首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A survey of 16 to 24 year olds has found that 75% of them feel they couldn’t live without the Internet. The report, published by
A survey of 16 to 24 year olds has found that 75% of them feel they couldn’t live without the Internet. The report, published by
admin
2012-07-11
64
问题
A survey of 16 to 24 year olds has found that 75% of them feel they couldn’t live without the Internet. The report, published by online charity YouthNet, also found that four out of five young people used the web to look for advice. About one third added that they felt no need to talk to a person face to face about their problems because of the resources available online. The findings were unveiled at the House of Parliam on Wednesday. Despite high-profile examples of Internet security breaches, such as the recent incident of phishing email scams,76% of the survey group thought the Internet was a safe place "as long as you know what you’re doing". "Probably the middle-aged are the most vulnerable," said Open University psychologist Graham Jones. " I think children, teenagers and people under their mid-20s have grown up with technology and they understand it deeply," he said.
Charlie McDonnell is a 19-year-old video blogger on YouTube—With 200,000 subscribers and more than 20 million hits overall,he is the third most subscribed to on the site. He started in April 2007 while "delaying over exam revision". He amassed around 150 viewers until he made a tongue-in-cheek (半开 玩笑的) film called How to Get Featured on Youtube. His mother had no interest in the Internet until he got started. Now he has shown her everything and she uses his hand-me-down old kit to make her own Youtube video logs. His use of the net illustrates how sophisticated young consumers are. " I never really look for news ,I find out about stuff that interests me from blogs. I use them as a filter to find news that I find interesting. Twitter’s not very accurate—it’s one person saying they saw something on one website—but it’s good for getting information straight away," he said.
Mr. Jones thinks it is the parents who need to become more sophisticated. " One of the biggest problems for children is not that they are vulnerable but that their parents don’t know what they’re doing," he said. It is a point Mr. McDonnell agrees with. " It’s important that parents have full understanding of the Internet and its risks—younger people need parental direction," he said.
According to Graham Jones, parents should______in order to solve the biggest problem for children.
选项
答案
know what their children are doing
解析
本题考查Graham Jones对于解决孩子的网络使用问题的提议。定位句指出,对于孩子来说最大的问题之一在于其父母并不了解自己在做什么,因此反过来说解决途径就是家长要知道自己的孩子在做什么,即know what their children are doing。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/niE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、AftertheWorldWarIcametoitsend.B、AfterThisSideofParadisewaspublished.C、AftertheGreatGatsbywaspublished.D、
Afewweeksago,theFoodStandardsAgency(FSA.intheUKissuedareportevaluatingnutrientlevelsinorganicversusnon-orga
Accordingtoamuch-reportedsurveycarriedoutin2002,Britainthenhad4.3millionclosed-circuittelevisioncameras(CCTV)--
A、Thedesignercouldn’thandletheBBS.B、TheBBSfailed.C、Thedesignwastoobad.D、Thedesignerwasout.A预览所有选项,从多次出现的design
Thehumancriterionforperfectvisionis20/20forreadingthestandardlinesonaSnelleneyechartwithoutahitch.Thescore
随机试题
(2021年德州齐河)掌握英语的人学起法语来就会比较容易;会骑自行车的人比不会骑的人学开摩托车要容易一些;会拉二胡的人,再学习弹三弦、拉小提琴,也比较容易。这种现象被称为()
针灸扶正祛邪作用主要取决于
若东方科技开发有限责任公司日后解散,其法定原因包括()。三人的出资在法律上讲()。
关于银行的市场定位策略,以下说法不正确的是()。
甲希望在10年后获得100000元,已知银行存款利率为2%,那么为了达到这个目标,甲从现在开始,共计存10次,每年末应该等额存人()元。(F/A,2%,10)=10.95
信用形式是信用关系的具体表现,按照借贷主体的不同,现代经济生活中的基本信用形式包括()。
项目范围管理计划的主要内容和作用是______。A.描述并记载了范围基准计划,以帮助范围决策的制订B.分解了项目的可交付成果C.描述了如何在项目中实现范围变更,以及如何管理项目的范围D.描述了成本和时间估算如何成为项目范围变更的组成部分
A、气温偏高B、气温偏低C、降水正常D、降水略少B正确答案在第二段中“今年夏季,哈尔滨市气温偏低”,选择B。
Statusesaremarveloushumaninventionsthatenableustogetalongwithoneanotherandtodeterminewherewe"fit"insociety.
ThefirsttimeIheardtheactualLondonBridgewasinLakeHavasuCity,Arizona,Ithoughtitwasajoke.Astupidjokeatthat
最新回复
(
0
)