首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
You should spend about 20 minutes on Questions 1-13, which are based on Reading Passage 1 below. Otters A Otters are semiaquatic
You should spend about 20 minutes on Questions 1-13, which are based on Reading Passage 1 below. Otters A Otters are semiaquatic
admin
2018-09-11
7
问题
You should spend about 20 minutes on Questions 1-13, which are based on Reading Passage 1 below.
Otters
A Otters are semiaquatic(or in the case of the sea otter, aquatic)mammals. They are members of the Mustelid family which includes badgers, polecats, martens, weasels, stoats and minks, and have inhabited the earth for the last 30 million years and over the years have undergone subtle changes to the carnivore bodies to exploit the rich aquatic environment. Otters have long thin body and short legs—ideal for pushing dense undergrowth or hunting in tunnels. An adult male may be up to 4 feet long and 30 pounds. Females are smaller, around 16 pounds typically. The Eurasian otter’s nose is about the smallest among the otter species and has a characteristic shape described as a shallow "W". An otter’s tail(or rudder, or stern)is stout at the base and tapers towards the tip where it flattens. This forms part of the propulsion unit when swimming fast under water. Otter fur consists of two types of hair: stout guard hairs which form a waterproof outer covering, and under-fur which is dense and fine, equivalent to an otter’s thermal underwear. The fur must be kept in good condition by grooming. Sea water reduces the waterproofing and insulating qualities of otter fur when salt water gets in the fur. This is why freshwater pools are important to otters living on the coast. After swimming, they wash the salts off in the pools and then squirm on the ground to rub dry against vegetation.
B Scent is used for hunting on land, for communication and for detecting danger. Otterine sense of smell is likely to be similar in sensitivity to dogs. Otters have small eyes and are probably shortsighted on land. But they do have the ability to modify the shape of the lens in the eye to make it more spherical, and hence overcome the refraction of water. In clear water and good light, otters can hunt fish by sight. The otter’s eyes and nostrils are placed high on its head so that it can see and breathe even when the rest of the body is submerged. The long whiskers growing around the muzzle are used to detect the presence of fish. They detect regular vibrations caused by the beat of the fish’s tail as it swims away. This allows otters to hunt even in very murky water. Underwater, the otter holds its legs against the body, except for steering, and the hind end of the body is flexed in a series of vertical undulations. River otters have webbing which extends for much of the length of each digit, though not to the very end. Giant otters and sea otters have even more prominent webs, while the Asian short-clawed otter has no webbing—they hunt for shrimps in ditches and paddy fields so they don’t need the swimming speed. Otter ears are protected by valves which close them against water pressure.
C A number of constraints and preferences limit suitable habitats for otters. Water is a must and the rivers must be large enough to support a healthy population of fish. Being such shy and wary creatures, they will prefer territories where man’s activities do not impinge greatly. Of course, there must also be no other otter already in residence—this has only become significant again recently as populations start to recover. A typical range for a male river otter might be 25km of river, a female’s range less than half this. However, the productivity of the river affects this hugely and one study found male ranges between 12 and 80km. Coastal otters have a much more abundant food supply and ranges for males and females may be just a few kilometers of coastline. Because male ranges are usually larger, a male otter may find his range overlaps with two or three females. Otters will eat anything that they can get hold of—there are records of sparrows and snakes and slugs being gobbled. Apart from fish the most common prey are crayfish, crabs and water birds. Small mammals are occasionally taken, most commonly rabbits but sometimes even moles.
D Eurasian otters will breed any time where food is readily available. In places where condition is more severe, Sweden for example where the lakes are frozen for much of winter, cubs are born in Spring. This ensures that they are well grown before severe weather returns. In the Shetlands, cubs are born in summer when fish is more abundant. Though otters can breed every year, some do not. Again, this depends on food availability. Other factors such as food range and quality of the female may have an effect. Gestation for Eurasian otter is 63 days, with the exception of North American river otter whose embryos may undergo delayed implantation.
E Otters normally give birth in more secure dens to avoid disturbances. Nests are lined with bedding(reeds, waterside plants, grass)to keep the cubs warm while mummy is away feeding. Litter Size varies between 1 and 5(2 or 3 being the most common). For some unknown reason, coastal otters tend to produce smaller litters. At five weeks they open their eyes—a tiny cub of 700g. At seven weeks they’re weaned onto solid food. At ten weeks they leave the nest, blinking into daylight for the first time. After three months they finally meet the water and learn to swim. After eight months they are hunting, though the mother still provides a lot of food herself. Finally, after nine months she can chase them all away with a clear conscience, and relax—until the next fella shows up.
F The plight of the British otter was recognised in the early 60s, but it wasn’t until the late 70s that the chief cause was discovered. Pesticides, such as dieldrin and aldrin, were first used in 1955 in agriculture and other industries—these chemicals are very persistent and had already been recognised as the cause of huge declines in the population of peregrine falcons, sparrowhawks and other predators. The pesticides entered the river systems and the food chain—micro-organisms, fish and finally otters, with every step increasing the concentration of the chemicals. From 1962 the chemicals were phased out, but while some species recovered quickly, otter numbers did not—and continued to fall into the 80s. This was probably due mainly to habitat destruction and road deaths. Acting on populations fragmented by the sudden decimation in the 50s and 60s, the loss of just a handful of otters in one area can make an entire population unviable and spell the end.
