首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Soft Drink Manufacturer: Our new children’s soft drink, RipeCal, is fortified with calcium. Since calcium is essential for devel
Soft Drink Manufacturer: Our new children’s soft drink, RipeCal, is fortified with calcium. Since calcium is essential for devel
admin
2014-10-21
43
问题
Soft Drink Manufacturer: Our new children’s soft drink, RipeCal, is fortified with calcium. Since calcium is essential for developing healthy bones, drinking RipeCal regularly will help make children healthy. Consumer Advocate: But RipeCal also contains large amounts of sugar, and regularly consuming large amounts of sugar is unhealthful, especially for children. In responding to the soft drink manufacturer, the consumer advocate does which of the following?
选项
A、Challenges the manufacturer’s claim about the nutritional value of calcium in children’s diets.
B、Argues that the evidence cited by the manufacturer, when properly considered, leads to a conclusion opposite to that reached by the manufacturer.
C、Implies that the manufacturer of a product is typically unconcerned with the nutritional value of that product.
D、Questions whether a substance that is healthful when eaten in moderation can be unhealthful when eaten in excessive amounts.
E、Presents additional facts that call into question the conclusion drawn by the manufacturer.
答案
E
解析
根据本题的论述,我们很容易看出消费者代表在反对软饮料商的论述中,并非提及软饮料制造商所提出的他们的饮料因增加了钙的含量而更有益于孩子们健康的声明,而是指出了软饮料制造商的产品的一个内在缺点来表明他们的产品能给孩子们的健康造成一定的危害,也就是说消费者代表通过找出其他原因的方法削弱了软饮料制造商的饮料有益于孩子们健康的声明。由以上分析可知,(E)为正确答案,而(A)、(B)、(C)和(D)都是明显错误的选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nvtO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
Themind-successconnectionisstrong,andmanyobstaclestooursuccessarealsomental.Somepeoplerelymoreonfacts,while
Afteralong______thebillwaspassedbythepeople’scongress.
Arthur:Excuseme,______Iaminahurrytojoinaninterview.Charles:Ofcourse!Areyougoingtotakethebusorwalkthere
ThepeopleatthepartywereworriedaboutJohnbecausenoonewasaware______hehadgone.
Duringthe______theaudiencestrolledandchattedinthelounge.
Forthispart,youareallowedthirtyminutes60writeacompositiononthetopic"AnIncreasingNumberofPeopleareStudyingf
Byeducation,Imeantheinfluenceoftheenvironmentupontheindividualtoproduceapermanentchangeinthehabitsofbehavio
Listeningtoloudmusicatrockconcerts______causedhearinglossinsometeenagers.
Oneofthebestpiecesofmedicalnewstoemergeoverthelastseveralyearsisthatchocolatemay【C1】______youlivelonger,pro
Agoodtitleforthispassageis______.Theaveragenumberofhoursofsleepthatanadultneedsis______.
随机试题
A.心尖区出现4/6级收缩期吹风样杂音震颤B.发病6个月后心电图ST段持续抬高C.胸骨左缘第四肋间响亮的收缩期吹风样杂音伴震颤D.发病后3天出现心包摩擦音E.交替脉心肌炎可见
胸痛不伴有呼吸困难的疾病是
在1949~1955年期间,稳定城市房地产秩序,是开展经济建设的重要组成部分。下列是稳定城市房地产秩序措施的是()。
关于商业银行个人住房贷款合作机构管理的说法,不正确的是()
西方国家较普遍采用的重组方式是()。
“重视音乐实践、增强创造意识”是音乐课程标准基本理念中两个重要的、相互联系、相互渗透的概念,只有通过良好的音乐实践,学生在感受音乐、理解音乐、鉴赏音乐、体验音乐的基础上,才能更好地去表现和创造音乐。下列哪一项不符合以上观点?()
利用旧知识接纳、吸收新知识,使新知识纳入原有认知结构的认知方式是()
语言在人类的交流中起着重要的作用。如果一种语言是完全有效的,那么其基本语音的每一种可能的组合都能够表达有独立意义和可以理解的词。但是,如果人类的听觉系统接收声音信号的功能有问题,那么并非基本语音每一种可能的组合都能够成为有独立意义和可以理解的词。如果上述
(2013年上半年)某公司刚刚宣布下个月将要裁员,并且极可能包括张工项目团队里的一些成员。团队成员议论纷纷,已无心正常工作。张工告诉团队:“让我们冷静下来,回到工作上去,也许我们下个月的绩效可以保住我们的工作”。此时,张工采取的冲突解决技术是(49)。
Theyearsbetween1870and1895broughtenormouschangestothetheaterintheUnitedStatesastheresidentcompanywasundermi
最新回复
(
0
)