首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A] We call this unique approach adopted by unicorns lightning innovation—and large companies such as Microsoft, Apple, and Ci
[A] We call this unique approach adopted by unicorns lightning innovation—and large companies such as Microsoft, Apple, and Ci
admin
2023-02-22
44
问题
[A] We call this unique approach adopted by unicorns lightning innovation—and large companies such as Microsoft, Apple, and Cisco should be able to benefit greatly from applying it. After all, lightning innovation delivers fairly immediate returns, does not entail high levels of technical risks, is targeted at very clear and large markets, does not fall outside their current businesses or areas of strategic action, and typically outperforms existing products or services.
[B] At one level, the answer is quite obvious: Unicorns get big fast. As a result, they enjoy the very steep growth rates of the businesses they’re in. Think about Uber, created in 2009, which is now available in over 400 cities worldwide, fulfills over one million rides on a daily basis, has about 9 million users, and receives more than $1 billion in payments per year. Snapchat, an idea conceived in 2011, is now valued around $16 billion, with more than 100 million active users who send an average of over 400 million snaps per day.
[C] The term "unicorns," coined by Aileen Lee, founder of Cowboy Ventures, is commonly used to identify venture-backed private companies valued at $1 billion or more. As of February this year, the top 10 unicorns for market capitalization are: Uber, Xiaomi, Airbnb, Palantir, Meituan-Dianping, Snapchat, Didi Kuaidi, Flipkart, and SpaceX. A complete list of unicorns is published by The Wall Street Journal; it includes a total of 146 companies.
[D] But to realize this potential, established companies will need to fundamentally revisit their business models and cultures. Some of the big players do seem to recognize this—it may be one of Google’s motivations for creating its Alphabet structure, splitting itself into smaller and more agile units. In a digital world, learning to fail fast is the key to getting big fast, and we can expect the big, structured companies of today to take a leaf from Google’s book and start to turn themselves into portfolios of unicorns.
[E] Unicorns have become widely studied and very popular in business press. In particular, much has been written around the key questions of whether their worth is anywhere near their valuations and why they are reluctant to go public. However, by simply celebrating the success stories of unicorns or quibbling with their valuation numbers, we risk ignoring the important question: How did they get to be so valuable?
[F] But is there something about these specific companies that others can learn? To answer that deeper question, we carried out a systematic analysis of the 146 unicorns identified by The Wall Street Journal. Thanks to this analysis, we identified features that are common to pretty much all the unicorns, which we believe helps explain why they have been so successful.
[G] These features can be summarized as follows: They have a sharply focused and experienced leader-ship; their business model is built around a single digital platform or software that is very quick and cheap to develop and leverage; they do not need to invest in building a big workforce and lots of assets; they are backed by financiers motivated for a quick sale; and they are willing to kill or pump in more money on short notice. Culture, incentives, and needs are all geared toward speed; what unicorns really embody are businesses optimized to bring specific digital innovations to markets really, really fast. To be sure, there are also plenty of failures. But the hyper-fast cycle times of the digital world mean that these entrepreneurs and the VCs backing them get to fail faster than they did before, which helps them reach the promised land more quickly.
【D6】→E→【D7】→【D8】→【D9】→A→【D10】
【D10】
选项
答案
D
解析
本题是文章的末段,适合作总结、提出建议。D以谷歌重调组织架构为例,讲述其他公司可以如何向独角兽公司学习,并在末尾呼吁企业勇于向独角兽公司转变,符合文章末段的行文特征。此外,D首句的this potential指代A所讲的有着大量好处的“闪电创新”,两段语义衔接顺畅,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/niMD777K
0
考研英语一
相关试题推荐
[A]Youarenotalone[B]Don’tfearresponsibilityforyourlife[C]Paveyourownuniquepath[D]Mostofyourfea
AsValentine’sDayapproaches,manysinglepeoplebegintofeelalittlesorryforthemselves.Onaday【C1】________bycouples,
AsValentine’sDayapproaches,manysinglepeoplebegintofeelalittlesorryforthemselves.Onaday【C1】________bycouples,
AsValentine’sDayapproaches,manysinglepeoplebegintofeelalittlesorryforthemselves.Onaday【C1】________bycouples,
AsValentine’sDayapproaches,manysinglepeoplebegintofeelalittlesorryforthemselves.Onaday【C1】________bycouples,
AsValentine’sDayapproaches,manysinglepeoplebegintofeelalittlesorryforthemselves.Onaday【C1】________bycouples,
AsValentine’sDayapproaches,manysinglepeoplebegintofeelalittlesorryforthemselves.Onaday【C1】________bycouples,
AsValentine’sDayapproaches,manysinglepeoplebegintofeelalittlesorryforthemselves.Onaday【C1】________bycouples,
AsValentine’sDayapproaches,manysinglepeoplebegintofeelalittlesorryforthemselves.Onaday【C1】________bycouples,
随机试题
下列不属于公司资本原则的是()
妊娠中期,腹大异常,腹部胀满,胸胁满闷,行动艰难,小便短少,甚至不通,其病因病机是
自身输血提供了大量血液的来源,可以有效缓解血液紧张的状况,但对患者总血容量的估计和可采集血液剂量的计算至关重要。下列描述采血量计算错误的是
患者男,22岁,因火灾致面部烧伤入院。体检发现,病人声音嘶哑,口鼻处有黑色分泌物,鼻毛烧焦。该患者目前最主要的危险是
监理工程师对承包单位的现场施工准备所进行的质量控制工作包括( )。
放弃现金折扣的成本受折扣百分比、折扣期和信用期的影响。下列各项中,使放弃现金折扣成本提高的情况有()。
定性研究注重事实的本质和整体性,研究的成败取决于( )。
2006年,全国农村外出从业劳动力中,男性劳动力8434万人,占64%。从年龄构成上看,20岁以下占16.1%;21~30岁占36.5%;31~40岁占29.5%;41~50岁占12.8%;51岁以上占5.1%。从文化程度看,文盲占1.2%;小学文化程度占
西方新闻媒体在处理事故类新闻的时候,已经形成了一些成熟的模式:在披露事故发生细节的同时,重点表明消息来源或者证据,同时还要有提示性的语言,说明这些信息只是在某个阶段,来自某些部门或者个人的意见。从表面上来看,新闻媒体这样做似乎是画蛇添足,但在不了解事实真相
如下图所示,吉尔福特的智力三维结构模型中,a、b、c分别代表()
最新回复
(
0
)