首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Bees and Color On our table in the garden we put a blue card, and all around this blue card we put a number of different gray ca
Bees and Color On our table in the garden we put a blue card, and all around this blue card we put a number of different gray ca
admin
2009-06-15
67
问题
Bees and Color
On our table in the garden we put a blue card, and all around this blue card we put a number of different gray cards. These gray cards are of all possible shades of gray land include white and black. on each card a watch-glass is placed .The watch-glass on the blue card has some syrup (果汁) in it; all the others are empty. After a short time bees find the syrup, and they come for it again and again. Then, after some hours, we take away the watch-glass of syrup which was on the bluecard and put an empty one in its place.
Now what do the bees do? They still go straight to the blue card, although there is no syrup there. They do not go to any of the gray cards, in spite of the fact that one of the gray cards is of exactly the same brightness as the blue card. Thus the bees do not mistake any shade of gray. for blue. In his way we have proved that they do really see blue as a color.
We can find out in just the same way what other colors bees can see. It turns out that bees can see various colors, but these insects differ from us as regards their color-sense in two very interesting ways. Suppose we train bees to come to a red card, and, having done so, we put the red card on the table in the garden among the set of different gray cards. This time we find that the bees mistake red for dark gray or black. They cannot distinguish between them. This means that red is not a color at all for bees; for them it is just dark gray or black.
That is one strange fact; here is another. A rainbow is red on one edge, violet on the other. Outside the violet of the rainbow there is another color which we cannot see at all. This color beyond the violet, invisible to us, is called the ultra-violet. Although it is invisible, we know that the ultra -violet is there because it affects a photographic plate. Now, although we are unable to see ultra -violet light, bees can do so; for them ultra -violet is a colon Thus bees see a color which we cannot even imagine. This has been found out by training bees to come for syrup to various parts of a spectrum, or artificial rainbow, thrown by a prism on a table in a dark room. In such an experiment the insects can be taught to fly to the ultra-violet, which for us is just darkness.
选项
A、True
B、False
C、Not mentioned
答案
A
解析
利用“蓝色”作为答案线索词,于是在文章的第2段的最后一句发现答案相关句:In this way we have proved that they do really see blue as a color.以这样的方式我们已经证明它们的确把蓝色看成是一种颜色。该句所表述的内容与问题句的内容一致,因此判断问题句的说法正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nfQd777K
本试题收录于:
职称英语理工类B级题库职称英语分类
0
职称英语理工类B级
职称英语
相关试题推荐
Throughouttheworldthereisashortageofhumanorgansfortransplants.InBritain,forexample,6000peoplearewaitingforo
A.around50percentofthetotalpopulationinagivencountryB.highestsaturationC.5.8millionD.Britain,Canadaandthe
ProfessorJeraldJellisonoftheUniversityofSouthernCaliforniahasmadeascientificstudyoflying.Accordingtohim,women
LifeintheUniverseManyscientiststodayareconvincedthatlifeexistselsewhereintheuniverse-lifeprobablymuchlike
LifeintheUniverseManyscientiststodayareconvincedthatlifeexistselsewhereintheuniverse-lifeprobablymuchlike
A.putforwardtheideaoffoundingtheOpenUniversityB.thanitcouldadmitC.learnthroughcorrespondenceD.offerfoundati
LookforFriendshipinCyberspaceInsomanyways,cyberspacemirrorstherealworld.Peopleaskforinformation,playgames
CannedFoods:ConvenienceandNutritionMeetingyourfamily’snutritionalneedsmayseemdifficultconsideringtoday’sbusyl
Anoldfriendcalledonmethedaybeforeyesterday.
WeightonandofftheEarthWearesousedtoourlifeonthesurfaceoftheearththatitcanbequiteaneffortforourmi
随机试题
简述归档文件的装盒要求。
A.风B.寒C.暑D.湿其致病常表现以“痛”症为主的是
患儿,16个月。近3个月来不思进食,大便偏稀,形体略瘦,精神稍差,面色萎黄,肢倦乏力,唇舌色淡,苔薄白,指纹淡红。查:血HGB100g/L,RBC3.8×1012/L,WBC9.5×109/L,MCHC29%,MCV76fl/dl。诊断为营养
蓼大青叶横切面的显微特征有( )。
在项目实施阶段,工程管理的核心是()。
资产证券化正在改变世界金融资源的配置,在美国,1990年资产支持证券和按揭支持证券的总额超过了公司债券的总额,资产支持证券的主要特点是()。
根据规定,用人单位与劳动者解除劳动合同,必须向劳动者支付经济赔偿金。()
按照融资方式的不同,金融机构可分为()。
学者俞陛云曾分析一首词的艺术表现之妙,说:“(此)言清昼久坐,看日影之移尽,乃目见之静趣,皆写出静者之妙心。”与这段话的意思相符的词句是;
AfterintensivetalksinLondon,theworld’swealthiestnationsagreedto______$40billionofdebtowedbythepoorestnations.
最新回复
(
0
)