首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、She enjoyed removing others’ drinks. B、She became more and more forgetful. C、She preferred to do everything by herself. D、She
A、She enjoyed removing others’ drinks. B、She became more and more forgetful. C、She preferred to do everything by herself. D、She
admin
2013-09-14
50
问题
All her life, my mother wanted busy children. It was very important that her house should remain at all times clean and tidy.
You could turn your back for a moment in my mother’s house, leave a half-written letter on the dining room table, a magazine open on the chair, and turn around to find my mother had "put it back where it belonged", as she explained.
My wife, on one of her first visits to my mother’s house, placed a packet of biscuits on an end table and went to the kitchen to fetch a drink. When she returned, she found the packet had been removed. Confused, she set down her drink and went back to the kitchen for more biscuits only to return to find that her drink had disappeared. Up to then she had guessed that everyone in my family held onto their drinks, so as not to make water rings on the end table. Now she knows better.
These disappearances had a confusing effect on our family. We were all inclined to forgetfulness, and it was common for one of us, upon returning from the bathroom, to find that every sign of his work in progress had disappeared suddenly. "Do you remember what I was doing?" was a question frequently asked, but rarely answered.
Now my sister has developed a second-hand love of clean windows, and my brother does the cleaning in his house, perhaps to avoid having to be the one to lift his feet. I try not to think about it too much, but I have at this later time started to dust the furniture once a week.
Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
16. Which is true about the speaker’s mother?
17. Why couldn’t the speaker’s wife find her biscuits and drink in his mother’s house?
18. What does the passage mainly tell us?
选项
A、She enjoyed removing others’ drinks.
B、She became more and more forgetful.
C、She preferred to do everything by herself.
D、She wanted to keep her house in good order.
答案
D
解析
选项中 She,enjoyed,forgetful和preferred to表明,本题考查she的特点。根据短文中提到的my mother…It was very important…her house…remain at all times clean and tidy可知,母亲总是希望屋里干净整洁,故答案为D),其中in good order意为“整齐,井然有序”。选项中的she指代的是说话者的母亲。短文中出现了说话者的妻子,听音时注意区分
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/o6c7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Onthefreeway.B、Inthetunnel.C、InMcDonalds.D、Downtownintraffic.A根据对话中“Mycarisstalledonthefreeway,...”这句话我们可以判断出
Whydoesn’ttheauthorwanttotalkaboutbeingawomanscientistagain?FromParagraph2,wecaninferthatpeoplewouldattri
A、Itisabouttostartraining.B、Therainwillstopsoon.C、Ithasbeenrainingallday.D、Itjuststoppedraining.A本题话题是和天气有关
Canmoneybuyhappiness?Yes,【47】theauthorsofanewstudy--butonlyuptoapoint.Psychologyhasshownthatricherpeople
A、Atextbook.B、Somepaintbrushes.C、Abouquetofflowers.D、Somedrawings.D
In1997,devoteesofhomeelectronicseagerlyawaitedtheDVDplayer,anewdevicethatcouldplaymovieswithoutvideotape,and
A、Arecreationalprogram.B、Aneducationalprogram.C、Aprogramforcartoons.D、Aprogramforcommercials.B推理判断题.预读选项可知此题询问的是电视
A、Rejectallvalues.B、Behostiletosociety.C、Rejectthevaluesoftheirelders.D、Disregardthevaluesofothers.C细节辨认题。特别要指
A、ItisrequiredbyProfessorStephen.B、Itisveryinteresting.C、Hewantstoknowaboutheartattacks.D、Hetookpartinthed
随机试题
关于胸内压的错误叙述是
Anotherthinganastronauthastolearnaboutiseatinginspace.Foodisweightless,justasmenare.Foodforspacehast
A.可抗血小板聚集和抗血栓形成B.主要用于维生素K过量引起的出血C.直接激活纤溶酶原转变为纤溶酶,起到溶血栓作用D.主要用于恶性贫血和巨幼红细胞性贫血E.用于双香豆素过量服用引起自发性出血的解救硫酸鱼精蛋白
患者,女,48岁。颈前肿物,生长迅速,质地较硬,轻度疼痛,表面不平,推之不动,声音嘶哑,随吞咽活动减弱,同位素131I扫描显示为冷结节,应首选的治疗措施是
2009年5月,某县人民法院经过公开审理,以盗窃罪分别判处共同犯罪的被告人黄某(17岁)、李某(19岁)、蒋某(31岁)有期徒刑1年6个月并处罚金1000元、有期徒刑3年并处罚金2000元、有期徒刑6年并处罚金5000元。判决宣告后,黄某和蒋某都以量刑过重
曲线y=sinx在[-π,π]上与x轴所围成的图形的面积为()。
在资产减值测试中,计算资产未来现金流量现值时所采用的折现率应当是反映当前市场货币时间价值和资产特定风险的税前利率。()
增强了输入数据的完整性:
存在一个等待事务集{TO,T1,…,Tn},其中TO正等待被T1锁住的数据项,T1正等待被T2锁住的数据项,Tn-1正等待被Tn锁住的数据项,且Tn正等待被TO锁住的数据项,则系统的工作状态处于
Forthispart,youareallowed30minutestowriteALetterofCongratulationsonyourfriend’sgraduationfromuniversityandg
最新回复
(
0
)