首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When animals make long journeys across places where there is no food or shelter, such as deserts or oceans, it is very important
When animals make long journeys across places where there is no food or shelter, such as deserts or oceans, it is very important
admin
2013-03-25
58
问题
When animals make long journeys across places where there is no food or shelter, such as deserts or oceans, it is very important that they should be able to find their way accurately.
Birds find their way by the stars at night and by the sun during the day. People thought that this was impossible. Then some scientists made an experiment. They put some migrating birds(候鸟)in cages inside a planetarium(天象图). When the operator turned the artificial sky(人造天空)round, the birds began to fly to the sides of the cage. Every time he moved it, the birds moved to a new position. Scientists discovered that they always flew toward the direction in which they would have flown if the sky had been real. This proved that they could see the stars and respond to them.
Many animals, especially birds, have a very precise sense of time, which is called their “internal clock”. In cloudy weather, birds delay setting off on long journeys, but if the cloud lasts for a long time, they must go at last, to complete their migration in time. In such conditions, they are able to steer(引导)by following the magnetic field(磁场)of the earth. We could say that they have their own special compass inside them, which tells the right direction to go.
Most migrating animals travel in groups, sometimes in very large numbers. This makes it more likely that they will find the right way, especially when the group has experienced animals which have made the journey before.
How do most migrating animals travel?
选项
A、They travel together in large numbers.
B、They travel independently.
C、They travel on daytime.
D、They travel with those who have made the journey before.
答案
A
解析
细节题。根据最后一段第一句Most migrating animals travel in groups, sometimes in very large numbers. 可知, 很多迁徙动物是以群体的形式迁徙的, 故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oBeK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Shewearsthesamedress______sheworeatthewedding.
A、Atabookingoffice.B、Atarailwaystation.C、Atthecinema.D、Atabusstop.DW:It’sterrible.I’vebeenwaitinginthisli
A、First.B、Second.C、Third.D、Fourth.A本题为细节题。最后这位员工明确告诉这位女士是在…楼,因此应选A。
ProfessorLeeissaid______anotherimportantdiscoveryinphysics.
Howdidthebuyergettheinformationabouttheseller?From______.WhatlineofbusinessdoesChinaNationalTextilesIm.&
Sheremembered(invite)______totheparty,butlefttheinvitationathome.
Whatwillhappenifyougivea"Hmmm"responsewhenyourbosssays,"$4.6.5anhour"?Whatdoes"mostbusinessesdowithouta
Werequestthatnofoodsorbeverages(饮料)bebroughtintoDisneyland.Apicnicareaislocatedwestofthemainentranceforyour
Nosooner______Ileftthelibrarythanitbegantorain.
Nosoonerhadwereachedthetopofthehill______weallsatdown.
随机试题
B:我学的是数学。英语难学吗?
“脾主为胃行其津液者也”,体现了
生物体内氨的最主要来源是()
关于建筑地面基层铺设的说法,正确的是()。
控股股东是指持有公司()以上股份或其持有的股份所享有的表决权足以对股东大会的决议产生重大影响的股东。
某公司有总经理、副总经理等高层管理人员5人,高层管理人员、中层管理人员和基层管理人员的管理幅度分别为5人、6人、10人。现在该公司通过加强管理人员培训,改进管理方式,在管理上大胆放权,这样既调动了基层管理人员的工作积极性,又节省了高层人员的时间,同时,该公
教学工作的基本程序包括【】
对同一句格言,年轻人所理解的意义,往往没有饱经风霜的老年人所理解的广泛和深刻。这一观点从认识论上说明了()。
请简要阐述个体心理系统包括哪些方面。
一个8位的二进制有符号整数,若采用补码表示,由3个“1”和5个“0”组成,则最小值为______。
最新回复
(
0
)