首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Massive changes in all of the world’s deeply cherished sporting habits are underway. Whether it’ s one of London’ s parks full o
Massive changes in all of the world’s deeply cherished sporting habits are underway. Whether it’ s one of London’ s parks full o
admin
2014-12-26
54
问题
Massive changes in all of the world’s deeply cherished sporting habits are underway. Whether it’ s one of London’ s parks full of people playing softball, and Russians taking up rugby, or the Superbowl rivalling the Football Cup final as a televised spectator event in Britain, the patterns of players and spectators are changing beyond recognition. We are witness a globalization of our sporting culture.
That annual bicycle race, the Tourde France, much loved by the French is a good case in point. Just a few years back it was a strictly continental affair with France Belgium and Holland, Spain and Italy taking part. But in recent years it has been dominated by Colombian mountain climbers, and America and Irish riders.
The people who really matter welcome the shift toward globalization. Peugeot, Michelin and Panasonic are multi-national corporations that want worldwide returns for the millions they invest in teas. So it dose them literally a world of good to see this unofficial word championship become just that.
This is undoubtedly an economic based revolution we are witnessing here, one made possibly by communications technology, but made to happen because of marketing considerations. Sell the game and you can sell Coca Cola or Budweiser as well.
The skilful way in which America football has been sold to Europe is a good example of how all sports will develop. The aim of course is not really to spread the sport for its own sake, but to increase the number of people interested in the major moneymaking events? The economics of the Supperbowl are already astronomical. With seats at US $125, gate receipts alone were a staggering $10,000,000. The most important statistic of the day, however, was the $100,000,000 in TV advertising fees. Imagine how much that becomes when the eyes of the world are watching.
So it came as a
terrible shock
, but no change from being a game of two 45-minute halves, to one of four 25-minute quarters really as a surprise, to learn that some people are now suggesting that soccer. The idea is unashamedly to capture more advertising revenue, without giving any thought for the integrity of a sport which relies for its essence on the flowing nature of the action.
Moreover, as sports expand into world markets, and as our choice of sports as consumers also grows, so we will demand to see them playing at a higher and higher level. A number of excellent athletes will be in great demand. In boxing we have already seen numerous, dubious world title categories because people will not pay to see anything less than a "World Title" fight, and this means that the title fights have to be held in different countries around the world!
Why do the people who really matter welcome the shift toward globalization?
选项
A、Because they want to maintain their reputation.
B、Because the shift can make them more famous.
C、Because the globalization is an inevitable trend.
D、Because the shift can bring abundant profit.
答案
D
解析
推断题。根据题干中的“the people who really matter welcome the shifttoward globalization”可定位至第三段,根据第三段第二句“Peugeot,Michelin and Panasonic are multi-national corporations that want worldwide returns for the millionsthey invest in teas.”可知,真正有影响力的人之所以赞成体育全球化是希望全球化给他们的投资带来巨大利益。D项符合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oBh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thepurposeofaletterofapplicationistohelpyouto"sell"yourself.Itshouldstateclearlythejobyouwant,andshouldt
A、Listenwithoutanycriticism.B、Avoidtalkingaboutdeath.C、Trytounderstandhisfeeling.D、Encouragehimtobebrave.A细节题。
A、Itslocation.B、Itsspaciousrooms.C、Itshistory.D、Itslargenumberofreaders.B细节题。本题的设题点在转折处和强调处。短文中的强调句型itis…that…表明,纽约
Themobilephoneissettobecomeoneofthecentraltechnologiesofthe21stcentury.Withinafewyears,themobilephonewill
Ahappymarriageapparentlyisgoodmedicine,buthostilespousesmaybeharmfultooneanother’shealth.Couplesin【B1】______m
A、Theirparentscutbacktheloantothem.B、Thewomandoesn’twanttotakeanotherEnglishcourse.C、Theycan’taffordtherent
A、Sheisafraidhemaydiscoverherignorance.B、Sheisafraiditmayaffecthergrade.C、Sheisnotcompletelysureofherown
A、Itisaseriousthreattoitscompetitors.B、Itisnotpowerfulenoughtoaffecttheworldmarket.C、Thecars’qualityisgood
Thestudyofanimalsinparksandinthewildhasgivenadeeperknowledgeoftheirhabits:theresulthasbeenagreat【C1】_____
Sharksarecompletelycolourblindandonlyseethingsclearlyiftheyaremostlylightordark,sowearingalightbluewet-sui
随机试题
对于国际惯例,我国的态度是()
采用市场比较法进行地价评估时,所选用的交易案例与待估宗地应具有()。
为了防止对设备产生工频干扰,对信息技术设备供电电源宜采用下列接地系统中的()。
修建性详细规划的工作成果不包括()。
根据对顶板和围岩地压管理方法不同,采矿方法分为()。
期权交易实际上是一种权利的双方有偿让渡。()
王某,在一起海难事故中,生死不明,两年后其父母请求人民法院宣告王某死亡,但其妻害怕他们分割王某的财产,不同意宣告死亡。人民法院做法正确的是()。
生命的定义就是拥有明天。它不像“未来”那么过于遥远与空洞。它就守候在门外。走出了今天便进入了全新的明天。明天会是怎样呢?当然,多半还要看你自己的,你快乐它就是快乐的一天,你无聊它就是无聊的一天,你匆忙它就是匆忙的一天;如果你静下心来就会发现,你不能改变昨天
汉宣帝时期,一村民甲的儿子杀害乙某,事发后,甲将儿子隐匿于山中,后被官府发现,将两人一同拘捕监禁,则下列说法正确的是哪些?()
Onhearingthenewsthatherfatherdiedofacaraccident,she_____tears.
最新回复
(
0
)