首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A]The culprit is climate change, caused by society’s burning of fossil fuels. When it comes to global warming, farmers who are
[A]The culprit is climate change, caused by society’s burning of fossil fuels. When it comes to global warming, farmers who are
admin
2018-01-31
35
问题
[A]The culprit is climate change, caused by society’s burning of fossil fuels. When it comes to global warming, farmers who are more attuned to weather patterns than most people—may be the proverbial canaries in the coalmine. The weather, of course, has never been exactly dependable—farmers have always been at the mercy of the vagaries of sun and rain. General weather patterns have at least been broadly predictable, allowing farmers to know when to sow their seeds, when to transplant, when to harvest. As weather patterns become less reliable, growers will be tested to develop new rhythms and systems for growing crops.
[B]Most keyboard jockeys would die for the view from Orin Martin’s office window: apple trees in blossom, lines of citrus, dozens of varieties of flowers and neat rows of peppers and potatoes. Martin is a farmer in Santa Cruz, Calif., where for the last 30 years he has been an instructor at the University of California ’ s agro-ecology program, one of the nation’ s oldest organic agriculture curriculums.
[C]What all agriculture experts agree on is that farmers need to start preparing today for climate change. Growers ought to be thinking about what warmer temperatures, fluctuations in precipitation, and an increase in extreme weather events will mean for their farms, and how they can respond. "This is change: it’ s not necessarily disaster, " says Grubinger. "The disaster will come if people aren’t prepared. "
[D]In recent years, however, something has been wrong in his idyllic setting. The weather is changing in strange ways. From New England to the Midwest to California, farmers and scientists are noticing that once-dependable weather patterns are shifting.
[E]Among farmers and researchers, there is disagreement about which types of growers climate change will impact most—large agribusiness growing operations, or smaller, family-run farms. Some agriculture industry observers say that the bigger farmers will have an advantage in coping with weather changes, as they will have more resources to switch to new crops. Others say that since family farms usually grow a wider range of crops, their biological diversity will make it easier to cope with whatever changes occur.
[F]Too much rain at the wrong time can make it difficult to plant or harvest crops. Above-average rainfall also contributes to fungi and insects that can dramatically reduce crop yields. Too much warmth is equally problematic. Some plants require a certain number of frost days each year in order to thrive the following spring. As temperatures warm, farmers may find themselves having to either shift to different crops or actually move their operations to new locales. Unreliable weather will make it harder for farmers to be as productive as we have come to expect.
Order:
选项
答案
B
解析
通读选项后可知本文讲的是天气变化以及它给农民带来的影响。首段应开篇点题.提出全球变暖的问题。在所有选项中虽然D项直接探讨了天气变化的问题,但D项首句中的however,提示其内容与上文构成转折,意为“然而,近几年来,他的田园式生活环境出了点问题”,也即前文应有田园式生活环境的描述作铺垫。B项中对Orin Martin的田园式生活环境做了详细的描写,正符合此处文意。有的考生把B项看作无关选项,正是因为没有看出B项与D项之间的转折关系。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nxBZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Nooneworddemonstratedtheshiftincorporations’attentioninthemid-1990sfromprocessestopeoplemorevividlythanthesi
Ininterviews,famouspeopleoftensaythatthekeytobecomingbothhappyandsuccessfulisto"dowhatyoulove."Butmasterin
Ininterviews,famouspeopleoftensaythatthekeytobecomingbothhappyandsuccessfulisto"dowhatyoulove."Butmasterin
Itwouldbeinterestingtodiscoverhowmanyyoungpeoplegotouniversitywithoutanyclearideaofwhattheyaregoingtodoa
WhatdoRussia’sBelgorodprovinceandsomeschoolsinFloridaandConnecticuthaveincommon?Theyareunlikelyrecruitstothe
AnewstudypublishedinthejournalProceedingsoftheRoyalSocietyBbytheteamsofDr.GregoryWestandDr.VeroniqueBohbo
AnewstudypublishedinthejournalProceedingsoftheRoyalSocietyBbytheteamsofDr.GregoryWestandDr.VeroniqueBohbo
There’sbeenalotofhandwringingabouthowtheUnitedStatesisfallingbehindinscienceeducation.Now,itlooksasthough
LiedetectorsarewidelyusedintheUnitedStatestofindoutwhetherapersonistellingthetruthornot.【F1】Polygraphers,th
Personalityistoalargeextentinherent—A-typeparentsusuallybringaboutA-typeoffspring.【F1】Buttheenvironmentmustalso
随机试题
“人类是一件多么了不起的杰作!多么高贵的理性!多么伟大的力量!多么优美的仪表!多么文雅的举动!在行动上多么像一个天使!在智慧上多么像一个天神,宇宙的精华,万物的灵长!”对人类作如此赞叹的人物是()
企业偿债能力分析中的流动比率,指的是()
简述成本与费用控制的作用。
我国产业安全面临的突出问题,主要是在技术密集型产业中,核心技术大多依赖外国公司,在国际分工体系中处于劣势地位。因此,增强我国产业安全的主要途径应该是()。
某发盘人在其订约建议中加有“仅供参考”字样,则这一订约建议为()
会员单位在完善期货经纪业务管理方面可以采取的措施有()。
教学《雷雨》,教师导入:“20世纪30年代,年仅23岁的曹禺在清华园创作了一部四幕剧:在幻想、憧憬、挣扎、嚎叫之后,雷雨之夜,三个爱恨交织、有着火热人生的年轻人,同时踏上了生命的不归路。除了生命毁灭的沉默和黑暗之外。《雷雨》到底还有多少未解之谜?
KismetisdifferentfromtraditionalrobotsbecauseWhatisthewriter’sattitudetorobotsinthefuture?
TradingModernistforMcmansion[A]In1949W.ClintonBackusandhiswifehireda43-year-olddesignernamedGretaMagnussonGr
A、Candiesandtoys.B、Clothesandgifts.C、Ridesandshows.D、Ridesandfoods.C短文提到在父母们看工艺品时,工艺展销会给小孩提供游戏和表演,故选C。
最新回复
(
0
)