首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
We’ve all heard about whalewatching from boats or shore, and a few companies are now offering the possibility of actually swimmi
We’ve all heard about whalewatching from boats or shore, and a few companies are now offering the possibility of actually swimmi
admin
2013-01-20
56
问题
We’ve all heard about whalewatching from boats or shore, and a few companies are now offering the possibility of actually swimming and snorkeling with whales in the wild. Is this a good thing?
Some whalewatching operators in the Kingdom of Tonga, South Pacific islands, advertise the possibility of swimming and snorkeling with humpback whales during the cetacean’s annual migration from July to October. This activity sounds appealing, yet there are a number of things to consider.
To drop clients off within snorkeling distance of a whale, the swim boats must come closer than the 30 meters laid down in Tongan government guidelines in 1997. Engine noise from a maneuvering boat can startle a whale, and repeated disturbances can lead to the animals changing their behaviour and even abandoning their traditional habitat. The nursing and resting routines of the pods can be disrupted, potentially threatening the health of the whales.
This high-risk activity is not covered by most travel insurance policies. The humpback whales of Tonga are wild animals with powerful fins, and swimming near one always involves some risk. The movements of these huge creatures can be fatal to a human swimmer, either accidentally or if the beast feels threatened, and a nursing mother with calf can be especially unpredictable. Swimming into the path of a whale greatly increases the danger.
In Tonga, sharks are known to frequent areas where there are whales, especially calves, and at least one shark attack on a Tongan guide swimming with whales has been recorded. A tragic accident involving tourists seems to be only a matter of time.
Most whale encounters occur in deep waters where unperceived currents and wave action can soon tire a snorkeler and possibly lead to panic. For these reasons, responsible whalewatching companies like
http://www.
whalediscoveries. com do not offer snorkeling with whales.
Of course, the demand is there, and pressure has come to bear on the Tongan Government to revise its guidelines to allow boats to come within 10 meters of a whale. Several new whalewatching licenses have been issued recently, raising the number of commercial operators in this small area to about a dozen, and vessels often have to queue to drop off swimmers. Cases have been observed of boats approaching to within five meters of whale pods, and of mother humpbacks and calves being pursued out to sea.
Visitors should be aware that by purchasing such an excursion, they could be adversely affecting the noble creatures they came to see. It’s a good idea to discuss these matters with the operator before booking your trip, and to avoid those who seem most interested in maximizing their own profits at the expense of the whales.
Even if you decide to book such a tour, be aware that only 10 percent of swim with attempts are successful and there are no refunds. These concerns only apply to attempts to actually swim with whales, and whalewatching from a boat at a safe distance is no problem. (493 words)
What’s the attitude of the author towards swimming and snorkeling with whales in the wild?
选项
A、He feels worried.
B、He feels supportive.
C、He feels indignant.
D、He feels terrified.
答案
A
解析
作者对有的公司开展向旅游者提供与鲸鱼同游业务表示担忧和反对。这点从第一段最后一句所采用的问句形式以及第二段最后一句对不利因素的具体分析均可以看得出。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oA2O777K
0
考博英语
相关试题推荐
InatotalofsixstatesinthemiddleofAmerica,15,000assembly-lineworkersare【1】Japanesecarstogether.Theseautoworkers
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoeverycneonamassbasisortofindthegiftedfewa
TrafficisaperennialprobleminHongkong.Overtheyearsmanysuggestionshavebeen【1】toeasetransportdifficulties.Thesein
TrafficisaperennialprobleminHongkong.Overtheyearsmanysuggestionshavebeen【1】toeasetransportdifficulties.Thesein
Aslongasherparentscanremember,13-year-oldKatieHarthasbeentalkingaboutgoingtocollege.Hermother,Tally,afinanc
ScienceFictioncanprovidestudentsinterestedinthefuturewithabasicintroductiontotheconceptofthinkingaboutpossibl
Thinkaboutwhatwouldmakeyoureally,reallyhappy.Moremoney?Wrong.Smiling,well-adjustedkids?Wrongagain.Thefactisw
Ourcorporation’sobligationunderthis_____islimitedtorepairorreplacement.
WecanrelyonWilliamtocarryoutthismission,forhisjudgmentisalways______.
Itisreportedthattheworstpedestrianjaminthiscityoccursaroundthiscrossroads.
随机试题
彼得.圣吉在《第五项修炼:学习型组织的艺术与实务》中提出了五项修炼,下列不属于五项修炼的内容的是()
Dannywasjusttiredaboutthewaythingsweregoing.HismomcametotheschoolandwentonandontalkingaboutRickJackson.
Peoplehavewordedaboutsmogformanyyears,andthegovernmenthasspentbillionsofdollarstotrytocleanuptheairofbig
A.温脾汤B.实脾散C.归脾汤D.健脾丸E.保和丸
女,45岁。l天前感冒后出现发热,全身无力,厌食,口渴,既往席汉综合征15年。口服泼尼松5mg/d治疗。查体:T38.1℃,BP82/40mmHg,神志淡漠,肺部听诊未见异常,心率92次/分,FBG(空腹血糖)3.3mmoL/L。目前最有效的治疗是
设备、材料采购评标,如果采用全寿命费用评价方法,其正确的做法是()。
同一建设单位其工程由几个施工单位独立承担时,由()负责收集、整理立卷工程文件。
不属于创造价值的原则的是()。
借款人目前偿还贷款本息没有问题,但存在一些可能对偿还产生不利影响的因素,此种贷款是()。
精神分裂症患者通常会表现出()。
最新回复
(
0
)