroftheapartment.D、Heisthewoman’sagent
最新回复
(
0
)