首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Banks, troubled by regulators and short of capital, are fleeing the commodities business. Deutsche Bank, Morgan Stanley and UBS
Banks, troubled by regulators and short of capital, are fleeing the commodities business. Deutsche Bank, Morgan Stanley and UBS
admin
2021-02-21
79
问题
Banks, troubled by regulators and short of capital, are fleeing the commodities business. Deutsche Bank, Morgan Stanley and UBS either shuttered or shrank their commodities operations last year; this year Barclays, Credit Suisse and JPMorgan Chase have scaled back. But even as they retreat, commodity-trading houses, most of which began life as simple middlemen, are getting ever more deeply involved in the extracting, shipping and refining of raw materials.
The buyer of JPMorgan Chase’s physical commodities unit, for instance, was Mercuria, a ten-year-old firm based in Switzerland that started out trading oil but now owns (or has joint ventures with) oil-exploration companies, oil-terminal and pipeline operators, coal and iron-ore mines and biofuel refineries. Vertical integration of this sort gives trading operations more flexibility and brings valuable commercial intelligence, but it also pushes the firms into capital-intensive businesses and compounds their exposure to the commodities cycle.
America has some big commodity firms, including Archer Daniels Midland, Cargill and Koch Industries. But the real giants are based in Switzerland. Vitol, which started out in 1966 trading oil products along the Rhine, had $307 billion in sales in 2013. In addition to its trading business, it also owns or charters ships to transport crude oil, petrol, gas, coal, chemicals and sugar (200 are at sea at any time); refines 350,000 barrels of oil a day and owns a power plant in Britain. Glencore had $233 billion in sales last year. It both mines and markets coal; its oil businesses span exploration and distribution and its agricultural assets include farms, processing plants, storage and distribution. Trafigura, another commodities giant based in Switzerland, had sales of $133 billion in 2013. It too takes a cradle-to-grave approach: the firm’s oil business, for instance, includes everything from exploration to petrol stations.
Such integration may improve trading margins, but only by getting the commodities firms into lots of low-margin, capital-intensive businesses like shipping and mining. It may work well when commodity prices are stable or rising, but it leaves them seriously exposed to the next recession. As traders, they could ride out and often profit from such crises. But the assets they are snapping up will become far less valuable if the global economy sours.
The commodities firms’ growing integration is also attracting the attention of regulators, particularly in America and the European Union. They fear that the traders’ ownership of infrastructure allows them to manipulate local prices, even if they do not have the power to control global markets. Earlier this year Mukhisa Kituyi, secretary-general of the United Nations Conference on Trade and Development, accused the industry of "corruption and illegal financial flows" and "large-scale trade mispricing" in developing countries. The Swiss government, for its part, says the industry must be more transparent, while the Swiss parliament is examining its record on human rights and the environment.
[A] runs coal business, involving mining and marketing.
[B] holds that commodity firms should be more recognizable as what they really are.
[C] is involved in goods delivery, oil refining and electricity generation.
[D] criticised commodity companies’ misdoings in developing countries.
[E] fears that traders may control local prices through their ownership of infrastructure.
[F] had been doing business with JPMorgan Chase.
[G] started its business with oil trading and oil exploration.
The Swiss Government
选项
答案
B
解析
The Swiss Government出现在最后一段。该段最后一句说到,瑞士政府表示,该行业必须更加透明。B中的commodity firms对应文中的the industry,而recognizable as what they really are则是对原文中的transparent的解释,故确定B为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/o1Y4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
Priortothe20thcentury,manylanguageswithsmallnumbersofspeakerssurvivedforcenturies.Theincreasinglyinterconnected
Newscientificstudiesrevealthehiddencostsofmultitaskingastechnologyincreasinglytemptspeopletodomorethanonethin
Inresponsetoscandalsrockingthestudentloanindustry,theHousehasquicklypassedreformlegislationtorequiremorediscl
Inresponsetoscandalsrockingthestudentloanindustry,theHousehasquicklypassedreformlegislationtorequiremorediscl
Superiorcustomerservicecanbeanessentialsourceofstrengthascompaniesemergefromtherecession,butmanagersneedtoun
Superiorcustomerservicecanbeanessentialsourceofstrengthascompaniesemergefromtherecession,butmanagersneedtoun
Inrecentdays,AmericanAirlineshasbeenforcedtocancelmorethan40flightsinPhoenix.Thereason:Withdaytimehighshove
Toconfirmthefinding,humanitywouldneedtomakeyetanothertriptoMars."Gettingthereandacquiringthefinalevidenceth
FrankSinatraknewhewasgettingarawdeal.Hecouldsingbuthewasnotmuchofasongwriter,soheneversawacentwhenmos
随机试题
下述哪项关于梅毒的叙述是正确的
继发性痛经和不孕并存的患者多见于以下哪种疾病
A急性单纯性阑尾炎B急性化脓性阑尾炎C坏疽性阑尾炎D穿孔性阑尾炎E阑尾周围脓肿病变仅限于阑尾黏膜或黏膜下层的是
A.APTT正常、PT正常、BT延长、血小板减少B.APTT正常、PT正常、BT延长、血小板正常C.APTT正常、PT延长、BT延长、血小板正常D.APTT延长、PT延长、BT延长、血小板正常E.APTT延长、PT正常、BT正常、血小板正常过敏
患者,男,40岁,颅脑术后第3天,能在床上自行活动。现需用平车搬运患者行CT检查,护士帮助患者从床上挪动到平车上。护士协助患者从床向平车挪动的正确顺序是
1998年4月6日,在全球金融界享有盛誉的花旗银行宣布同专长于保险和投资业务的旅行者集团合并,合并涉及的资本总额达820亿美元,是当时世界上最大的金融合并案。花旗银行与旅行者集团合并后,将新公司定名为“花旗集团”,但沿用旅行者集团的商标“一把小红
在一次大班数学的分类教学中,活动开始。老师出示了许多动物的卡片,请小朋友们上来把他认为具有相同特征的动物放在一起,航航上来将狮子、老虎与羊放到一起,其他小朋友马上大叫起来:“不对,不对,老虎和狮子会把羊吃掉的。”航航迟疑了一会,把羊去掉,然后将乌龟与狮子、
某教学活动在开始前对学生学习的知识、技能以及情感进行预测。这是哪种评价?()
一家商场按下述方式促销商品:一年中任何时候,或者有季节性促销,或者有节日促销,或两者兼而有之。每一种促销都会持续一个月。在任何一个月,如果商场想要把某一类商品清仓,就宣布季节性促销;如果某个月份有节日并且仓库中仍有剩余商品,就宣布节日促销。不过,11月没有
ThepolicestoppedmetheotherdayasIwasdrivinghome,becauseIwasexceedingthespeed______.
最新回复
(
0
)