首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In previous generations, young people were under their parents’ control; now the teenage children of the West’s richest generati
In previous generations, young people were under their parents’ control; now the teenage children of the West’s richest generati
admin
2016-05-06
21
问题
In previous generations, young people were under their parents’ control; now the teenage children of the West’s richest generation were ready for something to get excited about. The Beatles simply put a spark to a fuse(导火索)that was waiting to be lit.
Everything changed, and what changed for the Beatles was their lives and their working habits in the midst of the hysterical(歇斯底里的)following the band attracted. Because of the demand of the fans to see them perform, they played bigger and bigger venues(meeting places), especially in America.
But John, Paul, George and Ringo became increasingly unhappy that, because of the screaming of their fans, neither the band nor the audience could hear the music. Creatively frustrated and tired of the pressures of life under siege(围攻)from their fans, they retired from playing concerts in 1966 and decided to concentrate on recording.
It was from this point that the brilliance of the Beatles really began to reveal itself: they would record over their career some 200 songs. Never before nor since has any recording and writing group even developed and yet remained the same in the way the Beatles did
Their songs never lost their universal appeal thanks to the warmth and timelessness of their melodies and lyrics.
John and Paul were powerful singers with distinctive styles. It became apparent that, despite the fact that the songwriting credits were always equally attributed to them, Paul and John wrote and sang their own songs. George also contributed two or three of his own compositions to each of the Beatles eleven albums. Even Ringo wrote and sang the occasional song.
The Beatles’outstanding qualities were really shown when______.
选项
A、they concentrated on recording and composition
B、they played on the American continent
C、they played their own lyrics and melodies on the stage
D、they sang on the stage pop songs they wrote themselves
答案
A
解析
这是一道细节题,可以从第三段最后一句和第四段第一句中找到线索。第三段最后一句“于是在1966年他们停止举办演唱会,决定专心录制唱片。”第四段的第一句“也正是从那时起,披头士乐队的出众才华才真正开始得以展示。”由此可知,披头士乐队展示其出众才华,开始于他们专心录制唱片和创作歌曲,即选项A所表达的内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nx9a777K
本试题收录于:
艺术硕士(艺术基础)题库专业硕士分类
0
艺术硕士(艺术基础)
专业硕士
相关试题推荐
Thefactthatblindpeoplecan"see"thingsusingotherpartsoftheirbodiesapartfromtheireyesmayhelpustounderstando
Peopleborninautumnlivelongerthanthoseborninspringandarelesslikelytofallchronicallyillwhentheyareolder,acc
Peopleborninautumnlivelongerthanthoseborninspringandarelesslikelytofallchronicallyillwhentheyareolder,acc
Toomanyvulnerablechild-freeadultsarebeingruthlessly(无情的)manipulatedintoparenthoodbytheirparents,whothinkthatha
Toomanyvulnerablechild-freeadultsarebeingruthlessly(无情的)manipulatedintoparenthoodbytheirparents,whothinkthatha
Attentiontodetailissomethingeveryonecanandshoulddo—especiallyinatightjobmarket.BobCrossley,ahuman-resourcesex
ItcameassomethingofasurprisewhenDiana,PrincessofWales,madeatriptoAngolain1997,tosupporttheRedCross’scamp
ItcameassomethingofasurprisewhenDiana,PrincessofWales,madeatriptoAngolain1997,tosupporttheRedCross’scamp
Mostepisodesofabsent-mindedness—forgettingwhereyouleftsomethingorwonderingwhyyoujustenteredaroom—arecausedbya
Mostepisodesofabsent-mindedness—forgettingwhereyouleftsomethingorwonderingwhyyoujustenteredaroom—arecausedbya
随机试题
治疗膏淋,宜选用的药物是
短效口服避孕药服用的正确时间是
人体生理学的任务是阐明人体
A.5年B.10年C.15年D.20年E.30年《医疗事故处理条例》规定,残疾生活助费应根据伤残等级,自定残之日起长赔偿
对于设在市区的施工企业,其城市维护建设税的税率为()。
基金业协会为股权投资基金管理人和股权投资基金办理登记备案()对股权投资基金管理人投资能力、持续合规情况的认可,()基金财产安全的保证。
决策正确性的指标之一是()。
对明年经济增长速度会放慢的预测,引起了最近美元币值下跌。但是如果没有政府的巨额预算赤字,该预测就不会对美元有负面影响,因此必须降低该赤字来防止将来的货币贬值。以下哪一项如果是正确的,将最严重地削弱关于如何防止将来货币贬值的结论?()
关于“四个全面”及其关系,下列说法错误的是:
以下运算符中不能重载的运算符是()。
最新回复
(
0
)