首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To talk with someone or with oneself. B、To have a long and good relaxation. C、To do more aerobic exercises. D、To take more ant
A、To talk with someone or with oneself. B、To have a long and good relaxation. C、To do more aerobic exercises. D、To take more ant
admin
2019-04-22
38
问题
Moods, say the experts, are feelings that are likely to be fixed, having effects on one’s outlook for hours, days, weeks or even years. That’s great if your mood is a pleasant one, but it will be a problem if you are sad, anxious, angry or simply lonely.
Perhaps the best way to deal with such moods is to talk them out: sometimes, though, there is no one to listen. Modern pharmacy offers a lot of anti-anxiety drugs. What many people don’t realize, however, is that scientists have discovered the effectiveness of several non-drug methods to make you free from an unwanted mood. These can be just as useful as drugs, and have the added benefit of being non-poisonous. So next time you feel out of sorts, don’t head for the drug store—try the following method.
Of all the mood-changing self-help techniques, aerobic exercise seems to be the best cure for a bad mood. "If you could keep the exercise, you’d be in high spirits," says Kathryn Lance, author of Running for Health and Beauty. Researchers have explained biochemical and various other changes that make exercise seem preferable to drugs as a mood-raiser. Physical work such as housework, however, does little. The key is aerobic exercise—running, cycling, walking, swimming, or other repetitive activities that increase the heart rate and circulation, and improve the consumption of oxygen. You may do them for at least 20 minutes a time, three to five times a week.
9. What is the effect of moods on people?
10. What is the best way that most people don’t realize to keep a good mood?
11. According to the speaker, why is aerobic exercise able to cheer people up?
选项
A、To talk with someone or with oneself.
B、To have a long and good relaxation.
C、To do more aerobic exercises.
D、To take more anti-anxiety drugs.
答案
C
解析
短文提到,很多人没有意识到,科学家们已经发现有几种非药物的方法可以有效地让人们远离焦虑;然后指出其中最好的方法就是aerobic exercise,故C为答案。本题也可以通过排除法解题:A、D为多数人已知的方法;B未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/o6X7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Thesparklingofeyes.B、Theopeningofmouth.C、Themovementofmuscles.D、Theblinkingofeyes.A录音提到达尔文和他的一名同事证实,人们很容易就能判断一
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayentitledItPaystoBeHonestbycommentingonthesaying,"Honesty
A、Financialsecuritymattersalottothem.B、Theychaseeverymarkofthestockmarket.C、They’renotsoconcernedwithmoney.
Occasionalself-medicationhasalwaysbeenpartofnormalliving.Themakingandsellingofdrugshavealonghistoryandarecl
庙会(templefair)是指在寺庙附近聚会,进行祭神、娱乐和购物等活动,是中国的传统风俗。随着时代的发展,庙会从祭神场所变成了一个商品买卖的地点,有些商人会在此洽谈生意。进行商品交易。庙会也与文化娱乐活动有关,各类民间艺人会在庙会期间进行表演。另外,
Theincreaseinglobaltrademeansthatinternationalcompaniescannotaffordtomakecostlyadvertisingmistakesiftheywantt
A、Togotoschool.B、Totakeuniquepictures.C、Tovisithisrelatives.D、Tomakeexplorations.A
A、Motherandson.B、Teacherandstudent.C、Landladyandtenant.D、Sisterandbrother.B推断题。根据Ihavetheprivilegeofmeetingyou
A、Choosingcourses.B、Preorderingtextbooks.C、Dealingwithusedbooks.D、Lookingforpart-timejobs.B对话一开始,女士便询问课本预定程序。接着对话一直围
A、Attendingapre-schoolprogram.B、Attendingasamesexschool.C、Goingtoschoolearlier.D、Havinggoodpersonalities.A录音提到,W
随机试题
甲公司采用配股方式进行融资,每10股配2股,配股前股价为6.2元,配股价为5元。如果除权日股价为5.85元,所有股东都参加了配股,除权日股价下跌()。
______是一个能复制一个对象的动画,并应用到其他对象的动画工具。
《医疗机构药事管理暂行规定》的颁布时间为
张某,女,45岁。因胃脘痞闷不适3个月就诊,患者近3个月来经常脘腹痞闷,重时满闷如塞,但不疼痛,饮食减少,恶心嗳气,大便不爽,喜长叹息,有时心烦易怒,胸胁胀满,每因生气恼怒而使症状加重,苔薄白,脉弦。其证型为
可行性研究必须坚持()等原则。
农业税减免包括()、()和()三种形式。
对于证券投资基金来说,其市场参与者有()
基金的流动性风险表现在()。
特别重视强化作用的教学理论流派有()
Archaeologyasaprofessionfacestwomajorproblems.First,itisthepoorestofthepoor.Onlypaltrysumsareavailablefore
最新回复
(
0
)