首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To charge a small fee on plastic products in supermarkets. B、To ban single-use plastic bags and straws on Bali Island. C、To pr
A、To charge a small fee on plastic products in supermarkets. B、To ban single-use plastic bags and straws on Bali Island. C、To pr
admin
2021-01-06
28
问题
Tourists taking a holiday in the Indonesian island of Bali are facing a new $14-per-person tax when they arrive on the holiday island from next year. But this is a green tax, which Bali Governor Wayan Koster has been working on for months, and which is designed to help clean up the island’s natural environment, and with good reason, too. Indonesia is drowning in plastics. Recycling is not one of the country’s strong points. It’s not uncommon to be offered many more plastic bags than one could ever need when visiting supermarkets and shopping malls. But, slowly, things are starting to change for the better. Back in 2016, the medium-sized city of Banjarmasin banned single-use plastic bags. The city of Bogor followed suit in 2018. A few months ago, Koster announced a plan that would not only ban single-use plastic bags from supermarkets and convenience stores, but plastic bags and straws across the island. The regulation will come into full effect next month. “We received a fast and quick response from the Balinese people. Not only positive responses from the Balinese, we received good responses from the central government, other local governments and even from overseas.” Koster told the Sydney Morning Herald this week during an interview. The governor is a determined environmentalist and he has more laws planned to protect the island’s waterways, in particular, and to support the introduction of electric vehicles too.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. What would tourists have to do when they visit Indonesia’s Bali Island?
17. What does the passage say about Indonesia?
18. What is the new plan Governor Koster recently announced?
选项
A、To charge a small fee on plastic products in supermarkets.
B、To ban single-use plastic bags and straws on Bali Island.
C、To promote the use of paper bags for shopping.
D、To impose a penalty on anyone caught littering.
答案
B
解析
细节辨认题。短文中提到,几个月前,州长Koster宣布将计划在该岛全面禁止一次性塑料袋和吸管的使用。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nxO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、1.B、2.C、3.D、4.B第1则新闻开始就说:“英国警方说,又一个涉嫌与星期四伦敦交通系统未遂炸弹袭击案有关的男人被捕。”可见一共抓了两个人,故B正确。数字题,需要明白短文中相关数字的含义,然后根据问题来作答。
Pregnancymothersaregettinganewtooltohelpkeepthemselvesandtheirbabieshealthy:pregnancytipssentdirectlytotheir
Womenstillhaveanuneasyrelationshipwithpowerandthetraitsnecessarytobealeader.Thereisthisinternalizedfearthat
A、Collectivism.B、Equality.C、Socialgroup.D、Individualism.D短文提到,美国人想起自由时,经常想到的是个人主义,故直接选D。
A、Allclassroomsusecabletelevision.B、Citypeoplecanseeextraprograms.C、Thechargeofcableismuchlowered.D、TVsignals
A、Itcandothewashingautomatically.B、Hecandoitallbyhimself.C、Itcanremindhimtodoitwhennecessary.D、Hecanask
A、Heisincapableofrepairingoldcars.B、Hemayoverchargeherfortherepairing.C、Hemaymakeanincorrectestimate.D、Hedo
Mostofushaveformedanunrealisticpictureoflifeonadesertisland.Wesometimesimagineadesertislandtobeasortof【C
A、Itmadenewsallovertheworld.B、ItwasbuiltfortheRoyalfamily.C、Itmarkedanewerainmotortravel.D、Itattractedla
A、Concernsaboutmigrantriots.B、Concernsaboutmigrantdrowning.C、Concernsaboutmigrantfamily.D、Concernsaboutmigrantedu
随机试题
A、环甲膜穿刺术B、气管切开术C、两者均可D、两者均不可口咽部肿胀病人的阻塞性窒息采用
房地产经纪人享有,而房地产经纪人协理不享有的权利有:()。
窗式空调器应安装在无阳光直接照射之处,空调器的后部与其他障碍物必须有( )的距离。
下列国际收支项目中,属于国际收支平衡表金融账户的是()。
属于淮河流域的河流是()。
一分为二地看幸福才能一分为二地看中国,一分为二地看中国才能既正视缺憾不___________,也才能淡看成就不___________。我们希望并且相信,立足于全体国民对于幸福认识的理性化以及对于幸福追求的自主化,幸福终能成为每一位中国人归依的家园。依次填入
高血压的并发症下列哪项较少见
下列哪些不属于全国人民代表大会常务委员会的职权?()
设y=y(x),z=z(x)是由方程z=xf(x+y)和F(x,y,z)=0所确定的函数,其中f和F分别具有一阶连续导数和一阶连续偏导数,求
TrustMe,I’maRobot[A]Withrobotsnowemergingfromtheirindustrialcagesandmovingintohomesandworkplaces,roboticists
最新回复
(
0
)