首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The teachers will know the students much better. B、Every student can have more resources to share. C、More activities are provi
A、The teachers will know the students much better. B、Every student can have more resources to share. C、More activities are provi
admin
2013-09-16
53
问题
Many international students choose large schools. But a growing number of them are attending smaller ones. (30)They think that smaller college educates much more effectively and much more powerfully. It stretches everyone more. It draws everyone into more different kinds of activities. Of course, there are also good arguments for attending a larger school. Many big schools are widely recognized. And in some cases that might lead to more job interviews than a degree from a lesser known college. Larger schools also have more money, which can mean more resources for education, recreation and research. (31)In addition to size, there are other important things to consider. For example: Firstly, which programs at the school are the strongest? Some schools have stronger programs in the sciences. Others are stronger in the liberal arts. Also, what do the school’s top students go on to do after they graduate? What kinds of activities are offered that might add to the educational experience? Are there sports teams? What about a radio station or newspaper? Something else to consider is the kinds of services that a school offers for international students.
But Earlham College President Douglas Bennett says one choice tops all others. (32)"The most important choice you make in going to college is who you choose to be yourself. If you’re prepared to bring your best self to college, then it hardly matters where you go to college. On the other hand, if you choose not to be very motivated, not to be very responsible, not to be prepared to work very hard. it doesn’t matter where you go;you probably won’t get a good education. "
30. Q: According to the speaker, what’s the advantage of small colleges in attracting international students?
31. Q: In addition to size, what is the primary factor one should take into consideration when choosing a college?
32. Q: For Douglas Bennett, what’s the top factor to be considered when going to college?
选项
A、The teachers will know the students much better.
B、Every student can have more resources to share.
C、More activities are provided for the individual student.
D、Every student’s potential can be well-developed.
答案
D
解析
录音中提到,小规模的大学更高效、更有力。它可以拓展每个人的潜力,让每个人都能参与更多不同种类的活动。故选D)项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/o497777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
UniversitiesBranchOutFromtheirstudentbodiestotheirresearchpractices,universitiesarebecomingmoreglobal.
Afewyearsagoitwas【B1】______tospeakofagenerationgap,adivisionbetweenyoungpeopleandtheirelders.Parents【B2】____
A、ThewomanwasnotSatisfiedwiththeman.B、Thewomanwouldchooseothercandidatesfortheposition.C、Themanwasverylikel
A、Beingtoohot.B、Beingdelayed.C、Catchingthebeachball.D、Gettingupearly.B事实细节题女士回答说必须尽早出门,否则就会赶上交通堵塞。由此判断她最担心的是耽误行程。
A、Itisalsousefultogetridofabadmood.B、Itistoohardtodogoodtopeople’shealth.C、Itmayboosttheheartrate.D、I
PublicizingListsofUncivilizedResidents1,目前某市政府在媒体上曝光不文明的市民2.人们对这种做法反应不一3.你的看法
A、EarningaLivingB、CorrectAttitudeonJob-huntingC、HowtoChooseaJob?D、WhatCanaGoodJobOffer?B综合推断题。基于对整篇文章的理解,可以知道
A、Theweatheriswarm.B、Theairisveryclean.C、Theweatherischangeable.D、Thewaterisnotcold.A推理判断题。男士询问女士在寒冷二月的休假如何,她大
Readingexpertshavebeeninterestedforalongtimeindiscoveringwhatmakesreadingmaterialdifficult.Agreatdealof【B1】_
WhyAPMattersOnthesurface,FannyFraustolookslikeanyotherteenagerlaughingandjostlinginthecrowdedhallsofone
随机试题
TCP/IP协议具有什么特点?
小便涩痛可出现于下列哪些证候
为保证样本分布的()以及便于分配工作量和不同调查人员之间的工作衔接,在资料收集前必须划分调查区。
下列各项工作所需费用包含在设计合同价格中的有()。
在讲授七年级上册《秋天的怀念》之前,某教师为导入新课,向学生介绍本文作者史铁生的其他作品及作品集,以下介绍不正确的一项是()。
请认真阅读下列材料,并按要求作答。这些折痕相交于圆中心的一点,这一点叫作圆心,一般用字母O表示。连接圆心和圆上任意一点的线段叫作半径,一般用字母r表示。通过圆心并且两端都在圆上的线段叫作直径,一般用字母d表示。在同一个圆内,有多少条半径、多少条直径
2012年1—11月份,全国房地产开发投资64772亿元,同比名义增长16.7%,增速比1—10月份提高1.3个百分点。其中,东部地区房地产开发投资36719亿元,同比增长14.8%,增速比1—10月份提高0.5个百分点;中部地区房地产开发投资14035亿
地球以外的生命最大可能是存在于太阳系以外的某个行星。银河系本身包括1000亿个其他类似太阳的恒星,其中很多都可能有行星相随,这些行星与地球的相似程度足以使其成为生命的所在地。上面的陈述是以下面哪句为假设的?
Whichofthefollowingisthecorrectwaytotranscribeaphrasestructurerule?
A、He’stooexhaustedtocompete.B、He’sexcitedtheyareonthetop.C、He’safraidhewilllosetherace.D、Heprefersdoingexe
最新回复
(
0
)