G Otter numbers are recovering all around Britain—populations are growing again in the few areas where they had remained and have expanded from those areas into the rest of the country. This is almost entirely due to law and conservation efforts, slowing down and reversing the destruction of suitable otter habitat and reintroductions from captive breeding programs. Releasing captive-bred otters is seen by many as a last resort. The argument runs that where there is no suitable habitat for them they will not survive after release and where there is suitable habitat, natural populations should be able to expand into the area. However, reintroducing animals into a fragmented and fragile population may add just enough impetus for it to stabilise and expand, rather than die out. This is what the Otter Trust accomplished in Norfolk, where the otter population may have been as low as twenty animals at the beginning of the 1980s. The Otter Trust has now finished its captive breeding program entirely. Great news because it means it is no longer needed.
Questions 1-9
Reading Passage 1 has seven paragraphs, A-G. Which paragraph contains the following information? Write the correct letter, A-G, in boxes 1-9 on your answer sheet. NB You may use any letter more than once.
An explanation of why agriculture failed in otter conservation efforts
选项
答案
F
解析
根据反向思维信息“why agriculture failed”和“in otter conservation efforts”推测,原文对应段落中应该提及农业方面的一系列词汇,例如农作物、农机、农药等,以及这些东西对水獭数量的影响等。该题目的对应信息位于段落F中间“Pesticides,such as dieldrin and aldrin,were first used in 1955 in agriculture…otter numbers did notand continued to fall into the 80s”,原文这里提及农业方面对水獭数量的影响主要在于化学杀虫剂“dieldrin”和“aldrin”的使用,所以正确答案为F。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ndNO777K
本试题收录于:
雅思阅读题库雅思(IELTS)分类
0
雅思阅读
雅思(IELTS)
相关试题推荐
PEOPLE:CROWD::
Sendingarobotintospacetogatherinformationiscertainlyaviableoption,Linebutshouldberegardedonlyasthat--anopt
Sendingarobotintospacetogatherinformationiscertainlyaviableoption,Linebutshouldberegardedonlyasthat--anopt
Amongcontemporarywritersoffiction,VirginiaWoolfis______figure,insomewaysasradicalasJamesJoyce,inothersnomor
ThispassageisadaptedfromTheAmericanRepublic:Constitution,Tendencies,andDestinybyO.A.Brownson,1866.Thean
Howisanewbornstarformed?Fortheanswertothisquestion,wemustlooktothefamiliarphysicalconceptofgravitat
Saturn’sgiantmoonTitanistheonlyplanetarysatellitewithasignificantatmosphereandtheonlybodyinthesolarsystemot
WhetherthelanguagesoftheancientAmericanpeopleswereusedforexpressingabstractuniversalconceptscanbeclearlyanswer
Faradaydoesnot(i)____anyparticulartheory;shebelievesthateachtheoryincreasesourunderstandingofsomedreamsbuttha
Havingalargerassortmenttochoosefromincreasesconsumers’expectationsaboutmatchingtheirpreferences.Theheightenedexp
随机试题
化脓性脑膜炎并发硬脑膜下积液的确诊依据是
患者李某,男,76岁。眩晕耳鸣,头痛且胀,每因烦劳或恼怒而头晕、头痛增剧,面时潮红,急躁易怒,少寐多梦,口苦,舌质红,苔黄,脉弦治疗的主方为
症见头痛而眩,心烦易怒,睡眠不宁,面红目赤,口苦舌红,苔薄黄,脉有力。其治则是()
在IE浏览器中的历史记录中记录的是()。
图6-20所示两根完全相同的长管道,只是安装高度不同,两管的流量关系为()。
水利工程施工招标项目中,招标人应当对接受的投标文件出具接受凭证,其内容不包括()。
甲公司拟进行资产重组,委托资产评估机构对企业股东全部权益价值进行评估。评估基准日为2009年12月31日。评估人员经调查分析,得到以下相关信息:(1)甲公司经过审计后的有形资产账面净值为920万元,评估值为1000万元,负债为400万元。(2)企业原账
下列哪些属于新课程“三维目标”中的“情感态度与价值观”目标()
张亮于2014年3月在本市一火锅城与妻子、九岁儿子一起进餐时,燃气灶突然爆炸,将张亮妻子、九岁儿子烧成三度重伤,导致终身残疾,同时将邻桌的王刚烧伤。事后,张亮找火锅城索赔,火锅城认为是燃气灶本身的缺陷所致,应找商家和厂家赔偿。但张亮到电子商场多次交涉,电子
—HaveyoureturnedfromJapanyet?—Yes,butI______athomeforonlyfourdaysbeforemycompanysentmetoAustralia
最新回复
(
0
)