首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The World Health Organization is calling for urgent international action to prevent millions of children from dying every year a
The World Health Organization is calling for urgent international action to prevent millions of children from dying every year a
admin
2015-06-23
49
问题
The World Health Organization is calling for urgent international action to prevent millions of children from dying every year as a result of environmental hazards. The WHO is【B1】______World Health Day to healthy environments for children, to call attention to what it says are these needless,【B2】______deaths.
The World Health Organization says more than five million children, mainly in developing countries, die every year from diseases,【B3】______and accidents related to their environments.【B4】______. it notes two-million children under the age of five die from【B5】______respiratory infections because the air they breathe is【B6】______.
The WHO says children are not given the importance and the attention they need. It says they suffer from disease out of【B7】______their numbers. Children under the age of five【B8】______only 10 percent of the world’s population, it says, yet they bear 40 percent of the global disease burden. WHO Executive Director David Nabarro said most child deaths【B9】______the environment can be prevented. He said there are simple, 【B10】______measures people can take which can make a huge difference.
【B4】
The World Health Organization is calling for urgent international action to prevent millions of children from dying every year as a result of environmental hazards. The WHO is(26)dedicating World Health Day to healthy environments for children, to call attention to what it says are these needless,(27)preventable deaths.
The World Health Organization says more than five million children, mainly in developing countries, die every year from diseases,(28)infections and accidents related to their environments.(29)For instance , it notes two-million children under the age of five die from(30)acute respiratory infections because the air they breathe is(31)polluted .
The WHO says children arc not given the importance and the attention they need. It says they suffer from disease out of(32)all proportion to their numbers. Children under the age of five(33)comprise only 10 percent of the world’s population, it says, yet they bear 40 percent of the global disease burden. WHO Executive Director David Nabarro said most child deaths(34)linked to the environment can be prevented. He said there are simple,(35)inexpensive measures people can take which can make a huge difference.
选项
答案
For instance
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/o3l7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Ashighschoolstudentsflocktosocialnetworkingsites,campuspolicearescanningtheirFacebookandMySpacepagesfortipst
Self-motivationisbasicallytheabilitytogetyourselftotakeactionwhetheryoufeellikeitornot.Manypeoplehavea【B1】_
Everyday25millionUSchildrenrideschoolbuses.Thesafetyrecordforthesebusesismuchbetterthanforpassengercars;bu
A、Animals.B、Droppings.C、Fruits.D、Winds.A短文最后提到Most…dependonanimalstoeattheirfruitsandspreadtheirseeds,即树木主要是通过动物吃它
A、Yourhandslookgood.B、Yourhairisingoodcondition.C、Youhaveagoodbeauticiantoserveyou.D、Youcanrelax.C对话中男士说明了自
ExercisetoProtectAgingBodies—andBrainsA)Weallknowthatexerciseisgoodforyou.Stayingphysicallyactivehelpskeep
A、Tuesday.B、Wednesday.C、Thursday.D、Friday.C根据女士话中的It’salreadyTuesdaytoday可知今天是周二,那么男士话中的thedayaftertomorrow指的就是Thursday
A、It’sbeautiful.B、It’stooold.C、It’scomfortable.D、It’sluxurious.C男士问女士theJones(琼斯一家)感觉新公寓怎么样,女士回答说他们觉得新公寓comfortable(很舒
A、TheChairmanoftheBoard.B、TheManagingDirector.C、TheGeneralManager.D、TheExecutiveDirector.A四个选项均是职位名称表明,本题可能考查与某职能相
IntheAmericanfamily,thehusbandandwifeusuallyshareimportantdecision-making.Whenthechildrenareoldenough,theytak
随机试题
Electroniccomputerswould______peoplewhodonotshareacommonlanguagetotalktoeachother.
严重感染时“核左移”是指杆状核幼稚型的()增多。
患者,女,40岁。的近中邻面浅龋,且该牙牙冠短小,切端较厚。在3/4冠修复中为增加固位作用和加强阻挡舌向脱位作用,除邻沟外可考虑预备
下列不属于地黄饮子主治的是
下列说法中,符合《民事诉讼法》规定的有:()
政府投资资金按项目安排,根据资金来源,项目性质和调控需要,可分别采取()等方式。
当受到害虫侵袭时,大豆和其他植物会产生一种叫做茉莉酸盐的荷尔蒙,从而启动一系列化学反应,合成更多蛋白酶抑制剂,增强自身的抵抗力。害虫吃下这种化合物以后,其消化功能会受到抑制。植物生物学家德鲁西亚发现高浓度二氧化碳会导致植物丧失分泌茉莉酸盐的能力,整个“防御
某地区平均每天产生生活垃圾700吨,由甲、乙两个处理厂处理。甲厂每小时可处理垃圾55吨,所需费用为550元;乙厂每小时可处理垃圾45吨,所需费用为495元。如果该地区每天的垃圾处理费不能超过7370元,那么甲厂每天处理垃圾的时间至少需要()小时。
在信息化社会中,存在一个“虚拟社区”,人们的交流等“网络操作行为”符合现在社会的文化道德标准和法律、法规的是(21)。
A、PayfullattentiontotheTVshows.B、Misswhathappeningonthescreen.C、Missthecuesthatwearefull.D、Eatlessfoodtha
最新回复
(
0
)