首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Ensure the government includes all parties. B、Discuss who is going to be the winner. C、Supervise the counting of votes. D、Seek
A、Ensure the government includes all parties. B、Discuss who is going to be the winner. C、Supervise the counting of votes. D、Seek
admin
2022-01-22
55
问题
Interviewer: Let me turn it on to the man who may end up the winner, Mr. Ashraf Ghani. What pressure, if any, are you trying to bring on him to ensure that whatever happens he tries to include Abdualah Abudulaah or Abudullah Abudula’s people in any future government?
Interviewee: We are not making any assumptions about who might be the winner or who might be the loser and we think it’s pretty immature for anybody to be doing so. We’ve made clear both candidates that two things need to happen. First of all, there needs to be a robustness in transparent process for determining the winner. And there still a good deal of work to be done there. And secondly, we believe that both candidates need to begin discussing the formation of a government that would have the support of all important components and elements within the country. A government of national unity that will ensure that all of these significant sectors of Afghan society feeling included.
Interviewer: You are saying it’s all a bit hasty to say whether one side or the other has won or lost. It is difficult, is it not, to see this result being overturned. This is a flat margin victory at the moment. 56% to 44%. It would be extraordinary to see the result overturned in a space of a couple of weeks.
Interviewee: I think both the candidates have agreed that there was an extensive fraud in the electoral process. Both candidates have agreed that the suspect ballots need to be audited. They haven’t agreed on exactly how to go about that. We believe it’s the responsibility of the electoral institutions to go ahead and conduct that kind of broad audit. Whether or not that the candidates have agreed on every precise element of the process they will have to do it. And we believe until they’ve done so it’s premature to be coming to any judgments.
Interviewer: It is worrying though, isn’t it? I suppose it was all too predictable that the democracy is an imperfect thing in Afghanistan and that undoubtedly there has been fraud. We’ve heard all sorts of reports that project there has been a measure of fraud. And whoever was going to lose in this election was going to say it’s been by unfair means.
Interviewee: I agree with you that Afghanistan has a relatively new democracy. The country at this stage of democratic development often have difficulties of this sort. That there is not a tradition of good losers and societies at this level of political development. And in that sense, the problem we face is not unparalleled. There are other countries who have gone through similar difficulties. Nevertheless, the fact is that millions of Afghans went out and voted in the expectation that their vote would count. The numerous polls indicate that most Afghans are prepared to support either candidate as the victor, that most Afghans have said that they could accept the person that they didn’t vote for winning the election if that was the result. So while the problems we face are not unparalleled, the Afghan voters expect something better.
Interviewer: James, I’m so grateful to you. I hugely appreciate you answering it and answering all the other questions as well.
Interviewee: Pleasure.
Question 6: What does the interviewee think both candidates need to do?
Question 7: What was the margin victory at the time of the interview?
Question 8: Who should be responsible for dealing with fraud in the election?
Question 9: What does the interviewee think of the problem in the Afghan election?
Question 10: What is the interview mainly about?
选项
A、Ensure the government includes all parties.
B、Discuss who is going to be the winner.
C、Supervise the counting of votes.
D、Seek support from important sectors.
答案
D
解析
细节题。受访者提到选举的两方应该做的事情: ..we believe that both candidates need to begin discussing the formation of a government that would have the support of all important components and elements within the country.即双方应该开始讨论政府的构成,寻求国内各方面重要力量的支持。A government of national unity that will ensure that all of these significant sectors of Afghan society feeling included.一个统一的政府应该保证阿富汗社会所有重要力量都被考虑到。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ndIK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Duringtheearlyyearsofthiscentury,wheatwasseenastheverylifebloodofWesternCanadaPeopleoncitystreetswatchedt
(1)OnJuly7th,IwastravelinginLondon.IwashavingbreakfastatahotelverynearLiverpoolStreetStationwhenthefirste
HowInterpretersWork?I.UnderstandingA.Aboutwordsandexpressions—【T1】______wordsmaybeleftout:【T1】______—Ifnotknow
A、Allkindsofparcels.B、Airwayletters.C、Railwayletters.D、Inlandpostalpackets.D男士问什么东西才用挂号邮寄,女士说各种内陆邮政小包裹(Allkindsofi
AdviceforStudents:HowtoTalktoProfessorsI.IntroductionA.Professors:normalpeople,justlikeeveryoneelseB.Student
Theveryfirsttopicofourdiscussionis"whatisart?"Mytalktodaywillbedividedintotwoparts.Inthefirstpartofmyt
A、Realestateagent.B、Financier.C、Lawyer.D、Teacher.C细节理解题。本题考查Maggie的妈妈毕业后希望从事什么工作。根据听力材料中的Sheusedtobeintherealestate
A、Itwasunheardof.B、Itwasonasmallscale.C、Itwasinsignificant.D、Itoccurredelsewhere.D细节理解题。本题考查受采访者对阿富汗大选存在欺诈现象的看法,
IcametoAfricawithonepurpose:IwantedtoseetheworldoutsidetheperspectiveofEuropeanegocentricity.Icouldhavec
A、Tocalmthevoters.B、Tospeeduptheprocess.C、Tosticktotheelectionrules.D、Tostopcomplaintsfromtheloser.D细节辨认题。本
随机试题
关于呼吸生理的叙述,错误的是
颈外动脉
庆大霉素无效的感染是
招标采购管理方案应具备()等特点。
【2012专业知识真题下午卷】10kV变电所的电容器组应装设放电装置,请问使电容器组两端的电压从峰值(2倍的额定电压)降至50V所需的时间,高低压电容器分别不应大于下列哪项数值?(电容器组为手动投切)()
在20℃时,将7.50g葡萄糖(C6H12O6)溶于100g水中。该溶液的渗透压为:
代位继承与转继承的区别。[南航2016年研;武大2014年研]
1937年9月22日,国民党中央通讯社发表《中共中央为公布国共合作宣言》;23日,蒋介石发表实际承认共产党合法地位的谈话。至此,以国共两党第二次合作为基础的抗日民族统一战线正式形成。关于抗日民族统一战线与国民革命统一战线,说法正确的是
在数据库系统中死锁属于()。
TheexploitationofthepowerintheSun’sraysisaformofalternativeenergynowshowingnewcommercialpromise.Inthe
最新回复
(
0
)