首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In a purely competitive market, the supplier of goods and services has no control over the market price, because he produces too
In a purely competitive market, the supplier of goods and services has no control over the market price, because he produces too
admin
2015-07-16
45
问题
In a purely competitive market, the supplier of goods and services has no control over the market price, because he produces too little to【B1】______market conditions. With no difference between his products and the products of his competitors, he will sell nothing if he charges above the market price and he will sell all if he charges at or below the market price. However, in thinking over the price, he must take the cost of production into【B2】______and no business person can【B3】______to lose money for a【B4】______period. He must be constantly aware of his costs in【B5】______to the market price if he is to competes【B6】______and earn a profit. Many people have the【B7】______that as production increases, costs per unit decrease. While mass production has made this true in certain【B8】______and at certain levels of production, both logic and practical experiences have shown that costs per unit begin to rise beyond a certain level of production. Some economists【B9】______this principle as the law of increasing costs. The reason costs rise as production goes up is complex. However, it is easy to recognize that as production goes up, the need for additional factors of production will also grow,【B10】______competitive bidding in the marketplace for the factors of production. If a producer needs more skilled labor to produce more, and none of this labor is unemployed, the producer will have to get it from other sources. Therefore, offering higher, wages is the only way to encourage all labor to bee equally productive.
【B9】
In a purely competitive market, the supplier of goods and services has no control over the market price, because he produces too little to influence market conditions. With no difference between his products and the products of his competitors, he will sell nothing if he charges above the market price and he will sell all if he charges at or below the market price. However, in thinking over the price, he must take the cost of production into consideration and no business person can afford to lose money for a prolonged period. He must be constantly aware of his costs in relation to the market price if he is to competes successfully and earn a profit. Many people have the impression that as production increases, costs per unit decrease. While mass production has made this true in certain industries and at certain levels of production, both logic and practical experiences have shown that costs per unit begin to rise beyond a certain level of production. Some economists refer to this principle as the law of increasing costs. The reason costs rise as production goes up is complex. However, it is easy to recognize that as production goes up, the need for additional factors of production will also grow, resulting in competitive bidding in the marketplace for the factors of production. If a producer needs more skilled labor to produce more, and none of this labor is unemployed, the producer will have to get it from other sources. Therefore, offering higher, wages is the only way to encourage all labor to be equally productive.
选项
答案
refer to
解析
refer to…as…,意为“把……称作……,把……当做……”。此句意为“一些经济学家将这一原理视为成本不断增长的法则。”
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/o5Q7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Ourinterpersonalrelationshipsimprove.B、Ourworkefficiencyincreasesgreatly.C、Ourlivinghabitsarealtered.D、Ourbehav
A、Unsuccessful.B、Rewarding.C、Tedious.D、Important.A短文中说HuangYi工作的前几个月十分“困难”。他让客户觉得虽然他教了两个星期,但他的客户依然不会使用该财务软件。由此可知,他的工作并不成功。
WhatIfMiddle-ClassJobsDisappear?A)ThemostrecentrecessionintheUnitedStatesbeganinDecemberof2007andendedinJun
A、TheirroadlinktootherEuropeancountriesisfast.B、TheyarealllocatedinthesouthofFrance.C、Theyareveryclosetoe
ABestFriend?YouMustBeKidding![A]Fromthetimetheymetinkindergartenuntiltheywere15,RobinShreevesandherfriend
A、Giveequaltimetomakeeyecontactwitheveryinterviewer.B、Focusonthequestionerandmakelittleeyecontact.C、Focuson
A、Becauseitmaycausefireaccidents.B、Becauseitmaycauseairpollution.C、Becauseitmaycausepeopleoutofbreath.D、Beca
A、Itisconductedinclassandtheotherteachersprovidefeedback.B、Itisdoneathomewithstudents.C、Itispreparedbythe
A、Hedoesn’tthinkSmith’snovelsareaspopularasthewomansays.B、Hedoesn’tthinkmuchofSmith’snovels.C、Hethinksyoung
A、Byprediction.B、Byrecording.C、Byobservation.D、Byexamination.C文中提到两种方法,答案C是听到的原词,属于第一种方法。选项中的by说明此题考查一种做事方法。原文中有“自问自答”的地
随机试题
胎盘早剥的临床和超声表现,下列哪一项是错误的
有关司法精神医学鉴定的叙述,以下不正确的是
溺水、麻醉意外引起的心脏停搏的复苏药最好选用
为规范公路工程施工招标投标活动,保证公路工程施工质量,维护招标投标活动各方当事人合法权益,《公路工程施工招标投标管理办法》中明确指出:公路工程施工招标分为公开招标和邀请招标。采用公开招标的,招标人应当通过国家指定的报刊、信息网络或者其他媒体发布招标公告,邀
担任合伙型股权投资基金企业的有限合伙人必须具备()。
甲公司为增值税一般纳税人,其动产适用的增值税税率均为13%。2019年甲公司与固定资产相关的交易或事项资料如下。(1)2019年2月7日,甲公司购入一台需要安装的机器设备,取得的增值税专用发票上注明的设备价款为300万元,增值税进项税额为39万元。设备安
阅读材料。回答问题。材料一西方国家实行的代议制度,其核心是经过选举产生的代表组成的议会,它形式上代表民意行使国家权力。由于各国的政体不同,议会在国家政权组织体系中的地位和作用也有所不同。材料二议会一般分为一院制和两院制。有些国家实行两院制。上院,即参议
将考生文件夹下ADSK文件夹中的文件BRAND.BPF删除。
【B1】【B19】
A、she’sreallyhungry.B、she’sreallythirsty.C、she’sreallyangry.D、she’sreallysleepy.B此题考查听细节信息能力。解题的关键点在于听到“I’mreally
最新回复
(
0
)